Dental QuietOn – Oordoppen

DE actieve gehoorbescherming voor uw dentale omgeving
Dentale professionals (tandartsen, hygiënisten, techniekers) worden constant blootgesteld aan onregelmatig tandheelkundig geluid, zowel hoorbaar als niet hoorbaar. Dental QuietOn dentale actieve oordoppen zijn slimme, gecertificeerde gehoorbeschermers uit Finland waarmee alle schadelijke en hinderlijke geluiden gedempt worden maar u toch ‘gewoon’ met uw patiënt en collega behandelaars kunt blijven communiceren alsof u geen gehoorbescherming draagt.
Plaats direct uw bestelling

De unieke Dental QuietOn beschermt uw gehoor door actieve ruisonderdrukking en akoestische geluidsdemping

 • Klein en eenvoudig in gebruik (geen draden / instellingen)
 • Uiterst efficiënt in hoge en lage geluidsfrequenties
 • Hygiënisch en veilig, geen elektro-magnetische storingen (interference)
 • Gemakkelijke, gelijkblijvende communicatie tussen patiënt en behandelaars
 • Patiëntvriendelijk : vermindert hinderlijk geluid in uw praktijk
 • Reduceert sterk de storende tandheelkundige geluiden en dagelijkse stress
 • Gecertificeerd gehoorbeschermingsapparaat (EN 352)
 • Lithium-ion-accu met vermogen van 50 uur gebruiksduur
 • Binnen 1 uur volledig opgeladen
 • Compact design : slechts 19 x 22 mm & 3,8 gram

Keuze van en wisselen van de oortips:
Twee paar siliconen tips worden standaard op de oordoppen geleverd en de foam tips zijn reeds bevestigd aan de oordoppen. Verwissel de siliconen tips door ze eraf te halen en nieuwe tips stevig op de oordoppen te plaatsen.

De QuietON dental oordoppen set wordt geleverd in een praktische behuizing welke tevens als oplaadunit fungeert. Na volledig opgeladen, zijn ze klaar voor gebruik van 50 uur.  Om de QuietOn oordoppen optimaal te gebruiken is het heel belangrijk deze goed aan te brengen in uw oor en uw oor (gangen) regelmatig te reinigen. 

Belangrijk: Gebruik alleen de originele Dental QuietOn Siliconentips.

De oortips (foam en siliconen) komen in de maten :

Medium zwart foam tips : 12.5 mm

Medium Blauw silicone tips: 13.3 mm

Small Groen silicone tips: 12.1 mm

Advies: zorg dat de gekozen tip klein genoeg is om het oor kanaal goed & veilig binnen te gaan maar ook groot genoeg zodat twee ‘ringen’ van de siliconen tip het oor kunnen afsluiten. Wat betreft de foam tip, deze dient de oor ingang volledig af te sluiten. Wanneer de medium size (blauw) silicone tip niet goed past, ga dan verder met de small size (groen).Belangrijk: Gebruik de QuietOn niet als er geen goede pasvorm is.    

1. Neem de Dental QuietOn oordoppen uit de oplaadunit. Check de werking van de oordoppen door de oordop opening te bedekken met uw vinger. Een zachte beep geeft aan dat het Dental QuietOn systeem goed werkt. Let goed op :De met een R gemerkte oordop is voor gebruik in uw rechteroor. De met een L gemarkeerde oordop is bestemd voor uw linkeroor.

2. Duw de Dental Quieton oordoppen stevig en zo diep mogelijk in uw oor. Om de Dental QuietOn zo goed mogelijk te laten passen in uw oor gebruikt u juiste maat tips (3 maten) die meegeleverd zijn.

3. Draai de oordoppen achterwaarts in de correcte positie en ‘geniet`van de stilte. Verzeker uzelf dat de Dental QuietOn’s luchtdicht in uw oren zitten. Zo krijgt u volledige stilte en geluidsuitschakeling.
4. Na gebruik plaatst u de Dental QuietOn’s terug in het laadstation. Door het terugplaatsen, schakelen ze vanzelf uit.

Reiniging oplaadstation

Voor het reinigen van de buitenste oppervlakken, raden wij het gebruik van een droge of vochtige doek aan. 
Wees voorzichtig met de USB poort. Het binnenste van de oplaadunit dient vrij te blijven van stof en vuil. 
In het geval u toch de binnenkant van de oplaadunit moet reinigen, raden wij dit te doen met een droog wattenstaafje. 
Wees voorzichtig met de oplaadcontacten, buig deze niet.

Reinigen tips

Reinig de siliconen tips regelmatig om te voorkomen dat er oorsmeer of vuil op komt. Ophopend vuil kan ertoe leiden dat er storingen op treden in de functionaliteit.  De eerste indicatie hiervan is een constante piepend geluid. 
Dit kan een indicatie zijn dat er vuil of oorsmeer op het beschermviltje zit,wat het goed  functioneren hindert. Verwijder voorzichtig de tips van de oordop.De siliconen tip kan gereinigd worden met een milde zeep of  wasmiddel met water. Ze zijn ook autoclaveerbaar bijvoorbeeld 4 minuten op 134 graden. De foamtips kunnen gereinigd worden met een droge of vochtige doek of tissue. Vermijd contact met water of zeepoplossing want hierdoor absorbeert de foam het vuil en dit resulteert in het onklaar raken van de oordop

Reinigen doek

Bij het reinigen van dit kwetsbare stukje vilt of doek, volg nauwgezet de instructies. Het vilt/doek is verbonden met het delicate oordop geluidskanaal en bij verwijdering of verkeerd terugplaatsen ervan, kan dit leiden tot het niet meer functioneren van de oordop. De beste manier om de oordoppen functioneel te houden is te zorgen voor schone oren. Gebruik geen harde objecten, zeep, alcohol of reinigingsoplossing om het beschermviltje schoon te maken.  

Dental QuietOn oordoppen

Technologie op een exceptionele manier

Active noise cancelling en active noise reduction (ANR) zijn verzamelnamen voor methodes waarbij een ongewenst geluid,wordt gereduceerd door middel van het toevoegen van geluid met als specifieke doel het ongewenste geluid te elimineren. Active noise cancelling technologie gebruikt een microfoon om het ongewenste geluid te samplen/kopiëren en een speaker die een ‘phase shifted’ geluid produceert welke het ongewenste geluid elimineert.

Bij Dental QuietOn, bevindt de microfoon die het ongewenste geluid sampled /kopieert zich direct in het oor kanaal. Dit betekent dat Dental QuietOn accuraat een tegengeluid kan produceren wat resulteert in een perfecte geluidsvermindering bij de trommelvlies. Door de Dental QuietOn microfoon te positioneren in de luchtvolume van het oorkanaal is het ook in staat geluid te reduceren welke wordt geleid via de schedel in het oor. 

