Vision-Butler™ 

De duurzame wang/lip retractor & photo-contrastor in 1 !
De VisionButler is een lip/wang retractor & photo contrastor in 1 dat herbruikbaar, autoclaveerbaar en milieuvriendelijk/kostenbesparend is.  Daarnaast moet het ook comfortabel zijn voor de patiënt en behandelaar : eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Kortom, een compleet nieuwe invulling van medische kwaliteit (silicone) dat een duurzame invulling in elke dentale praktijk zal zijn. 
KENMERKEN EN VOORDELEN
– De Vision-Butler™ trekt de lippen en wangen voorzichtig terug en verwijdt zelfs het gebied, waardoor een effectievere isolatie van het behandelgebied mogelijk is.
– Verbetert comfort voor de patiënt. De Vision-Butler™ heeft uniek design dankzij het flexibele driedimensionale ontwerp. Verbeterde vulling van de lip- en wangretractor en uitsparingen voor de lipband van de boven- en onderlip verhogen het comfort van de patiënt.

– Breed scala aan toepassingen. De lip- en wangretractor is veelzijdig inzetbaar. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt in de professionele zorg, directe restauraties, digitaal scannen, plaatsing van indirecte restauraties, evenals orthodontische behandelingen.

– Steriliseerbaar @ 134º

HANDS-FREE

Eenvoudige plaatsing en comfortabel positionering tijdens de behandeling

EENVOUDIGE REINIGING

De Vision-Butler kan zowel in ultrasone, wasmachine-desinfector als in een autoclaaf worden geplaatst.

KOSTENBESPAREND

De Vision-Butler is autoclaveerbaar voor herhaald gebruik, waardoor klinisch afval wordt bespaard.