Samenwerking Calaject™ & De Lieve Tandarts

Platform De Lieve Tandarts wil de drempels voor tandarts- en mondhygiënistenbezoek waar mogelijk verlagen. RØNVIG’s ambitie is om injectieapparatuur te ontwikkelen die de injectietechniek optimaliseert, comfortabel injecteren voor de behandelaar mogelijk maakt en tegelijkertijd minimale pijn en ongemak voor de patiënt veroorzaakt. De Calaject™ is een fraai voorbeeld van apparatuur die ingrepen pijnloos maakt en die bijdraagt aan preventie.

4CleverDental is trots op de nauwe samenwerking met De Lieve Tandarts en draagt graag bij aan deze wijze van lieve mondzorg. Voor meer informatie zie De Lieve Tandarts of vraag een van onze 4CleverDental medewerkers (☏ of ✉) naar de speciale Calaject™-aktie.

Bestellijst

Sale!

LUCIDA Composite Gloss System Intro Kit + Promo Kit

DiaShine® LUCIDA Composite Gloss System Intro Kit + Promo Kit bevat o.a. LUCIDA latch Mandrellen (5), LUCIDA STAR Viltschijven (70+30) en LUCIDA polijstmiddel (1+1).

Deze complete kit bevat LUCIDA Polijstpasta voor gebruik aan de stoel, disposable LUCIDA Star Viltschijven en autoclaveerbare latch mandrellen. Door de dikte van de LUCIDA STAR Viltschijven kunt u niet alleen faciaal polijsten, maar ook interproximaal en occlusaal.

 179,-  149,-

LUCIDA STAR Viltschijven – refill

De LUCIDA “STAR”-Viltschijven hebben een unieke dikte zodat gebieden bereikt kunnen worden die voorheen niet mogelijk waren. Door hun specifieke stervorm kunnen ze een gewenste periodieke “touch” hebben en dankzij de afgeronde hoeken krijgen ze een variabele dikte afhankelijk van de toegepaste kracht en snelheid.

Deze navulverpakking bevat 100 stuks Star Viltschijven

 39,-

LUCIDA Mandrel – refill

De LUCIDA Mandrel- refill - is autoclaveerbaar.

Deze navulverpakking bevat 5 stuks.

 34,50

LUCIDA Polijstmiddel – refill

Het LUCIDA Polijstmiddel - refill - is een sub-micron hybride wateroplosbare gepatenteerde polijstpasta - perfect om de glans te verkrijgen met dit unieke LUCIDA systeem.

Deze navulverpakking bevat 1 stuk

 89,-
Sale!

Smile Lite MDP

Smile Lite MDP - Mobile Dental Photography
(ref: 6600)

De Smile Lite MDP maakt het mogelijk om professionele tandheelkundige fotografie toe te passen met uw telefoon. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s. Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen).De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

De Smile Lite MDP wordt geleverd incl. oplader en mini-USB Kabel.

 399,-  379,-
Sale!

Smile Lite MDP Intro Kit

Smile Lite MDP - Intro Kit
(ref: 6602)

De Smile Lite MDP maakt het mogelijk om professionele tandheelkundige fotografie toe te passen met uw telefoon. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s. Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen). De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

De Smile Lite MDP Intro Kit is Smile Lite MDP + Smile Lite MDP Polarisatie filter (ref 6610)  + Smile Lite MDP Lateral Diffusors (2 stuk) en wordt geleverd incl. oplader en mini-USB Kabel

 502,-  469,-
Sale!

Smile Lite MDP Travel Kit

Smile Lite MDP - Travel Kit
(ref: 6603)

De Smile Lite MDP maakt het mogelijk om professionele tandheelkundige fotografie toe te passen met uw telefoon. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s. Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen). De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

De Smile Lite MDP Travel Kit is Smile Lite MDP Intro Kit + Luxe (hardcase) bewaar-etui (ref 6699) en wordt geleverd incl. oplader en mini-USB Kabel

 561,-  519,-

VeneerME – complete set (3 stuks)

VeneerME - complete set van 3 stuks
(ref: 2600)

Dankzij VeneerME kunt u uw hyper sensitieve veneren vervoeren en bewerken in de beste veiligheids-condities !
Verpakking: 3 x complete box, 3 x reserve PU gel-pad en 3 x reserve membraam-frame

 189,-

VeneerME – complete set (1 stuk)

VeneerME (ref: 2600-1)

Dankzij VeneerME kunt u uw hyper sensitieve veneren vervoeren en bewerken in de beste veiligheids-condities !
Verpakking: 1 x complete box, 1 x reserve PU gel-pad en 1 x reserve membraam-frame

 72,50

Smile Lite MDP lateral diffusors / 2 stuk

Smile Lite MDP lateral diffusors / 2 stuk
(ref: 6610)

Het diffuse licht zorgt voor een schaduweffect waardoor de oppervlaktestructuur op de tanden en het tandvlees goed is te zien.

 49,-

Smile Lite MDP – Polarisatie filter

Smile Lite MDP - Polarisatie filter / 1 stuk
(ref: 6620)

Het polarisatie filter zorgt ervoor dat u het contrast en de kleurintensiteit verhoogt en bovendien schitteringen en reflecties opheft.

 54,-

Smile Lite MDP – Luxe bewaar-etui

Smile Lite MDP - luxe bewaar-etui
(ref: 6699)

Deze luxe bewaar-etui (hard-case) zorgt dat u uw Smilte Lite MDP veilig overal mee naar toe kunt nemen, volledig beschermd (incl ruimte voor accessoires).

 59,-

Flexipalette – complete set (4 stuk)

Flexipalette - complete set van 4 stuk
(ref: FP-3100)

Zwarte contrastoren voor intra-orale fotografie.
Deze set bevat 4 modellen : A,B,C & CM.

 99,-

Photo-CAD – complete set (3 stuk)

Photo-CAD - complete set
(ref: PC-3100)

Een complete set van 3 stuks : 1 x LOW & 2 x UP.

 109,-

SlimPad PRO-S

SlimPad PRO-S
(ref: 15300-S)

- Stijlvol : unieke tablet-vormgeving en zeer solide aluminium afwerking (236 x 166mm)
- Overzichtelijk (wit) werkplateau (204 x 115 mm) incl. 25 stains-spots
- Ultradun: de basis is slechts 5,6 mm hoog (!)
- Afsluitbaar: verlengde conserveringstijd voor behoud van uw stain-preparaties
- Ergonomisch en zeer compact

 339,-
Sale!