Bovenstaande grafiek toont u de reductie niveaus en het verschil van tandheelkundig geluid met gebruikmaking van Dental QuietOn active noise cancelling gehoorbescherming ten op zichtte van standaard gevormde oor bescherming(doppen) .Tandheelkundige apparatuur produceert geluid in verschillende frequenties. Het hoogste geluidsniveau verschilt tussen de verschillende merken apparatuur en daardoor is het alleen mogelijk om geluidreductieniveaus te vergelijken. Dental QuietOn presteert het meest optimaal bij hoge – en lage frequentie geluiden.Menselijke spraak ( praten) is een medium frequentieniveau. Het reductiegeluidsniveau van Dental QuietOn bij medium frequenties is heel laag en daar door is het mogelijk om ‘gewoon’ te blijven communiceren met uw dental team en patiënten. Met andere woorden; Dental QuietOn dempt niet het geluid van spraak en lijkt het alsof u geen gehoorbescherming draagt.Daarnaast en niet te vergeten, kunnen ook niet-hoorbare geluiden uw gehoor op langere termijn beschadigen. De Ultrasoon scaler is een voorbeeld van tandheelkundige apparatuur welke een gemiddeld geluidsniveau produceert van rond een frequentie van 30kHz. Dit niveau is buiten het bereik van het menselijk gehoor (20Hz-20kHz). Verdere wetenschappelijke studies zijn nodig om te onderzoeken welk effect deze zeer hoge of zeer lage geluidsfrequenties hebben op het menselijk gehoor.

Dental QuietOn PERFORMANCE ACROSS THE AUDIBLE SPECTRUM

Dental QuietOn zorgt voor optimale geluidsreductie van het gehele gehoorspectrum en is speciaal bijzonder effectief bij hoge en lage frequenties. De onderstaande tabel illustreert het resultaat van verschillende akoestische metingen van geluid van verschillende tandheelkundige apparatuur. De audio opnamen zijn gemaakt op 10 november 2016 in een tandartspraktijk zonder aanwezigheid van patiënten. Geluidspectrum opnames en (A) gewogen metingen van geluidsterktes werden uitgevoerd op typisch gebruik van tandheelkundige apparatuur. Het geluidsniveau werd gemeten met een decibel meter gebruikmaken van de A meting met snelle response. De resultaten zijn seconde voor seconde opgeslagen op een memory stick met een data logger  functie en werden ook opgenomen op een portable geluidsopname apparaat met 96kHz sample rate. Hierdoor is het detecteren van geluid tot 48kHZ mogelijk. De frequentierespons van de microfoons werden gelijk gezet op eerdere metingen. De gelijkstelling (equalization) was alleen gedaan in de frequentie range van 30Hz – 15kHzhz. Het is duidelijk dat de gevoeligheid van de microfoons naar beneden gaan bij geluid boven 20kHz

Het gemiddelde geluidsniveau in een tandheelkundige behandelkamer tijdens behandelingen is76 dB(A) and op bepaalde momenten zelfs 86 dB(A). Het geluid van een ultrasonic scaler kan zelfs 107 dB(A) bereiken. Dit geluid kan in potentie het menselijk gehoor beschadigen. Door middel van active noise cancelling is Dental QuietOn in staat om tot zelfs het geluid van apparatuur in de tandartspraktijk met 40dB effectief te verminderen terwijl praten met patiënt en uw collega’s gewoon mogelijk. Met andere woorden : het spraakgeluid wordt niet verminderd. 

Dental QuietOn – patented and certified product

Dental QuietOn holds a concept patent for active noise cancelling earplugs which fit in ear anatomy. FI26466 (Finland), 10171904 (USA)
Dental QuietOn active noise cancelling earplugs are also certified hearing protector device EN352 by 89/686EEC. Notified body PZT GmbH nr 1974.

Bestellijst

Dental QuietOn Oordoppen – Startkit

Een Dental QuietOn Oordoppen - Startkit-set beschermt uw gehoor door actieve ruisonderdrukking en akoestische geluidsdemping. Deze complete startkit bevat o.a.

 • 2 x Dental QuietOn oordoppen
 • 2 x set siliconen tips : 8 x blauw (medium)  &  8 x groen (small)
 • 1 paar foam/ schuim tips (medium)
 • 1 luxe hangkoord
 • 1 luxe opbergbox inclusief micro USB laadkabel
 • inclusief gebruiksaanwijzing

 

 219,95

Dental QuietOn Oortips – Blauw (Medium)

Dental QuietOn vervangbare siliconen oortips in een moderne en praktische doos. Deze blauwe tips (medium size : 13.3 mm) kunnen overal gemakkelijk worden opgeslagen en meegenomen worden in deze doos - verpakt per 16 stuks.

 15,-

Dental QuietOn Oortips – Groen (Small)

Dental QuietOn vervangbare siliconen oortips in een moderne en praktische doos. Deze groene tips (small size : 12.1 mm) kunnen overal gemakkelijk worden opgeslagen en meegenomen worden in deze doos - verpakt per 16 stuks.

 15,-

OXO 4K Camera

Het complete basispakket bevat o.a de OXO 4K Camera, 25mm lens, OXO batterij, male-koppeling voor (ExamVision) loep connect-systeem en is inclusief luxe bewaar etui

 2.950,-

OXO LED-lamp

Haal alles uit uw OXO 4K-camera met de draagbare LED-koplamp. OXO LED-lamp biedt neutraalwit (≤5.000 tot ≤6.500 Kelvin) schaduwvrij licht, dat direct op de batterij van uw OXO 4K-camera kan worden aangesloten, dus geen extra kabels meer nodig!

 425,-

OXO Batterij (los)

Ter vervanging van uw huidige of wellicht als aanvulling op uw dagelijkse praktijk - een extra batterij zorgt dat u geen enkel moment meer mist

 375,-

OXO voetpedaal

Met het oplaadbare - draadloze - voetpedaal (bluetooth) hoeft u de camera tijdens het gebruik niet aan te raken. Met zijn snelle en stille reactie kunt u eenvoudig video's opnemen en foto's maken door simpelweg op het pedaal te stappen!

 325,-

OXO Lens (16mm)

De 16 mm-lens biedt een grotere beeldhoek en een grotere scherptediepte, waardoor u uw beeldhoek kunt vergroten. De 16-mm OXO-lens kan op uw normale werkafstand de volle mond van de patiënt of een heel kwadrant weergeven

 275,-

OXO Flexi Arm kit

De OXO Flexi Arm kit maakt het mogelijk om de OXO 4K Camera eenvoudig te stabiliseren en is voorzien van een grote montageklem om bv aan uw tafel te monteren.  De flexibele en stevige arm van +/- 80 cm en kogelbevestiging zorgen voor veel flexibiliteit om de camera op de juiste positie stabiel te houden.

 325,-

OXO Lamp-Kit

De OXO Lamp-Kit maakt het mogelijk om de OXO 4K Camera eenvoudig te monteren op uw dentale lamp-unit voor zowel tijdelijke als permanente montage

 295,-

OXO Luxe Etui – Black Edition

De OXO Luxe Etui - Black Edition maakt het mogelijk om uw OXO 4K Camera op te bergen en te beschermen. Voorzien van handige insteekprofiielen voor uw camera / batterij en kabels en handig opbergvak voor uw losse onderdelen.

 69,-

IOGEAR Wireless HDMI Transmitter & Receiver Kit

Iogear AV extender: Wireless 5x2 HD Matrix, Transmitter & Receiver, Full HD 1080p, HDMI, USB - Zwart

 445,-

OXO HDMI-set

De OXO HDMI -set bevat kabels voor het maken van een (direct) verbinding van uw camera met een beeldscherm. Het bevat o.a.

