EYE-CATCHERS

Duitse tandheelkundige verfijning op topniveau!

NIEUW: 

Rubberdam punch forceps : (5 holes) met (oranje) siliconen KOHLOGIC-handvat voor veilig gebruik met prettige grip-eigenschappen (ref: 8560)

Direct bestellen

ENDOBLACK

DE ultieme belevenis voor elke Endodontoloog! Optimaal HET wortelkanaal behandelen! Hoogwaardige instrumenten met anti-reflectie coating voor de conventionele EN chirurgische Endontoloog.
Lees verder

WINTRAY

HET instrument voor elke Implantoloog : Optimaal DE afdruk maken ! Het systeem is zo ontwikkeld dat de segmenten verwijderd kunnen worden op de lokatie van de implantaten. Het is stevig, herbruikbaar en kan worden gesterilliseerd.
Lees verder

DR. TERAUCHI

Dr. Terauchi – Gutta Percha removal-instrument: One of a kind. Het verfijnste instrument dat u ooit gezien heeft voor het verwijderen van Gutta Percha (beschikbaar met haak naar LINKS en RECHTS & haak naar BOVEN en ONDER)
Lees verder

DR. LEE

MTA Pellet forming block  (voor intra-kanaal toepassingen zoals perforatie herstel en apicale plugs en voor worteleind-vulling)  & MTA The clee delivery | carver instrument (voor het aanbrengen van MTA op moeilijk toegankelijke lokaties)
Lees verder