Smile Lite complete set

Smile Lite complete set
(ref: 6500)

Smile Lite is een revolutionair hulpmiddel dat u BETROUWBAARHEID, EENVOUD en EFFICIËNTIE biedt – het stelt u in staat de juiste kleurbepaling te doen en het risico op fouten tijdens het “shade matching” drastisch te verminderen.
De Smile Lite (1 stuk) wordt geleverd incl. oplader / mini-USB Kabel en polarisatie filter.

 299,-  279,-

Compo Brush – complete set

Compo Brush - complete set, (2 brushes & 2 spare tips elk- 2 x ANT & 2 x POST)
(ref: 4650-SET)

De Compo-Brushes, ontwikkeld met Style Italiano, zijn bedoeld voor composietkleuring. Deze complete set bevat twee (2) complete borstels (houder & tip) en twee vervangende penseeluiteinden van elk model (ANT & POST).

 99,-

Compo Brush – Flat brush tips (ANT)

Compo Brush - Type Flat brush tips (ANT)
(ref: 4651-ANT)

De zwarte synthetische vezels zorgen voor extreme precisie met het beste contrast. Een werkkwaliteit die superieur is aan standaardborstels die u normaal gesproken in de composietkits aantreft.

Verpakking : 50 stuk

 65,-

Compo Brush – #000 brush tips (POST)

Compo Brush - Type #000 brush tips (POST)
(ref: 4651-POST)

Deze POSTERIOR penseelpunt kan eenvoudig door de behandelaar worden gebogen voor een betere toegang tot de posterior-gebieden.

Verpakking : 50 stuk

 65,-

K-lite – dual portable flashlight – complete set

K-lite - dual portable flashlight - complete set
(ref: 3000-KL)

De K-Lite, ontwikkeld en ontworpen door Dr. K. Losada, is een hoogwaardige, efficiënte, effectieve en betaalbare oplossing voor het vakkundig verwijderen van overtollige of ongewenste tandheelkundige materialen uit tandweefsel.

Dual portable flashlight : een wit LED (6000 ° K) voor transilluminatie & een UV-A LED (violet licht) die (wanneer gericht op composieten of lijmen met fluorescerende componenten) tandsteen of tandplak, eenvoudig detecteert.

 399,-

Golden Section Divider

Golden Section Divider
(ref: 6010)

De gouden verhouding is een verhouding waarvan het resultaat wiskundig Phi (1.618) of phi (0.618) wordt genoemd. Het is bewezen dat het universum deze verhouding gebruikt voor zijn eigen constructies - zo ook in de tandheelkunde. Met de Golden Section Divider ontdekt u in een paar seconden het theoretische ideale doel in vergelijking met de werkelijke situatie in de mond.

 155,-

OXO LED-lamp

Haal alles uit uw OXO 4K-camera met de draagbare LED-koplamp. OXO LED-lamp biedt neutraalwit (≤5.000 tot ≤6.500 Kelvin) schaduwvrij licht, dat direct op de batterij van uw OXO 4K-camera kan worden aangesloten, dus geen extra kabels meer nodig!

 425,-

OXO Batterij (los)

Ter vervanging van uw huidige of wellicht als aanvulling op uw dagelijkse praktijk - een extra batterij zorgt dat u geen enkel moment meer mist

 375,-

OXO voetpedaal

Met het oplaadbare - draadloze - voetpedaal (bluetooth) hoeft u de camera tijdens het gebruik niet aan te raken. Met zijn snelle en stille reactie kunt u eenvoudig video's opnemen en foto's maken door simpelweg op het pedaal te stappen!

 325,-

OXO Lens (16mm)

De 16 mm-lens biedt een grotere beeldhoek en een grotere scherptediepte, waardoor u uw beeldhoek kunt vergroten. De 16-mm OXO-lens kan op uw normale werkafstand de volle mond van de patiënt of een heel kwadrant weergeven

 275,-

OXO Flexi Arm kit

De OXO Flexi Arm kit maakt het mogelijk om de OXO 4K Camera eenvoudig te stabiliseren en is voorzien van een grote montageklem om bv aan uw tafel te monteren.  De flexibele en stevige arm van +/- 80 cm en kogelbevestiging zorgen voor veel flexibiliteit om de camera op de juiste positie stabiel te houden.

 325,-

OXO Lamp-Kit

De OXO Lamp-Kit maakt het mogelijk om de OXO 4K Camera eenvoudig te monteren op uw dentale lamp-unit voor zowel tijdelijke als permanente montage

 295,-

OXO Luxe Etui – Black Edition

De OXO Luxe Etui - Black Edition maakt het mogelijk om uw OXO 4K Camera op te bergen en te beschermen. Voorzien van handige insteekprofiielen voor uw camera / batterij en kabels en handig opbergvak voor uw losse onderdelen.

 69,-

IOGEAR Wireless HDMI Transmitter & Receiver Kit

Iogear AV extender: Wireless 5x2 HD Matrix, Transmitter & Receiver, Full HD 1080p, HDMI, USB - Zwart

 445,-

OXO HDMI-set

De OXO HDMI -set bevat kabels voor het maken van een (direct) verbinding van uw camera met een beeldscherm. Het bevat o.a.

 • mini HDMI <-> HDMI kabel
 • Y USB kabel
 • mini USB kabel <-> USB kabel
 • HDMI adapter (Female)

Deze HDMI-set is  o.a. te gebruiken in combinatie met de IOGEAR (OXO TV)

 245,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Roze)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Blauw)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Oranje)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Paars)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Wit)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Roze)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Blauw)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER ™ – 5 pins (Oranje)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) - inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Paars)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) - inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Wit)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Roze)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Blauw)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Oranje)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht)) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Paars)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Wit)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Roze) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Blauw) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Oranje) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Paars) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Wit) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

ZUMAX B.I.R.K. – 21 mm

Zumax Medical Co. LTD. (o.a. bekend van de microscopen) heeft nu een perfect instrument toegevoegd aan haar assortiment om u feilloos te ondersteunen bij het verwijderen van afgebroken instrumenten : ZUMAX Broken Instrument Removal Kit (B.I.R.K.)
Minimaal invasief en maximaal resultaat in een handomdraai, praktisch en snel toepasbaar & volledig autoclaveerbaar - beschikbaar in 3 (lengte)varianten : 17mm (FT0017), 21 mm (FT0021) of 25 mm (FT0025). Elke set is als volgt samengesteld :

• 3 x Trephine Boor (set van 0.8 / 1.0 & 1.2 mm doorsnede)
• 1 x Tip Krab-klauwvormig Pincet (0.6 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (0.8 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.0 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.2 mm doorsnede)
• 1 x Handvat voor Extractors & Pincet

 1.195,-
Sale!