 • mini HDMI <-> HDMI kabel
 • Y USB kabel
 • mini USB kabel <-> USB kabel
 • HDMI adapter (Female)

Deze HDMI-set is  o.a. te gebruiken in combinatie met de IOGEAR (OXO TV)

 245,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Roze)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Blauw)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Oranje)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Paars)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Wit)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Roze)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Blauw)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER ™ – 5 pins (Oranje)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) - inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Paars)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) - inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Wit)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Roze)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Blauw)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Oranje)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht)) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Paars)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Wit)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Roze) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Blauw) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Oranje) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Paars) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Wit) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

ZUMAX B.I.R.K. – 17 mm

Zumax Medical Co. LTD. (o.a. bekend van de microscopen) heeft nu een perfect instrument toegevoegd aan haar assortiment om u feilloos te ondersteunen bij het verwijderen van afgebroken instrumenten : ZUMAX Broken Instrument Removal Kit (B.I.R.K.)
Minimaal invasief en maximaal resultaat in een handomdraai, praktisch en snel toepasbaar & volledig autoclaveerbaar - beschikbaar in 3 (lengte)varianten : 17mm (FT0017), 21 mm (FT0021) of 25 mm (FT0025). Elke set is als volgt samengesteld :

• 3 x Trephine Boor (set van 0.8 / 1.0 & 1.2 mm doorsnede)
• 1 x Tip Krab-klauwvormig Pincet (0.6 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (0.8 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.0 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.2 mm doorsnede)
• 1 x Handvat voor Extractors & Pincet

 1.195,-

ZUMAX B.I.R.K. – 21 mm

Zumax Medical Co. LTD. (o.a. bekend van de microscopen) heeft nu een perfect instrument toegevoegd aan haar assortiment om u feilloos te ondersteunen bij het verwijderen van afgebroken instrumenten : ZUMAX Broken Instrument Removal Kit (B.I.R.K.)
Minimaal invasief en maximaal resultaat in een handomdraai, praktisch en snel toepasbaar & volledig autoclaveerbaar - beschikbaar in 3 (lengte)varianten : 17mm (FT0017), 21 mm (FT0021) of 25 mm (FT0025). Elke set is als volgt samengesteld :

• 3 x Trephine Boor (set van 0.8 / 1.0 & 1.2 mm doorsnede)
• 1 x Tip Krab-klauwvormig Pincet (0.6 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (0.8 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.0 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.2 mm doorsnede)
• 1 x Handvat voor Extractors & Pincet

 1.195,-

ZUMAX B.I.R.K. – 25 mm

Zumax Medical Co. LTD. (o.a. bekend van de microscopen) heeft nu een perfect instrument toegevoegd aan haar assortiment om u feilloos te ondersteunen bij het verwijderen van afgebroken instrumenten : ZUMAX Broken Instrument Removal Kit (B.I.R.K.)
Minimaal invasief en maximaal resultaat in een handomdraai, praktisch en snel toepasbaar & volledig autoclaveerbaar - beschikbaar in 3 (lengte)varianten : 17mm (FT0017), 21 mm (FT0021) of 25 mm (FT0025). Elke set is als volgt samengesteld :

• 3 x Trephine Boor (set van 0.8 / 1.0 & 1.2 mm doorsnede)
• 1 x Tip Krab-klauwvormig Pincet (0.6 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (0.8 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.0 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.2 mm doorsnede)
• 1 x Handvat voor Extractors & Pincet

 1.195,-

UV-C Desinfectie box LARGE (E3)

De UV-C Desinfectie Box LARGE (E3) is voorzien van 3 x 40W UV-C lampen om verspreiding van infecties, bacteriën en virussen tegen te gaan op uw apparatuur en verzorgt hiermee een desinfectieniveau van 99,99% (log-reductie 4).

 3.450,-

UV-C Desinfectie box SMALL (E2)

De UV-C Desinfectie Box SMALL desinfecteert veel gebruikte objecten in de gezondheidszorg om de hoge hygiëne- en kwaliteitsnormen te handhaven en is voorzien van 2 x 40W UV-C lampen om verspreiding van infecties, bacteriën en virussen tegen te gaan op uw apparatuur en verzorgt hiermee een desinfectieniveau van 99,99% (log-reductie 4).

 1.095,-

UV-C Phonesoap 3.0 (Orchid)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (White)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Gold)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Silver)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Black)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

Dental QuietOn Oordoppen – Startkit

Een Dental QuietOn Oordoppen - Startkit-set beschermt uw gehoor door actieve ruisonderdrukking en akoestische geluidsdemping. Deze complete startkit bevat o.a.

 • 2 x Dental QuietOn oordoppen
 • 2 x set siliconen tips : 8 x blauw (medium)  &  8 x groen (small)
 • 1 paar foam/ schuim tips (medium)
 • 1 luxe hangkoord
 • 1 luxe opbergbox inclusief micro USB laadkabel
 • inclusief gebruiksaanwijzing

 

 219,95

Dental QuietOn Oortips – Blauw (Medium)

Dental QuietOn vervangbare siliconen oortips in een moderne en praktische doos. Deze blauwe tips (medium size : 13.3 mm) kunnen overal gemakkelijk worden opgeslagen en meegenomen worden in deze doos - verpakt per 16 stuks.

 15,-

Dental QuietOn Oortips – Groen (Small)

Dental QuietOn vervangbare siliconen oortips in een moderne en praktische doos. Deze groene tips (small size : 12.1 mm) kunnen overal gemakkelijk worden opgeslagen en meegenomen worden in deze doos - verpakt per 16 stuks.

 15,-

BLACKline Ultra FS tip no. 5 (Ø 24 mm)

BLACKline Ultra FS - No. 5 plane (Ø 24mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per set van 3 stuks en exclusief houder B442)

 36,50

BLACKline Ultra FS tip no. 4 (Ø 22 mm)

BLACKline Ultra FS - No. 4 plane (Ø 22mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per set van 3 stuks en exclusief houder B442)

 36,50

BLACKline Ultra ERGO-touch handle

BLACK ERGO-touch handle
Deze houder is voorzien van ergonomische grip en anti-reflecterende DLC coating (Diamond-Like Carbon) zodat u comfortabel kunt werken (vermijdt visuele vermoeidheid).
(verpakt per stuk)

 14,95

BLACKline Ultra Micro – Plane Ø 3mm

BLACKline Ultra Micro - Plane Ø 3mm
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6181 (afbeelding 3)

 64,-

BLACKline Ultra Micro – Plane Ø 5mm

BLACKline Ultra Micro - Plane Ø 5mm
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6182 (afbeelding 5)

 64,-

BLACKline Ultra Micro – Oval (3x6mm)

BLACKlineUltra Micro - Oval (3x6mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6183 (afbeelding 1)

 69,-

BLACKline Ultra Micro – Drop (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro - Drop (3x6mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6184 (afbeelding 4)

 69,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Plane Ø 3mm

BLACKline Ultra Micro FLEX - Plane Ø 3mm
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5181

 74,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Plane Ø 5mm

BLACKline Ultra Micro FLEX - Plane Ø 5mm
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5182

 74,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Oval (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro FLEX - Oval (3x6mm)
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5183

 79,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Drop (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro FLEX - Drop (3x6mm)
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5184

 79,-

EZ DAM® Basis Kit

Een EZ DAM® Basis Kit vormt de basis om aan de slag te kunnen met de EZ DAM®.

