Bur-Butler™ met 25 gaten (FG, CA, korte schacht)

Vijf kleuren: Robijn Roze – Saffier Blauw – Diamant Wit – Amethist Paars – Amber Oranje

BUR-BUTLER™ – HET DENTALE BOOR-MANAGEMENTSYSTEEM
Verloren boren en onvolledige boorkits behoren tot het verleden met Bur-Butler™. Ontworpen door een tandarts en exclusief gedistribueerd door 4CleverDental in de Benelux, is Bur-Butler™ uw partner bij goed beheer van uw instrumenten. Ontworpen om ervoor te zorgen dat u de boortjes feilloos kunt traceren, beheren en onderhouden zodat u en uw team zich volledig kunnen concentreren op de behandelingen.

BUR-BUTLER™ – KOSTENBESPAREND & EFFICIËNT (PREPARATIE / BEHANDELING EN REINIGING!)
Het volledig autoclaveerbare siliconen boor-blok met een doorzichtig deksel houdt CA, FG en korte schachtboren stevig op hun plaats, volledig hygiënisch verantwoord : geen verlies van instrumenten EN verlies van tijd  meer !! De hittebestendige siliconenbasis is uiterst duurzaam en behoudt de integriteit, zelfs na herhaalde sterilisatie.

UNIEK ONTWERP
Het design is uniek omdat elk gat elke beugel “grijpt”. Ongeacht de grootte van de schacht, fabrikant of de grootte van de boor. Hiermee kunt u uw boortjes in de door u gekozen volgorde organiseren! Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren voor efficiëntie in organisatie en praktijk.

SYSTEMATISCHE ORGANISATIE EN EFFICIENCY
Boren hoeven niet meer te worden verwijderd voor een desinfector / wasmachine of autoclaaf en komen niet in de afvoer terecht, wat leidt tot verloren instrumenten (nieuwe aanschaf!) en  verstopping/reparaties  (loodgieterkosten!). De boren blijven dus altijd op de door u gekozen (gekleurde) Bur-Butler™ en komen altijd terug in de volgorde waarin u ze heeft geplaatst. De assistenten zijn in staat om alle afgedankte boortjes eenvoudig te identificeren en ze in dezelfde volgorde te vervangen voor elke tandarts in de praktijk.

EEN CLEVER ONTWERP BETEKENT GEBRUIKSGEMAK
Beschikbaar in versies met 5, 10 en 25 gaten in 5 verschillende kleuren, dit creëert flexibiliteit en kleurcodering voor elk gekozen toepassing. Het blok biedt ook “antislip” zodat u de materialen eenvoudig kunt vastgrijpen. De deksels op de blokken hebben meerdere grijppunten voor optimale stoomsterilisatie maar ook om eenvoudig plaatsen en verwijderen mogelijk te maken; door de afstand van de gaten kunnen ook grote vingers de boren gemakkelijk vastgrijpen

EENVOUDIGE REINIGING
De bodems en deksels kunnen worden geautoclaveerd bij 121 ° C (250 Fahrenheit) met een houdtijd van 16 minuten of ze kunnen worden gesteriliseerd bij 134 — 137 ° C met een minimale houdtijd van 3 minuten (in overeenstemming met de vereisten van de normen EN 285 en EN ISO 17665, deel 1)

Bestellijst

BUR-BUTLER – 25 pins (Roze)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER – 25 pins (Blauw)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER – 25 pins (Oranje)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht)) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER – 25 pins (Paars)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER – 25 pins (Wit)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-