ZUMAX Micro Dental Tweezer

ZUMAX Micro Dental Tweezer (Ø 0.9mm) - ref: DT0001

Het perfecte instrument voor effectieve verwijdering van micro componenten tijdens uw (endodontische) behandeling. De ZUMAX Micro Dental Tweezer wordt compleet geleverd met o.a. :

•  1 x Tip (krab-klauwvormig) Tweezer
(0.9 mm doorsnede & 20 mm kanaallengte)
•  1 x Handvat/houder
•  1 x Reiniging-connector

 249,95  219,95

AIR8 NANO 280

De mobiele luchtreiniger AIR8 280 NANO is een compacte plug & play unit voor het filteren en ontsmetten van de binnenlucht. Door middel van zes (6) trapsfiltratie worden pollen, fijnstof, toxische stoffen en ziektekiemen voor meer dan 99,97% uit de lucht verwijderd.

de AIR8 280 NANO heeft een luchtreinigingscapaciteit van 280 m3/uur. Dat maakt deze luchtreiniger in normale omstandigheden geschikt voor een ruimte tot tot 70 m3.

Extra informatie:
- Gewicht 6800 g
- Afmetingen 640 × 350 × 190 mm

Bijzonderheden
✔ Medische klasse HEPA-filter (H13)
✔ UV-C lampen voor volledige desinfectie van opgevangen virus
✔ 100% ozonvrije technologie
✔ Kwaliteitskeurmerk CE op apparaat en TÜV op de filtertechnologie
✔ Plug & Play, zonder installatie of inregelen
✔ Mobiel en compact, eenvoudig te verplaatsen

 395,-

AIR8 NANO 260i

De mobiele luchtreiniger AIR8 NANO 260i is een compacte plug & play unit voor het filteren en ontsmetten van de binnenlucht. Door middel van zes (6) trapsfiltratie worden pollen, fijnstof, toxische stoffen en ziektekiemen voor meer dan 99,97% uit de lucht verwijderd.

de AIR8 NANO 260i heeft heeft een luchtreinigingscapaciteit van 260 m3/uur. Dat maakt deze luchtreiniger in normale omstandigheden geschikt voor een ruimte tot 65 m3

Extra informatie:
- Gewicht 5900 g
- Afmetingen 550 × 350 × 210 mm

Bijzonderheden
✔ Medische klasse HEPA-filter (H13)
✔ UV-C lampen voor volledige desinfectie van opgevangen virus
✔ 100% ozonvrije technologie
✔ Kwaliteitskeurmerk CE op apparaat en TÜV op de filtertechnologie
✔ Plug & Play, zonder installatie of inregelen
✔ Mobiel en compact, eenvoudig te verplaatsen
✔ Bediening op afstand via app

 415,-
Sale!

Unica Anterior introkit

6900 Unica Anterior introkit is een complete kit en bevat o.a.

35 x Unica anterior matrices
40 x myWedge Extra Small
40 x myWedge Small
40 x myWedge Medium
1 x myCustom Resin, 3 ml syringe
7 x naaltips 18 voor MyCustom Resin
1 x myQuickmatrix Forceps

 299,-  269,-
Sale!

Unica Anterior Matrices – Refill – (12 stuk)

6912 Unica Anterior Matrices - Refill - (12 stuk)

 37,50  32,50
Sale!

Unica Anterior Matrices – Refill – (50 stuk)

6950 Unica Anterior Matrices - Refill - (50 stuk)

 119,-  99,-

MyClip 2.0

6305 MyClip 2.0 is een complete kit en bevat o.a.
1 x myClip 2.0
1 paar MyTines Medium, 1 paar MyTines Small, 1 paar MyTines Large
5 x LumiContrast Sectional Matrices, Premolar 0.04mm / 5mm
5 x LumiContrast Sectional Matrices, Molar 0.04mm / 6.4mm
10 x Pinky Wood Wedges - 11mm (XS)
10 x Wood Wedges Blauw - 12mm (S)

Normaal € 163 maar nu tijdelijke actie : € 149

 149,-

MyCustom Rings kit

6802 MyCustom Rings kit is een complete kit en bevat o.a.

50 x Quickmat Sect. Matrices, Premolar 0.025 mm / 5 mm
50 x Quickmat Sect. Matrices, Molar 0.025 mm / 6.4 mm
20 x LumiContrast Secti. Matrices, Premolar 0,025 mm / 5 mm
20 x LumiContrast Sect.. Matrices, Molar 0,025 mm / 6,4 mm
20 x Quickmat Transparent Sect. Matrices, Premolar 0,075 mm / 5 mm
20 x Quickmat Transparent Sect. Matrices, Molar 0,075 mm / 6,4 mm
2 x MyRing Classico
12 x Delta Tubes (6 paar)
50 x Pinky Wood Wedges – 11 mm (XS)
50 x Wood Wedges Blauw – 12 mm (S)
40 x Wood Wedges Groen – 13 mm (M)
40 x Wood Wedges Geel – 15 mm (L)
1 x MyCustom Resin, 3 ml syringe
10 x Naaldtips 18 voor MyCustom Resin

 269,-

MyCustom Resin – Refill

6811 MyCustom Resin - Refill

myCustom Resin is een met licht uithardende, vloeibare hars en biedt ideale thixotropie, polymerisatietijd en uiteindelijke hardheid voor gebruik met myCustom ringen en Unica anterior.