Inhoud EZ DAM® Basis Kit : 2 core-verdeler / 10 bite-blokken (maat: S / SM / M / L / XL - elk 2 stuks), 1 Afzuigslang, 1 T-Koppelslang, 1 hvac-connector + uitgebreide gebruikersinstructie.

(let op: de disposable mondstukken (soft junior / soft senior en/of retract senior) zijn niet inclusief en zijn separaat te bestellen).

 449,-

EZ DAM® Intro Kit

Een EZ DAM® Intro kit bevat alles dat u nodig heeft om direct te kunnen werken met de EZ DAM®.

De EZ DAM® Intro Kit is ready-to-use in slechts enkele minuten en kunnen we aanbieden als totaal pakket voor slechts € 499,- excl btw. Hiervoor krijgt u de EZ DAM® Basis Kit (t.w.v. € 449,-) + 3 boxen single-use mondstukken (t.w.v. € 128,-).

Inhoud EZ DAM® Intro kit :
* EZ DAM® Basis kit : 2 core-verdeler / 10 bite-blokken (maat: S / SM / M / L / XL - elk 2 stuks), 1 Afzuigslang, 1 T-Koppelslang, 1 hvac-connector + uitgebreide gebruikersinstructie
* 3 boxen disposable mondstukken (1 box soft junior / 1 box soft senior en 1 box retract senior).
(elke box bevat 25 stuks disposable mondstukken dus in totaal goed voor 75 behandelingen!).

 499,-

EZ DAM® Mondstukken “Soft” / Junior

De EZ DAM® Mondstukken “Soft” / Junior zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex, dat erg flexibel is en afsnijdbaar. Voorzien van maar liefst 6 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 37,90

EZ DAM® – Mondstukken “Soft” / Adult

De EZ DAM® - Mondstukken "Soft" / Adult zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex, dat erg flexibel is en afsnijdbaar. Voorzien van maar liefst 7 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 42,20

EZ DAM® Mondstukken “Retract” / Adult

De EZ DAM® Mondstukken “Retract” / Adult zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex. De "Retract" is stugger dan de “Soft” variant en biedt betere afscherming. Voorzien van maar liefst 7 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 48,60

EZ DAM® Bite Block (small)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (small/medium)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (medium)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (large)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (extra large)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® – Verdeler (Core)

De EZ DAM® verdeler is het verbindingsstuk dat het hart vormt van het EZ DAM® systeem. U verbindt het bite block, mondstuk en de afzuigslang eraan om het EZ DAM® systeem gereed te maken voor gebruik. Zorg ervoor dat u de juiste richting toepast tijdens het samenstellen van het systeem

 113,50

EZ DAM® – Afzuigslang

De EZ DAM® afzuigslang wordt geleverd met een controle klep voor afzuiging op het kopstuk zodat u direct de juiste afzuig-intensiteit kunt doseren in het orale werkgebied. Aan de andere kant van de slang, is een high volume afzuig adapter zodat deze eenvoudig kan worden geplaatst in de HVAC om snel te kunnen werken met de EZ DAM®.

 176,50

EZ DAM® – “T”-koppelstuk

Het EZ DAM® "T"-koppelstuk stelt u in staat om de EZ DAM® permanent te installeren in uw werkomgeving door de HVAC slang te delen. Het enige dat u dient te doen is het T-koppelstuk verbinden aan de bestaande HVAC slang waarmee u in staat bent om de EZ DAM® te koppelen aan de slang en beiden afzuigsystemen tegelijkertijd beschikbaar te hebben.

 16,50

CALAJECT™

Computer geassisteerde anesthesie - comfortabel & pijnvrij verdoven! Het systeem controleert de stroomsnelheid wat een zachte en vriendelijke verdoving garandeert

 2.695,-

ASPIJECT®

Zelf-aspirerende injectiespuit voor infiltratie en blok anesthesie

(met passieve aspiratie en voorzien van gebogen duimgreep).

 62,50

ASPIJECT®- Active

Zelf-aspirerende injectiespuit voor infiltratie en blok anesthesie

(met actieve aspiratie en voorzien van ringvormige duimgreep en contra-handgreep)

 89,-

PAROJECT®

Injectiespuit voor intraligamentaire lokale anesthesie

 189,-

CONTA-GUARD™ – Houder

De CONTA-GUARD™ - houder staat garant voor, single-handed, een veilige en simpele de-cappen of re-cappen

 55,50

CONTA-GUARD™ – Folie

De folie dicht het achterste deel van de naald af en maakt alle verdere behandeling van de besmette naald absoluut veilig
(pak a 200 stuks)

 21,50

COMPO-PEN™

Composietpen voor moeiteloze, directe toepassing van composiet materialen in standaardtips - met name geschikt voor composieten met lage en gemiddelde viscositeit.

 199,-

COMPO-JECT™

Composiet pistool voor moeiteloze, directe toepassing van composiet materialen in standaardtips - zacht voor hand en pols

 189,-

EASE-IT™ complete set

EASE-IT™ complete set bevat alles dat u nodig heeft voor de ultieme zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 50 ° C). Deze complete set bestaat uit :

1 x EASE-IT™ Heating unit
1 x EASE-IT™ Thermo-Block
1 x EASE-IT™ Jar
1 x EASE-IT™ Innerplate

 399,-

EASE-IT™ Heating unit

EASE-IT™ HEATING unit is een veelzijdig systeem voor zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 50 ° C). Voor gebruik met EASE-IT™ Thermo-Block en/of Jar

 249,-

EASE-IT™ Thermo-Block

Omkeerbare houder voor gebruik op het EASE-IT™ HEATING unit. Geschikt voor of zeven composietspuiten of standaardtips
(tweezijdig te gebruiken)

 89,-

EASE-IT™ Jar

EASE-IT™ Mix schaal met een non-stick coating inclusief een filter ter voorkoming van het voortijdig uitharden van het composiet.

