Dr. Terauchi

Gutta Percha removal-instrument : One of a kind !

Het verfijnste instrument dat u ooit gezien heeft voor het verwijderen van Gutta Percha.

Dit instrument is oorspronkelijk ontwikkeld / geproduceerd door “G. Hartzell & Son” en verder geperfectioneerd door een van de meest populaire en gerespecteerde endodontologen van de wereld : Dr Terauchi.

Het unieke haak-instrument, voorzien van het lichtgewicht PEEK-heft met TRINOVO®-grip is HET perfecte instrument voor vakkundig verwijderen van Gutta Percha.

Dr. Terauchi – Gutta Percha Removal Instrument – met PEEK heft:

  • Ref. 8422 EGPR-L/R 26 mm, Gutta-percha verwijder-instrument, haak naar LINKS en RECHTS
  • Ref. 8423 EGPR-U/D 26 mm, Gutta-percha verwijder-instrument, haak naar BOVEN en ONDER

PEEK is een semi-crystalline high-performance plastic dat niet alleen een voortreffelijke chemische weerstand biedt maar ook hoge thermische stabiliteit tot 180˚C. Daarmee is PEEK zo goed als universeel toepasbaar. De TRINOVO® plastic profielen, gemaakt van PEEK, bieden stabiliteit. Het speciale lichtgewicht TRINOVO® heft design maakt het werk minder inspannend, terwijl de high-performance plastic PEEK wordt gekenmerkt door de excellente weerstand tegen reinigings- en ontsmettingsmiddelen. De  TRINOVO® plastic heft profielen combineren een ergonomisch design met langdurig gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Vanwege de hoge temperatuur stabiliteit en excellente weerstand tegen hydrolyse, is deze heft het best autoclaveerbaar bij  134˚C.

Bestellijst

Gutta-percha verwijderingsinstrument L/R (8422)

Gutta-percha verwijderingsinstrument "Dr. Terauchi "- EGPR-L / R 26 mm, TRINOVO PEEK zwart en haak naar LINKS en RECHTS(Ref: 8422)

 185,60

Gutta-percha verwijderingsinstrument U/D (8423)

Gutta-percha verwijderingsinstrument
“Dr. Terauchi "EGPR-U / D 26 mm, TRINOVO PEEK zwart
(Ref: 8423)

 185,60