MyCustom Resin wordt gebruikt in:
- Klasse II-restauraties om custom-made ring-tanden op maat te maken door een indruk te krijgen van de gezonde en intacte proximale wanden.
- Anterieure restauraties om Unica anterior te fixeren met myCustom Resin voor het geval dat de interdentale wig de matrix dreigt te vervormen en / of te verplaatsen.
- Klasse I-restauraties om de occlusale anatomie na te bootsen met de stempeltechniek.

myCustom Resin is ontwikkeld in samenwerking met Style Italiano,

 46,-

MyQuickmat Forte kit

6803 MyQuickmat Forte kit is een complete kit en bevat o.a.

50 x Quickmat Sectional Matrices, Premolar 0.04 mm / 5 mm
50 x Quickmat Sectional Matrices, Molar 0.04 mm / 6.4 mm
20 x Quickmat Sectional Matrices, Extended 0.04 mm / 6.4 mm
20 x LumiContrast Sectional Matrices, Premolar 0.04 mm / 5 mm
20 x LumiContrast Sectional Matrices, Molar 0.04 mm / 6.4 mm
20 x LumiContrast Sectional Matrices, Extended 0.04 mm / 6.4 mm
2 x MyRing Forte
1 paar MyTines Medium, 1 paar MyTines Small, 1 paar MyTines Large
50 x myWedge Extra Small (XS)
50 x myWedge Small (S)
40 x myWedge Medium (M)
40 x myWedge Large (L)
1 x MyForceps

 449,-

MyForceps

5707 myForceps is het onmisbare instrument om alle Polydentia sectionele matrixringen zoals myRing Classico en myRing Forte veilig te plaatsen en te verwijderen. De gevormde punten zorgen voor een stevige grip van de ring tijdens het plaatsen/verwijderen.

 123,-

MyQuickmat Classico kit

6801 MyQuickmat Classico kit is een complete kit en bevat o.a.

50 x Quickmat Sectional Matrices, Premolar 0,04 mm / 5 mm
50 x Quickmat Sectional Matrices, Molar 0,04 mm / 6,4 mm
20 x Quickmat Sectional Matrices, Extended 0,04 mm / 6,4 mm
20 x LumiContrast Sectional Matrices, Premolar 0,04 mm / 5 mm
20 x LumiContrast Sectional Matrices, Molar 0,04 mm / 6,4 mm
20 x LumiContrast Sectional Matrices, Extended 0,04 mm / 6,4 mm
2 x myRing Classico
6 paar Delta Tubes
50 x Pinky Wood Wedges - 11 mm (XS)
50 x Wood Wedges Blauw - 12 mm (S)
40 x Wood Wedges Groen - 13 mm (M)
40 x Wood Wedges Geel - 15 mm (L)

 209,-

MyRing Classico – Refill

6804 MyRing Classico - Refill

2 x myRing Classico
2 paar Delta Tubes

 79,-

MyRing Forte – Refill

6806 MyRing Forte - Refill bevat :

2 x myRing Forte matrixringen
2 x paar myTines Medium
1 x paar myTines Small
1 x paar myTines Large

 139,-

MyJunior Kit

6330 MyJunior Kit is een complete kit en bevat o.a.
1 x MyClip Junior
1 x MyRing Junior
5 paar Cilindrische silicone Tubes
5 paar MyTines Junior
40 x LumiContrast Sectional Matrices, Premolar 0.04mm / 5mm
40 x Matrici Sezionali LumiContrast Junior, 0.04mm / 3.5mm
50 x Quickmat Sectional Matrices, Premolar 0.04mm / 5mm
50 x Junior Quickmat Sectional Matrices, 0.04mm / 3.5mm
50 x Pinky Wood Wedges – 11mm (XS)
40 x Wood Wedges Blauw – 12mm (S)
50 x MyWedge Paars (XS)
40 x MyWedge Oranje (S)

 209,-

MyTines Junior – Refill (15 paar)

6333 - MyTines Junior - Refill (15 paar)

 60,-

Quickmat Junior – Sectional Matrices (0.04 mm /3.75 mm) – 100 stuk

5708 Quickmat Junior - Sectional Matrices (0.04 mm /3.75 mm) - 100 stuk

 75,-

Lumicontrast Junior – Sectional Matrices 0.04 mm / 3.75 mm (70 stuk)

6708 LumiContrast Junior - Sectional Matrices 0.04 mm /3.75 mm - 70 stuk

 59,-

MyClip 2.0 – Refill

6805 MyClip 2.0 - Refill bevat :

2 x myClip 2.0- matrixringen
2 x paar myTines Medium
1 x paar myTines Small
1 x paar myTines Large

 239,-

Quickmat sectional matrices (0.04mm x 5 mm) – 100 stuk

5705 - Quickmat sectional matrices (0.04 mm x 5 mm) - 100 stuk

 58,-

Quickmat sectional matrices (0.04 mm x 6.4 mm) – 100 stuk

5706 - Quickmat sectional matrices (0.04 mm x 6.4 mm) - 100 stuk

 58,-

Quickmat sectional matrices Micro Dun (0.025 mm x 5 mm) – 100 stuk

5735 - Quickmat sectional matrices Micro dun(0.025 mm x 5 mm) - 100 stuk

 58,-

Quickmat sectional matrices Micro Dun (0.025 mm x 6.4 mm) – 100 stuk

5736 - Quickmat sectional matrices Micro dun (0.025 mm x 6.4 mm) - 100 stuk

 58,-

LumiContrast – Sectional Matrices 0.04 mm / 5 mm (70 stuk)

6705 - LumiContrast - Sectional Matrices 0.04 mm/5 mm - 70 stuk

 59,-

LumiContrast – Sectional Matrices 0.04 mm / 6.4 mm (70 stuk)

6706 - LumiContrast - Sectional Matrices 0.04 mm / 6.4 mm - 70 stuk

 59,-

LumiContrast – Sectional Matrices Micro Dun 0.025 mm / 5mm (70 stuk)

6735 - LumiContrast - Sectional Matrices Micro Dun 0.025 mm / 5mm - 70 stuk

 59,-

LumiContrast – Sectional Matrices Micro Dun 0.025 mm / 6.4mm (70 stuk)

6736 - LumiContrast - Sectional Matrices Micro Dun 0.025 mm / 6.4mm - 70 stuk

 59,-

Diamond24 – refill (15 paar)

6312 - Diamond24 - refill (15 paar)