 75,-

EASE-IT™ Inner plate

Autoclaveerbare schaal met 4 vlakken voor het organiseren van de samengestelde composieten / kleuren
(te plaatsen in de EASE-IT™ Jar)

 5,45

A-DAPT™

Tactiel en flexibel siliconen instrument. Ideaal voor het aanbrengen van composiet en glas-ionomeer in dunne, meerdere lagen

artikel ref: 20210

 99,-

SEE-IT™ Injectiespuit (1.4 ml)

Niet-druppelend cariës-detector voor het lokaliseren van geïnfecteerd carieus dentine en "verborgen" wortelkanaal ingang
(injectiespuit)

 48,25

SEE-IT™ Fles (10 ml)

Niet-druppelend cariës-detector voor het lokaliseren van geïnfecteerd carieus dentine en "verborgen" wortelkanaal ingang
(fles)

 29,95

DENTO-PREP™ – Microblaster

DENTO-PREP™ -Microblaster voor het reinigen en micro-opruwen van keramische, composiet en metalen oppervlakken voorafgaand aan het cementeren. Ideaal voor zowel intra-orale als extra orale toepassingen

 199,-

DENTO-PREP™ – Dust Cabinet

De stofkast is uitgerust met een krachtige lamp en een filter beschermd elektronisch afzuigsysteem. Tevens voorzien van een groot venster van gehard glas dat zorgt voor een duidelijk zicht op het te behandelen object

 369,-

DENTO-PREP™ – Persluchtslang connector (5mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de (5mm) perslucht slang

Artikelnr: 1925

 72,50

DENTO-PREP™ – Persluchtslang connector (8mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (8mm)

Artikelnr: 1928

 72,50

DENTO-PREP™ – Persluchtslang connector (10mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (10mm)

Artikelnr: 1929

 

 72,50

DENTO-PREP™ – Persluchtslang connector (6mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (6mm)

Artikelnr: 1926

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector K (KaVo)

DENTO-PREP™ - Connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met KaVo behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector W (W&H)

DENTO-PREP™ - connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een W&H behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector S (Sirona)

DENTO-PREP™ - connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een Sirona behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector B (BienAir)

DENTO-PREP™ - connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een BienAir behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector N (NSK)

DENTO-PREP™ - connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een NSK (model FM-CL-M4)  behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector MidWest

DENTO-PREP™ - Connector MidWest : de 4-pins MidWest-connector is universeel en kan in alle standaard 4-gaats luchtturbineslangen worden gemonteerd

 72,50

DENTO-PREP™ – Onderhoud-Kit

Een complete set voor het onderhouden van uw DENTO-PREP™ waaronder : moersleutel voor Spray-tip, moersleutel voor Poederhouder-kanaal en flexibel reinigingsdraad

 79,-

DENTO-PREP™ – Houder

Het eenvoudig plaatsen van de Microblaster in een rechtopstaande positie. Minder risico dat de DENTO-PREP™ omvalt en een kapotte spraytip oplevert of poeder uitlekt.

 29,95

DENTO-PREP™ – Spraytip

Spraytip voor DENTO-PREP™

 41,-

DENTO-PREP™ – Aluminium Oxide

Gezuiverd aluminiumoxidepoeder voor intra- en extra-oraal stralen, 50 um

 29,50

Endoblack 8306

Set voor endodontische chirurgie toepassing bestaande uit:
• Mondspiegel houder
• Micro mondspiegel Rhodium (Ø 3 mm), zwart frame, verpakt per 1
• Scalpel meshouder TRINOVO®
• Periosteal elevator PRICHARD
• Excavator 33L
• Curette LUCAS 85
• Explorer KX1, recht
• Explorer KX2, gehoekt
• Micro plugger D1
• Micro plugger D2
• Vulspatel HEIDEMANN 1
• Pliers DE BAKEY
• METZENBAUM MAGICUT® schaar, gebogen
• Naaldhouder Micro-Vascular met TC inserts
• Sterilisatie lade

 1.036,25

Endoblack 8305

Set voor de conventionele endodontische toepassing bestaande uit:
• Explorer DG16
• Explorer 17/17L (modified) NIEUW
• Periodontal probe CP 12/CP15
• Mondspiegel houder
• Mondspiegel Rhodium, maat 5 (Ø 24 mm), zwart frame, verpakt per 12
• Pliers PERRY
• Rubberdam frame
• IRIS MAGICUT® schaar, recht
• Excavator 32L
• Plugger 1/2 (060/080)
• Plugger 3/4 (100/120)
• Vulspatel HEIDEMANN 1
• Spatel met endo liniaal NIEUW
• Endo sponshouder
• Sterilisatie lade

 852,75

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I
Bovenkaak - verkrijgbaar in maat S, M of L (inclusief 1 sleutel & 4 schroeven)
(Ref: 6640 (s), 6641 (m) of 6694 (l))

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I

Onderkaak - verkrijgbaar in maat S, M of L (inclusief 1 sleutel & 4 schroeven)
(Ref: 6642 (s), 6643 (m) or 6695 (l) )

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie II

Nieuw model - bovenkaak, verkrijgbaar in maten S, M of L
(Ref: 8220 (s) , 8221 (m), 8222 (l))

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie II

Nieuw model
Onderkaak, verkrijgbaar in maten S, M or L
(Ref: 8223 (s), 8224 (m) or 8225 (l))

 142,65

Gutta-percha verwijderingsinstrument L/R (8422)

Gutta-percha verwijderingsinstrument "Dr. Terauchi "- EGPR-L / R 26 mm, TRINOVO PEEK zwart en haak naar LINKS en RECHTS(Ref: 8422)

 185,60

Gutta-percha verwijderingsinstrument U/D (8423)

Gutta-percha verwijderingsinstrument
“Dr. Terauchi "EGPR-U / D 26 mm, TRINOVO PEEK zwart
(Ref: 8423)

 185,60

MTA Block volgens Dr. Lee – Instrument om MTA-materialen te vormen (Ref: 8420)

MTA pelletvormblok volgens Dr. Lee** nieuwe, verbeterde versie 2017 ** Voor intrakanaaltoepassingen zoals perforatieherstel en apicale pluggen (Ortho-grade toepassing) en voor Root-end vullingen (retro-grade toepassing). Nieuw: groeven met 0,6 mm, 0,8 mm, 1,0 mm, 1,2 mm en diametersgroeven zijn voorzien van een lasermarkering en gemaakt van autoclaveerbaar plastic materiaal

 123,90

MTA carver CLEE volgens Dr. Lee TRINOVO PEEK zwart ENDOBLACK (Ref: 8421)

MTA The clee delivery / carver instrument volgens Dr. Lee ** nieuwe verbeterde versie 2017 ** MTA kan worden geleverd op moeilijke delen van de tand. Nieuw: lichtgewicht PEEK-handvat voor een betere balans. Carver gemarkeerd met "D" voor “delivery” en "C" voor “carven”. Extra kenmerk: werktips ENDOBLACK® gecoat voor betere zichtbaarheid onder de microscoop

 71,40

Tunneling Instrument set + Midi lade 7604 (Ref: 7896)

Set bestaat uit: Tunneling instrument recht, Tunneling instrument gehoekt, Tunneling instrument gehoekt (4,5mm), Micro scalpel meshouder (zonder messen), TC naaldhouder CASTROVIEJO recht 14 cm, Periodontal probe CP 15, hechtingstang CORN, MIDI lade met dwarsbalk

 545,60

Set van implantaat reinigers en curetten (Ref: 8504)

Set implantaat reinigingsinstrumenten (Periimplantitis-behandeling) bestaat uit:
titanium curetten met PEEK handgreep (langer 1/2, langer 3/4, langer 5/6, titanium perio probe met ZrN coating & mondspiegel houder met spiegels no. 4.
De high-performance hars PEEK wordt al tientallen jaren in de medische technologie gebruikt. Het materiaal is bestand tegen reinigings- en desinfectieoplossingen en kan bestand zijn tegen hoge temperaturen. Het is hydrolytisch stabiel

 280,65

Periodontal probe CP12 met TITANIUM tip en Zircon nitrid coating, TRINOVO (16 cm) (Ref: 3196)

Parodontale sondes met titanium tips zijn speciaal ontworpen voor diagnose in de implantaat tandheelkunde. De geelzwarte markeringen bieden een superieur contrast en verbeteren de zichtbaarheid.