 24,-

MyTines Small – Refill – 6 paar

6304 MyTines Small - refill - 6 paar

 76,-

MyWedge Extra Small (XS) – 100 stuk

7101 MyWedge Extra Small (XS) - 100 stuk

 42,50

MyWedge Small (S) – 100 stuk

7102 MyWedge Small (S) - 100 stuk

 42,50

MyWedge Medium – (M) – 100 stuk

7103 MyWedge Medium - (M) - 100 stuk

 42,50

MyWedge Large- (L) – 100 stuk

7104 MyWedge Large- (L) - 100 stuk

 42,50

MyWedge – mix assortiment – 100 stuk

7100 MyWedge - mix assortiment - 100 stuk

1 x MyWedge Extra Small (25 stuk)
1 x MyWedge Small (25 stuk)
1 x MyWedge Medium (25 stuk)
1 x Mywedge Large (25 stuk)

 47,50

MyWedge – mix assortiment – 400 stuk

7400 MyWedge - mix assortiment - 400 stuk

1 x MyWedge Extra Small (100 stuk)
1 x MyWedge Small (100 stuk)
1 x MyWedge Medium (100 stuk)
1 x Mywedge Large (100 stuk)

 149,-

Pinky Wood Wedges Extra Small XS – 11 mm (200 stuk)

5011 - Pinky Wood Wedges Extra Small (XS) 11 mm - 200 stuk

 20,-

Wood Wedges Blauw – 12 mm (100 stuk)

5012 Wood Wedges Blauw - 12 mm - 100 stuk

 12,50

Wood Wedges Groen – 13 mm – 100 stuk

5013 - Wood Wedges Groen - 13 mm - 100 stuk

 12,50

Wood Wedges Geel – 15 mm (100 stuk)

5015 Wood Wedges Geel - 15 mm - 100 stuk

 12,50

UV-C Phonesoap 3.0 (Orchid)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (White)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Gold)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Silver)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Black)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

Dental QuietOn Oordoppen – Startkit

Een Dental QuietOn Oordoppen - Startkit-set beschermt uw gehoor door actieve ruisonderdrukking en akoestische geluidsdemping. Deze complete startkit bevat o.a.

 • 2 x Dental QuietOn oordoppen
 • 2 x set siliconen tips : 8 x blauw (medium)  &  8 x groen (small)
 • 1 paar foam/ schuim tips (medium)
 • 1 luxe hangkoord
 • 1 luxe opbergbox inclusief micro USB laadkabel
 • inclusief gebruiksaanwijzing

 

 219,95

Dental QuietOn Oortips – Blauw (Medium)

Dental QuietOn vervangbare siliconen oortips in een moderne en praktische doos. Deze blauwe tips (medium size : 13.3 mm) kunnen overal gemakkelijk worden opgeslagen en meegenomen worden in deze doos - verpakt per 16 stuks.

 15,-

Dental QuietOn Oortips – Groen (Small)

Dental QuietOn vervangbare siliconen oortips in een moderne en praktische doos. Deze groene tips (small size : 12.1 mm) kunnen overal gemakkelijk worden opgeslagen en meegenomen worden in deze doos - verpakt per 16 stuks.

 15,-

BLACKline Ultra FS tip no. 5 (Ø 24 mm)

BLACKline Ultra FS - No. 5 plane (Ø 24mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per set van 3 stuks en exclusief houder B442)

 36,50

BLACKline Ultra FS tip no. 4 (Ø 22 mm)

BLACKline Ultra FS - No. 4 plane (Ø 22mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per set van 3 stuks en exclusief houder B442)

 36,50

BLACKline Ultra ERGO-touch handle

BLACK ERGO-touch handle
Deze houder is voorzien van ergonomische grip en anti-reflecterende DLC coating (Diamond-Like Carbon) zodat u comfortabel kunt werken (vermijdt visuele vermoeidheid).
(verpakt per stuk)

 14,95

BLACKline Ultra Micro – Plane Ø 3mm

BLACKline Ultra Micro - Plane Ø 3mm
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6181 (afbeelding 3)

 64,-

BLACKline Ultra Micro – Plane Ø 5mm

BLACKline Ultra Micro - Plane Ø 5mm
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6182 (afbeelding 5)

 64,-

BLACKline Ultra Micro – Oval (3x6mm)

BLACKlineUltra Micro - Oval (3x6mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6183 (afbeelding 1)

 69,-

BLACKline Ultra Micro – Drop (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro - Drop (3x6mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6184 (afbeelding 4)

 69,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Plane Ø 3mm

BLACKline Ultra Micro FLEX - Plane Ø 3mm
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5181

 74,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Plane Ø 5mm

BLACKline Ultra Micro FLEX - Plane Ø 5mm
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5182

 74,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Oval (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro FLEX - Oval (3x6mm)
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5183

 79,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Drop (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro FLEX - Drop (3x6mm)
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5184

 79,-

EZ DAM® Intro Kit

Een EZ DAM® Intro kit bevat alles dat u nodig heeft om direct te kunnen werken met de EZ DAM®.

De EZ DAM® Intro Kit is ready-to-use in slechts enkele minuten en kunnen we aanbieden als totaal pakket voor slechts € 499,- excl btw. Hiervoor krijgt u de EZ DAM® Basis Kit (t.w.v. € 449,-) + 3 boxen single-use mondstukken (t.w.v. € 128,-).

Inhoud EZ DAM® Intro kit :
* EZ DAM® Basis kit : 2 core-verdeler / 10 bite-blokken (maat: S / SM / M / L / XL - elk 2 stuks), 1 Afzuigslang, 1 T-Koppelslang, 1 hvac-connector + uitgebreide gebruikersinstructie
* 3 boxen disposable mondstukken (1 box soft junior / 1 box soft senior en 1 box retract senior).
(elke box bevat 25 stuks disposable mondstukken dus in totaal goed voor 75 behandelingen!).

 499,-

EZ DAM® Basis Kit

Een EZ DAM® Basis Kit vormt de basis om aan de slag te kunnen met de EZ DAM®.

Inhoud EZ DAM® Basis Kit : 2 core-verdeler / 10 bite-blokken (maat: S / SM / M / L / XL - elk 2 stuks), 1 Afzuigslang, 1 T-Koppelslang, 1 hvac-connector + uitgebreide gebruikersinstructie.

(let op: de disposable mondstukken (soft junior / soft senior en/of retract senior) zijn niet inclusief en zijn separaat te bestellen).

 449,-

EZ DAM® Mondstukken “Soft” / Junior

De EZ DAM® Mondstukken “Soft” / Junior zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex, dat erg flexibel is en afsnijdbaar. Voorzien van maar liefst 6 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 37,90

EZ DAM® – Mondstukken “Soft” / Adult

De EZ DAM® - Mondstukken "Soft" / Adult zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex, dat erg flexibel is en afsnijdbaar. Voorzien van maar liefst 7 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 42,20

EZ DAM® Mondstukken “Retract” / Adult

De EZ DAM® Mondstukken “Retract” / Adult zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex. De "Retract" is stugger dan de “Soft” variant en biedt betere afscherming. Voorzien van maar liefst 7 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 48,60

EZ DAM® Bite Block (small)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (small/medium)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (medium)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (large)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (extra large)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® – Verdeler (Core)

De EZ DAM® verdeler is het verbindingsstuk dat het hart vormt van het EZ DAM® systeem. U verbindt het bite block, mondstuk en de afzuigslang eraan om het EZ DAM® systeem gereed te maken voor gebruik. Zorg ervoor dat u de juiste richting toepast tijdens het samenstellen van het systeem

 113,50

EZ DAM® – Afzuigslang

De EZ DAM® afzuigslang wordt geleverd met een controle klep voor afzuiging op het kopstuk zodat u direct de juiste afzuig-intensiteit kunt doseren in het orale werkgebied. Aan de andere kant van de slang, is een high volume afzuig adapter zodat deze eenvoudig kan worden geplaatst in de HVAC om snel te kunnen werken met de EZ DAM®.

 176,50

EZ DAM® – “T”-koppelstuk

Het EZ DAM® "T"-koppelstuk stelt u in staat om de EZ DAM® permanent te installeren in uw werkomgeving door de HVAC slang te delen. Het enige dat u dient te doen is het T-koppelstuk verbinden aan de bestaande HVAC slang waarmee u in staat bent om de EZ DAM® te koppelen aan de slang en beiden afzuigsystemen tegelijkertijd beschikbaar te hebben.

 16,50

CALAJECT

CALAJECT™ Computer geassisteerde anesthesie - comfortabel & pijnvrij verdoven! Het systeem controleert de stroomsnelheid wat een zachte en vriendelijke verdoving garandeert

 2.695,-

ASPIJECT

ASPIJECT® (ref: 2050) Zelf-aspirerende injectiespuit voor infiltratie en blok anesthesie

(met passieve aspiratie en voorzien van gebogen duimgreep).

 62,50

ASPIJECT- Active

ASPIJECT®- Active (ref: 2070) Zelf-aspirerende injectiespuit voor infiltratie en blok anesthesie

(met actieve aspiratie en voorzien van ringvormige duimgreep en contra-handgreep)

 89,-

PAROJECT

PAROJECT® (ref: 2013) Injectiespuit voor intraligamentaire lokale anesthesie

 189,-

CONTA-GUARD – Houder

CONTA-GUARD™ - Houder (ref: 2222) staat garant voor, single-handed, een veilige en simpele de-cappen of re-cappen

 55,50

CONTA-GUARD – Folie

CONTA-GUARD™ - Folie (ref: 2200) : de folie dicht het achterste deel van de naald af en maakt alle verdere behandeling van de besmette naald absoluut veilig
(pak a 200 stuks)

 21,50

COMPO-PEN

COMPO-PEN™ (ref: 20000) Composietpen voor moeiteloze, directe toepassing van composiet materialen in standaardtips - met name geschikt voor composieten met lage en gemiddelde viscositeit.

 199,-

COMPO-JECT

COMPO-JECT™ (ref: 20003) - Composiet pistool voor moeiteloze, directe toepassing van composiet materialen in standaardtips - zacht voor hand en pols

 189,-

EASE-IT complete set

EASE-IT™ complete set bevat alles dat u nodig heeft voor de ultieme zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 50 ° C). Deze complete set bestaat uit :

1 x EASE-IT™ Heating unit
1 x EASE-IT™ Thermo-Block
1 x EASE-IT™ Jar
1 x EASE-IT™ Innerplate

 399,-

EASE-IT Heating unit

EASE-IT™ HEATING unit (ref: 20010) is een veelzijdig systeem voor zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 50 ° C). Voor gebruik met EASE-IT™ Thermo-Block en/of Jar

 249,-

EASE-IT Thermo-Block

EASE-IT™ Thermo-Block (ref: 20016) - Omkeerbare houder voor gebruik op het EASE-IT™ HEATING unit. Geschikt voor of zeven composietspuiten of standaardtips (tweezijdig te gebruiken)

 89,-

EASE-IT Jar

EASE-IT™ Jar (ref: 20012) is de mix schaal met een non-stick coating inclusief een filter ter voorkoming van het voortijdig uitharden van het composiet.

 75,-

EASE-IT Inner plate

EASE-IT™ Inner plate (ref: 20013) is een autoclaveerbare schaal met 4 vlakken voor het organiseren van de samengestelde composieten / kleuren (te plaatsen in de EASE-IT™ Jar)

 5,45

A-DAPT

A-DAPT™ (ref: 20210) is tactiel en flexibel siliconen instrument. Ideaal voor het aanbrengen van composiet en glas-ionomeer in dunne, meerdere lagen

 99,-

SEE-IT Injectiespuit (1.4 ml)

SEE-IT™ Injectiespuit (1.4 ml) Niet-druppelend cariës-detector voor het lokaliseren van geïnfecteerd carieus dentine en "verborgen" wortelkanaal ingang (injectiespuit)

 48,25

SEE-IT Fles (10 ml)

SEE-IT™ Fles (10 ml) - Niet-druppelend cariës-detector voor het lokaliseren van geïnfecteerd carieus dentine en "verborgen" wortelkanaal ingang (fles)

 29,95

DENTO-PREP – Microblaster

DENTO-PREP™ -Microblaster (ref: 1900) voor het reinigen en micro-opruwen van keramische, composiet en metalen oppervlakken voorafgaand aan het cementeren. Ideaal voor zowel intra-orale als extra orale toepassingen