 28,75

Periodontal probe CP 15 met Titanium tips TRINOVO (16 cm) met PEEK houder blauw (ref: 9577)

Parodontale sondes met titanium tips zijn speciaal ontworpen voor diagnose in de implantaattandheelkunde. De geelzwarte markeringen bieden een superieur contrast en verbeteren de zichtbaarheid.

 29,85

Scalpel-meshouder TRINOVO, instelbaar mes in 7 instelbare standen (ref: 7231)

Deze scalpel-handgreep is zeer veelzijdig te gebruiken in de tandheelkundige chirurgie dankzij de draaibare kop die in 7 verschillende posities / hoeken kan worden ingesteld.

 49,50

Extractietang Amerikaans. Nr. 600 – TC-coating – gekarteld – bovenste wortels – LINDO-LEVIEN-type (ref: 2234)

LINDO-LEVIEN met Tungsten Carbide coating. Zeer universele extractieklem, diep grijpend voor tand- en wortelfragmenten, vanwege zijn S-vorm is hij zowel voor de boven- als de onderkaak. De snavels grijpen perfect vanwege hun "fishhook-snavels" plus de Tungsten Carbide coating verhoogt de grip nog meer

 114,75

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 2mm (Ref: 7420)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor hogere snijtanden / cuspids

 53,60

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 2 mm – gebogen (Ref: 7423)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor lagere snijtanden / cuspids

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 3 mm – gebogen (Ref: 7424)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor lagere premolaren

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 4 mm – gebogen (Ref: 7425)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - veelzijdig, voor premolaren / molaren

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 3mm (Ref: 7421)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor de bovenste premolaren

 53,60

CERAMIC-schaar IRIS gebogen 11,5 cm – MC-SUPER-CUT- (zwart), gekarteld (Ref: 6981)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 153,60

CERAMIC-schaar LA-CRANGE 11,5 cm – MC-SUPER-CUT – (zwart), gekarteld (Ref: 6982)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 156,40

CERAMIC-schaar METZENBAUM 14,5 cm MC-SUPER-CUT – (zwart) -gekarteld gekarteld (Ref: 6984)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 159,15

Micro schaar IRIS 11.5 cm gebogen (Ref: 7943)

Gumschaar met extra fijne micro messen. Deze schaar combineert de voordelen van extra dunne messen, bijna als een microschaar met een prijs die 1/3 is van de prijs van een micro schaar

 60,20

Mini dental caliper (0-90 mm) met dieptemeetinrichting * NIEUW MODEL * (Ref: 7243)

Multifunctionele schuifmaat (voor breedte- en diepte-mapping, meet naar buiten en binnen) · besturingsmaatregelen zowel binnen als buiten afmetingen · dieptemeetprobe · eenvoudige bediening met één hand. Deze nieuwe versie wordt automatisch verplaatst en vergrendeld vanwege de functie slide'n stock.

 157,25

Boormaat 4 mm / 8 mm / 10 mm met handgreep, zijdelings en verticaal (Ref: 8228)

Dit instrument is DE boorgeleider voor alle afstanden in de implantaat tandheelkunde: 4 mm - 8 mm - 10 mm, met passende handgreep

 58,40

Boormaat 4 mm / 8 mm / 10 mm met TRINOVO-handgreep, zijdelings en verticaal (Ref: 8229)

Dit instrument is DE boorgeleider voor alle afstanden in de implantaat tandheelkunde: 4 mm - 8 mm - 10 mm, met TRINOVO®-handvat

 58,40

Schaar IRIS gebogen 11,5 cm met grote ringen (Ref: 6859)

Gumschaar met extra grote ring grepen. Conventionele scharen hebben vaak te kleine ringgrepen en zijn erg oncomfortabel voor beoefenaars met grotere handen / vingers

 30,65

Verstandskies elevator / bot schraper vlgs. Dr. Guillaume voor 28 en 48 (Ref: 3187)

De nieuwe techniek om verstandskiezen te extraheren. De botschraper- met verkorte gebogen schacht - heeft een uitgestrekt werkgebied voor botcurettage zodat een groot volume botstof kan worden verkregen. De verbrede handgreep van het instrument past perfect in de hand om te zorgen dat het instrument tijdens botcurettage veilig wordt ondersteund en gecontroleerd.

 73,-

Verstandskies elevator / bot schraper vlgs. Dr. Guillaume voor 18 en 38 (Ref: 3188)

De nieuwe techniek om verstandskiezen te extraheren. De botschraper- met verkorte gebogen schacht - heeft een uitgestrekt werkgebied voor botcurettage zodat een groot volume botstof kan worden verkregen. De verbrede handgreep van het instrument past perfect in de hand om te zorgen dat het instrument tijdens botcurettage veilig wordt ondersteund en gecontroleerd

 73,-

OXO 4K Camera

Het complete basispakket bevat o.a de OXO 4K Camera, 25mm lens, OXO batterij, male-koppeling voor (ExamVision) loep connect-systeem en is inclusief luxe bewaar etui

 2.950,-

OXO LED-lamp

Haal alles uit uw OXO 4K-camera met de draagbare LED-koplamp. OXO LED-lamp biedt neutraalwit (≤5.000 tot ≤6.500 Kelvin) schaduwvrij licht, dat direct op de batterij van uw OXO 4K-camera kan worden aangesloten, dus geen extra kabels meer nodig!

 425,-

OXO Batterij (los)

Ter vervanging van uw huidige of wellicht als aanvulling op uw dagelijkse praktijk - een extra batterij zorgt dat u geen enkel moment meer mist

 375,-

OXO voetpedaal

Met het oplaadbare - draadloze - voetpedaal (bluetooth) hoeft u de camera tijdens het gebruik niet aan te raken. Met zijn snelle en stille reactie kunt u eenvoudig video's opnemen en foto's maken door simpelweg op het pedaal te stappen!

 325,-

OXO Lens (16mm)

De 16 mm-lens biedt een grotere beeldhoek en een grotere scherptediepte, waardoor u uw beeldhoek kunt vergroten. De 16-mm OXO-lens kan op uw normale werkafstand de volle mond van de patiënt of een heel kwadrant weergeven

 275,-

OXO Flexi Arm kit

De OXO Flexi Arm kit maakt het mogelijk om de OXO 4K Camera eenvoudig te stabiliseren en is voorzien van een grote montageklem om bv aan uw tafel te monteren.  De flexibele en stevige arm van +/- 80 cm en kogelbevestiging zorgen voor veel flexibiliteit om de camera op de juiste positie stabiel te houden.