 199,-

DENTO-PREP – Dust Cabinet

DENTO-PREP™ - Dust Cabinet (ref: 1903) - de stofkast is uitgerust met een krachtige lamp en een filter beschermd elektronisch afzuigsysteem. Tevens voorzien van een groot venster van gehard glas dat zorgt voor een duidelijk zicht op het te behandelen object

 369,-

DENTO-PREP – Persluchtslang connector (5mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector (ref: 1925) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de (5mm) perslucht slang

 72,50

DENTO-PREP – Persluchtslang connector (6mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector (ref: 1926) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (6mm)

 72,50

DENTO-PREP – Persluchtslang connector (8mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector (ref: 1928) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (8mm)

 72,50

DENTO-PREP – Persluchtslang connector (10mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector (ref: 1929) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (10mm)

 72,50

DENTO-PREP – Connector K (KaVo)

DENTO-PREP™ - Connector (ref: 1937) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met KaVo behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP – Connector W (W&H)

DENTO-PREP™ - connector (ref: 1936) oor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een W&H behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP – Connector S (Sirona)

DENTO-PREP™ - connector (ref: 1935) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een Sirona behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP – Connector B (BienAir)

DENTO-PREP™ - connector (ref: 1938) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een BienAir behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP – Connector N (NSK)

DENTO-PREP™ - Connector N (ref: 1939) NSK - voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een NSK (model FM-CL-M4)  behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP – Connector MidWest

DENTO-PREP™ - Connector MidWest (ref: 1930) - de 4-pins MidWest-connector is universeel en kan in alle standaard 4-gaats luchtturbineslangen worden gemonteerd

 72,50

DENTO-PREP – Onderhoud-Kit

DENTO-PREP™ - Onderhoud-Kit (ref: 1980) - Een complete set voor het onderhouden van uw DENTO-PREP™ waaronder : moersleutel voor Spray-tip, moersleutel voor Poederhouder-kanaal en flexibel reinigingsdraad

 79,-

DENTO-PREP – Houder

DENTO-PREP™ - Houder (ref: 1950) Het eenvoudig plaatsen van de Microblaster in een rechtopstaande positie. Minder risico dat de DENTO-PREP™ omvalt en een kapotte spraytip oplevert of poeder uitlekt.

 29,95

DENTO-PREP – Spraytip

DENTO-PREP™ - Spraytip (ref: HF20045M1) voor DENTO-PREP™ Microblaster

 41,-

DENTO-PREP – Aluminium Oxide

DENTO-PREP™ - Aluminium Oxide (ref: 1906) Gezuiverd aluminiumoxidepoeder voor intra- en extra-oraal stralen, 50 um / 900 gr.

 29,50

Endoblack 8306

Set voor endodontische chirurgie toepassing bestaande uit:
• Mondspiegel houder
• Micro mondspiegel Rhodium (Ø 3 mm), zwart frame, verpakt per 1
• Scalpel meshouder TRINOVO®
• Periosteal elevator PRICHARD
• Excavator 33L
• Curette LUCAS 85
• Explorer KX1, recht
• Explorer KX2, gehoekt
• Micro plugger D1
• Micro plugger D2
• Vulspatel HEIDEMANN 1
• Pliers DE BAKEY
• METZENBAUM MAGICUT® schaar, gebogen
• Naaldhouder Micro-Vascular met TC inserts
• Sterilisatie lade

 1.036,25

Endoblack 8305

Set voor de conventionele endodontische toepassing bestaande uit:
• Explorer DG16
• Explorer 17/17L (modified) NIEUW
• Periodontal probe CP 12/CP15
• Mondspiegel houder
• Mondspiegel Rhodium, maat 5 (Ø 24 mm), zwart frame, verpakt per 12
• Pliers PERRY
• Rubberdam frame
• IRIS MAGICUT® schaar, recht
• Excavator 32L
• Plugger 1/2 (060/080)
• Plugger 3/4 (100/120)
• Vulspatel HEIDEMANN 1
• Spatel met endo liniaal NIEUW
• Endo sponshouder
• Sterilisatie lade

 852,75

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I
Bovenkaak - verkrijgbaar in maat S, M of L (inclusief 1 sleutel & 4 schroeven)
(Ref: 6640 (s), 6641 (m) of 6694 (l))

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I

Onderkaak - verkrijgbaar in maat S, M of L (inclusief 1 sleutel & 4 schroeven)
(Ref: 6642 (s), 6643 (m) or 6695 (l) )

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie II

Nieuw model - bovenkaak, verkrijgbaar in maten S, M of L
(Ref: 8220 (s) , 8221 (m), 8222 (l))

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie II

Nieuw model
Onderkaak, verkrijgbaar in maten S, M or L
(Ref: 8223 (s), 8224 (m) or 8225 (l))

 142,65

Gutta-percha verwijderingsinstrument L/R (8422)

Gutta-percha verwijderingsinstrument "Dr. Terauchi "- EGPR-L / R 26 mm, TRINOVO PEEK zwart en haak naar LINKS en RECHTS(Ref: 8422)

 185,60

Gutta-percha verwijderingsinstrument U/D (8423)

Gutta-percha verwijderingsinstrument
“Dr. Terauchi "EGPR-U / D 26 mm, TRINOVO PEEK zwart
(Ref: 8423)

 185,60

MTA Block volgens Dr. Lee – Instrument om MTA-materialen te vormen (Ref: 8420)

MTA Block volgens Dr. Lee

Voor intrakanaaltoepassingen zoals perforatieherstel en apicale pluggen (Ortho-grade toepassing) en voor Root-end vullingen (retro-grade toepassing). Nieuw: groeven met 0,6 mm, 0,8 mm, 1,0 mm, 1,2 mm en diametersgroeven zijn voorzien van een lasermarkering en gemaakt van autoclaveerbaar materiaal

 123,90

MTA Carver volgens Dr. Lee TRINOVO PEEK zwart ENDOBLACK (Ref: 8421)

MTA The clee delivery / carver instrument volgens Dr. Lee
MTA kan worden geleverd op moeilijke delen van de tand. Nieuw: lichtgewicht PEEK-handvat voor een betere balans. Carver gemarkeerd met "D" voor “delivery” en "C" voor “carven”. Extra kenmerk: werktips ENDOBLACK® gecoat voor betere zichtbaarheid onder de microscoop

 71,40

Tunneling Instrument set + Midi lade 7604 (Ref: 7896)

Set bestaat uit: Tunneling instrument recht, Tunneling instrument gehoekt, Tunneling instrument gehoekt (4,5mm), Micro scalpel meshouder (zonder messen), TC naaldhouder CASTROVIEJO recht 14 cm, Periodontal probe CP 15, hechtingstang CORN, MIDI lade met dwarsbalk

 545,60

Set van implantaat reinigers en curetten (Ref: 8504)

Set implantaat reinigingsinstrumenten (Periimplantitis-behandeling) bestaat uit:
titanium curetten met PEEK handgreep (langer 1/2, langer 3/4, langer 5/6, titanium perio probe met ZrN coating & mondspiegel houder met spiegels no. 4.
De high-performance hars PEEK wordt al tientallen jaren in de medische technologie gebruikt. Het materiaal is bestand tegen reinigings- en desinfectieoplossingen en kan bestand zijn tegen hoge temperaturen. Het is hydrolytisch stabiel

 280,65

Periodontal probe CP12 met TITANIUM tip en Zircon nitrid coating, TRINOVO (16 cm) (Ref: 3196)

Parodontale sondes met titanium tips zijn speciaal ontworpen voor diagnose in de implantaat tandheelkunde. De geelzwarte markeringen bieden een superieur contrast en verbeteren de zichtbaarheid.

 28,75

Periodontal probe CP 15 met Titanium tips TRINOVO (16 cm) met PEEK houder blauw (ref: 9577)

Parodontale sondes met titanium tips zijn speciaal ontworpen voor diagnose in de implantaattandheelkunde. De geelzwarte markeringen bieden een superieur contrast en verbeteren de zichtbaarheid.

 29,85

Scalpel-meshouder TRINOVO, instelbaar mes in 7 instelbare standen (ref: 7231)

Deze scalpel-handgreep is zeer veelzijdig te gebruiken in de tandheelkundige chirurgie dankzij de draaibare kop die in 7 verschillende posities / hoeken kan worden ingesteld.

 49,50

Extractietang Amerikaans. Nr. 600 – TC-coating – gekarteld – bovenste wortels – LINDO-LEVIEN-type (ref: 2234)

LINDO-LEVIEN met Tungsten Carbide coating. Zeer universele extractieklem, diep grijpend voor tand- en wortelfragmenten, vanwege zijn S-vorm is hij zowel voor de boven- als de onderkaak. De snavels grijpen perfect vanwege hun "fishhook-snavels" plus de Tungsten Carbide coating verhoogt de grip nog meer

 114,75

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 2mm (Ref: 7420)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor hogere snijtanden / cuspids

 53,60

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 2 mm – gebogen (Ref: 7423)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor lagere snijtanden / cuspids

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 3 mm – gebogen (Ref: 7424)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor lagere premolaren

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 4 mm – gebogen (Ref: 7425)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - veelzijdig, voor premolaren / molaren

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 3mm (Ref: 7421)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor de bovenste premolaren

 53,60

CERAMIC-schaar IRIS gebogen 11,5 cm – MC-SUPER-CUT- (zwart), gekarteld (Ref: 6981)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 153,60

CERAMIC-schaar LA-CRANGE 11,5 cm – MC-SUPER-CUT – (zwart), gekarteld (Ref: 6982)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 156,40

CERAMIC-schaar METZENBAUM 14,5 cm MC-SUPER-CUT – (zwart) -gekarteld gekarteld (Ref: 6984)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 159,15

Micro schaar IRIS 11.5 cm gebogen (Ref: 7943)

Gumschaar met extra fijne micro messen. Deze schaar combineert de voordelen van extra dunne messen, bijna als een microschaar met een prijs die 1/3 is van de prijs van een micro schaar

 60,20

Mini dental caliper (0-90 mm) met dieptemeetinrichting * NIEUW MODEL * (Ref: 7243)

Multifunctionele schuifmaat (voor breedte- en diepte-mapping, meet naar buiten en binnen) · besturingsmaatregelen zowel binnen als buiten afmetingen · dieptemeetprobe · eenvoudige bediening met één hand. Deze nieuwe versie wordt automatisch verplaatst en vergrendeld vanwege de functie slide'n stock.

 157,25

Boormaat 4 mm / 8 mm / 10 mm met handgreep, zijdelings en verticaal (Ref: 8228)

Dit instrument is DE boorgeleider voor alle afstanden in de implantaat tandheelkunde: 4 mm - 8 mm - 10 mm, met passende handgreep

 58,40

Boormaat 4 mm / 8 mm / 10 mm met TRINOVO-handgreep, zijdelings en verticaal (Ref: 8229)

Dit instrument is DE boorgeleider voor alle afstanden in de implantaat tandheelkunde: 4 mm - 8 mm - 10 mm, met TRINOVO®-handvat

 58,40

Schaar IRIS gebogen 11,5 cm met grote ringen (Ref: 6859)

Gumschaar met extra grote ring grepen. Conventionele scharen hebben vaak te kleine ringgrepen en zijn erg oncomfortabel voor beoefenaars met grotere handen / vingers

 30,65

Verstandskies elevator / bot schraper vlgs. Dr. Guillaume voor 28 en 48 (Ref: 3187)

De nieuwe techniek om verstandskiezen te extraheren. De botschraper- met verkorte gebogen schacht - heeft een uitgestrekt werkgebied voor botcurettage zodat een groot volume botstof kan worden verkregen. De verbrede handgreep van het instrument past perfect in de hand om te zorgen dat het instrument tijdens botcurettage veilig wordt ondersteund en gecontroleerd.

 73,-

Verstandskies elevator / bot schraper vlgs. Dr. Guillaume voor 18 en 38 (Ref: 3188)

De nieuwe techniek om verstandskiezen te extraheren. De botschraper- met verkorte gebogen schacht - heeft een uitgestrekt werkgebied voor botcurettage zodat een groot volume botstof kan worden verkregen. De verbrede handgreep van het instrument past perfect in de hand om te zorgen dat het instrument tijdens botcurettage veilig wordt ondersteund en gecontroleerd

 73,-