 325,-

OXO Lamp-Kit

De OXO Lamp-Kit maakt het mogelijk om de OXO 4K Camera eenvoudig te monteren op uw dentale lamp-unit voor zowel tijdelijke als permanente montage

 295,-

OXO Luxe Etui – Black Edition

De OXO Luxe Etui - Black Edition maakt het mogelijk om uw OXO 4K Camera op te bergen en te beschermen. Voorzien van handige insteekprofiielen voor uw camera / batterij en kabels en handig opbergvak voor uw losse onderdelen.

 69,-

IOGEAR Wireless HDMI Transmitter & Receiver Kit

Iogear AV extender: Wireless 5x2 HD Matrix, Transmitter & Receiver, Full HD 1080p, HDMI, USB - Zwart

 445,-

OXO HDMI-set

De OXO HDMI -set bevat kabels voor het maken van een (direct) verbinding van uw camera met een beeldscherm. Het bevat o.a.

 • mini HDMI <-> HDMI kabel
 • Y USB kabel
 • mini USB kabel <-> USB kabel
 • HDMI adapter (Female)

Deze HDMI-set is  o.a. te gebruiken in combinatie met de IOGEAR (OXO TV)

 245,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Roze)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Blauw)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Oranje)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Paars)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 10 pins (Wit)

Bur-Butler met 10 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 32,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Roze)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Blauw)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER ™ – 5 pins (Oranje)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) - inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Paars)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) - inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 5 pins (Wit)

Bur-Butler met 5 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 23,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Roze)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Blauw)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Oranje)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht)) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Paars)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Wit)

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, korte schacht) inclusief siliconen basis en transparant deksel

 41,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Roze) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Blauw) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Oranje) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Paars) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

BUR-BUTLER™ – 25 pins (Wit) + hoog deksel

Bur-Butler met 25 pins (FG, CA, HP, korte schacht) inclusief siliconen basis en HOOG transparant deksel

 49,-

ZUMAX B.I.R.K. – 17 mm

Zumax Medical Co. LTD. (o.a. bekend van de microscopen) heeft nu een perfect instrument toegevoegd aan haar assortiment om u feilloos te ondersteunen bij het verwijderen van afgebroken instrumenten : ZUMAX Broken Instrument Removal Kit (B.I.R.K.)
Minimaal invasief en maximaal resultaat in een handomdraai, praktisch en snel toepasbaar & volledig autoclaveerbaar - beschikbaar in 3 (lengte)varianten : 17mm (FT0017), 21 mm (FT0021) of 25 mm (FT0025). Elke set is als volgt samengesteld :

• 3 x Trephine Boor (set van 0.8 / 1.0 & 1.2 mm doorsnede)
• 1 x Tip Krab-klauwvormig Pincet (0.6 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (0.8 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.0 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.2 mm doorsnede)
• 1 x Handvat voor Extractors & Pincet

 1.195,-

ZUMAX B.I.R.K. – 21 mm

Zumax Medical Co. LTD. (o.a. bekend van de microscopen) heeft nu een perfect instrument toegevoegd aan haar assortiment om u feilloos te ondersteunen bij het verwijderen van afgebroken instrumenten : ZUMAX Broken Instrument Removal Kit (B.I.R.K.)
Minimaal invasief en maximaal resultaat in een handomdraai, praktisch en snel toepasbaar & volledig autoclaveerbaar - beschikbaar in 3 (lengte)varianten : 17mm (FT0017), 21 mm (FT0021) of 25 mm (FT0025). Elke set is als volgt samengesteld :

• 3 x Trephine Boor (set van 0.8 / 1.0 & 1.2 mm doorsnede)
• 1 x Tip Krab-klauwvormig Pincet (0.6 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (0.8 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.0 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.2 mm doorsnede)
• 1 x Handvat voor Extractors & Pincet

 1.195,-

ZUMAX B.I.R.K. – 25 mm

Zumax Medical Co. LTD. (o.a. bekend van de microscopen) heeft nu een perfect instrument toegevoegd aan haar assortiment om u feilloos te ondersteunen bij het verwijderen van afgebroken instrumenten : ZUMAX Broken Instrument Removal Kit (B.I.R.K.)
Minimaal invasief en maximaal resultaat in een handomdraai, praktisch en snel toepasbaar & volledig autoclaveerbaar - beschikbaar in 3 (lengte)varianten : 17mm (FT0017), 21 mm (FT0021) of 25 mm (FT0025). Elke set is als volgt samengesteld :

• 3 x Trephine Boor (set van 0.8 / 1.0 & 1.2 mm doorsnede)
• 1 x Tip Krab-klauwvormig Pincet (0.6 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (0.8 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.0 mm doorsnede)
• 1 x Tip Extractor (1.2 mm doorsnede)
• 1 x Handvat voor Extractors & Pincet

 1.195,-

UV-C Desinfectie box LARGE (E3)

De UV-C Desinfectie Box LARGE (E3) is voorzien van 3 x 40W UV-C lampen om verspreiding van infecties, bacteriën en virussen tegen te gaan op uw apparatuur en verzorgt hiermee een desinfectieniveau van 99,99% (log-reductie 4).

 3.450,-

UV-C Desinfectie box SMALL (E2)

De UV-C Desinfectie Box SMALL desinfecteert veel gebruikte objecten in de gezondheidszorg om de hoge hygiëne- en kwaliteitsnormen te handhaven en is voorzien van 2 x 40W UV-C lampen om verspreiding van infecties, bacteriën en virussen tegen te gaan op uw apparatuur en verzorgt hiermee een desinfectieniveau van 99,99% (log-reductie 4).

 1.095,-

UV-C Phonesoap 3.0 (Orchid)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (White)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Gold)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Silver)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

UV-C Phonesoap 3.0 (Black)

De PhoneSoap 3.0 is de enige oplader voor smartphones, die desinfecteert terwijl hij oplaadt.

 • UV-C reiniging doodt 99.99% van alle bacteriën
 • Geschikt voor alle maten telefoons en hoesjes
 • Reinigt alles wat erin past op een veilige manier
 • Met de ingebouwde geluidsversterker blijf je je telefoon gewoon horen
 • De twee oplaadpoorten maken de PhoneSoap 3.0 geschikt voor alle soorten telefoons.
 119,95

Dental QuietOn Oordoppen – Startkit

Een Dental QuietOn Oordoppen - Startkit-set beschermt uw gehoor door actieve ruisonderdrukking en akoestische geluidsdemping. Deze complete startkit bevat o.a.

 • 2 x Dental QuietOn oordoppen
 • 2 x set siliconen tips : 8 x blauw (medium)  &  8 x groen (small)
 • 1 paar foam/ schuim tips (medium)
 • 1 luxe hangkoord
 • 1 luxe opbergbox inclusief micro USB laadkabel
 • inclusief gebruiksaanwijzing

 

 219,95

Dental QuietOn Oortips – Blauw (Medium)

Dental QuietOn vervangbare siliconen oortips in een moderne en praktische doos. Deze blauwe tips (medium size : 13.3 mm) kunnen overal gemakkelijk worden opgeslagen en meegenomen worden in deze doos - verpakt per 16 stuks.

 15,-

Dental QuietOn Oortips – Groen (Small)

Dental QuietOn vervangbare siliconen oortips in een moderne en praktische doos. Deze groene tips (small size : 12.1 mm) kunnen overal gemakkelijk worden opgeslagen en meegenomen worden in deze doos - verpakt per 16 stuks.

 15,-

BLACKline Ultra FS tip no. 5 (Ø 24 mm)

BLACKline Ultra FS - No. 5 plane (Ø 24mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per set van 3 stuks en exclusief houder B442)

 36,50

BLACKline Ultra FS tip no. 4 (Ø 22 mm)

BLACKline Ultra FS - No. 4 plane (Ø 22mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per set van 3 stuks en exclusief houder B442)

 36,50

BLACKline Ultra ERGO-touch handle

BLACK ERGO-touch handle
Deze houder is voorzien van ergonomische grip en anti-reflecterende DLC coating (Diamond-Like Carbon) zodat u comfortabel kunt werken (vermijdt visuele vermoeidheid).
(verpakt per stuk)

 14,95

BLACKline Ultra Micro – Plane Ø 3mm

BLACKline Ultra Micro - Plane Ø 3mm
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6181 (afbeelding 3)

 64,-

BLACKline Ultra Micro – Plane Ø 5mm

BLACKline Ultra Micro - Plane Ø 5mm
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6182 (afbeelding 5)

 64,-

BLACKline Ultra Micro – Oval (3x6mm)

BLACKlineUltra Micro - Oval (3x6mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6183 (afbeelding 1)

 69,-

BLACKline Ultra Micro – Drop (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro - Drop (3x6mm)
DLC microspiegels met stevige steel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B6184 (afbeelding 4)

 69,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Plane Ø 3mm

BLACKline Ultra Micro FLEX - Plane Ø 3mm
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5181

 74,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Plane Ø 5mm

BLACKline Ultra Micro FLEX - Plane Ø 5mm
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5182

 74,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Oval (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro FLEX - Oval (3x6mm)
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5183

 79,-

BLACKline Ultra Micro FLEX – Drop (3x6mm)

BLACKline Ultra Micro FLEX - Drop (3x6mm)
DLC microspiegels met buigzame (!) steel voor een nauwkeurige uitlijning van de spiegel
FS ULTRA : Kristalheldere helderheid en superieure kleurnauwkeurigheid, ongeveer 30% helderder dan andere FS-spiegels
(verpakt per stuk en exclusief houder B442)

Ref: B5184

 79,-

EZ DAM® Basis Kit

Een EZ DAM® Basis Kit vormt de basis om aan de slag te kunnen met de EZ DAM®.

Inhoud EZ DAM® Basis Kit : 2 core-verdeler / 10 bite-blokken (maat: S / SM / M / L / XL - elk 2 stuks), 1 Afzuigslang, 1 T-Koppelslang, 1 hvac-connector + uitgebreide gebruikersinstructie.

(let op: de disposable mondstukken (soft junior / soft senior en/of retract senior) zijn niet inclusief en zijn separaat te bestellen).

 449,-

EZ DAM® Intro Kit

Een EZ DAM® Intro kit bevat alles dat u nodig heeft om direct te kunnen werken met de EZ DAM®.

De EZ DAM® Intro Kit is ready-to-use in slechts enkele minuten en kunnen we aanbieden als totaal pakket voor slechts € 499,- excl btw. Hiervoor krijgt u de EZ DAM® Basis Kit (t.w.v. € 449,-) + 3 boxen single-use mondstukken (t.w.v. € 128,-).

Inhoud EZ DAM® Intro kit :
* EZ DAM® Basis kit : 2 core-verdeler / 10 bite-blokken (maat: S / SM / M / L / XL - elk 2 stuks), 1 Afzuigslang, 1 T-Koppelslang, 1 hvac-connector + uitgebreide gebruikersinstructie
* 3 boxen disposable mondstukken (1 box soft junior / 1 box soft senior en 1 box retract senior).
(elke box bevat 25 stuks disposable mondstukken dus in totaal goed voor 75 behandelingen!).

 499,-

EZ DAM® Mondstukken “Soft” / Junior

De EZ DAM® Mondstukken “Soft” / Junior zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex, dat erg flexibel is en afsnijdbaar. Voorzien van maar liefst 6 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 37,90

EZ DAM® – Mondstukken “Soft” / Adult

De EZ DAM® - Mondstukken "Soft" / Adult zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex, dat erg flexibel is en afsnijdbaar. Voorzien van maar liefst 7 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 42,20

EZ DAM® Mondstukken “Retract” / Adult

De EZ DAM® Mondstukken “Retract” / Adult zijn gefabriceerd van een unieke latex-vrij materiaal, genaamd Dynaflex. De "Retract" is stugger dan de “Soft” variant en biedt betere afscherming. Voorzien van maar liefst 7 hi-volume afzuigkanalen (parallel geschakeld). 1 box bevat 25 single use mondstukken.

 48,60

EZ DAM® Bite Block (small)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (small/medium)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (medium)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (large)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® Bite Block (extra large)

De EZ DAM® Bite Blocks zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: Small, Small-Medium, Medium, Large en X-Large

 27,50

EZ DAM® – Verdeler (Core)

De EZ DAM® verdeler is het verbindingsstuk dat het hart vormt van het EZ DAM® systeem. U verbindt het bite block, mondstuk en de afzuigslang eraan om het EZ DAM® systeem gereed te maken voor gebruik. Zorg ervoor dat u de juiste richting toepast tijdens het samenstellen van het systeem

 113,50

EZ DAM® – Afzuigslang

De EZ DAM® afzuigslang wordt geleverd met een controle klep voor afzuiging op het kopstuk zodat u direct de juiste afzuig-intensiteit kunt doseren in het orale werkgebied. Aan de andere kant van de slang, is een high volume afzuig adapter zodat deze eenvoudig kan worden geplaatst in de HVAC om snel te kunnen werken met de EZ DAM®.

 176,50

EZ DAM® – “T”-koppelstuk

Het EZ DAM® "T"-koppelstuk stelt u in staat om de EZ DAM® permanent te installeren in uw werkomgeving door de HVAC slang te delen. Het enige dat u dient te doen is het T-koppelstuk verbinden aan de bestaande HVAC slang waarmee u in staat bent om de EZ DAM® te koppelen aan de slang en beiden afzuigsystemen tegelijkertijd beschikbaar te hebben.

 16,50

CALAJECT™

Computer geassisteerde anesthesie - comfortabel & pijnvrij verdoven! Het systeem controleert de stroomsnelheid wat een zachte en vriendelijke verdoving garandeert

 2.695,-

ASPIJECT®

Zelf-aspirerende injectiespuit voor infiltratie en blok anesthesie

(met passieve aspiratie en voorzien van gebogen duimgreep).

 62,50

ASPIJECT®- Active

Zelf-aspirerende injectiespuit voor infiltratie en blok anesthesie

(met actieve aspiratie en voorzien van ringvormige duimgreep en contra-handgreep)

 89,-

PAROJECT®

Injectiespuit voor intraligamentaire lokale anesthesie

 189,-

CONTA-GUARD™ – Houder

De CONTA-GUARD™ - houder staat garant voor, single-handed, een veilige en simpele de-cappen of re-cappen

 55,50

CONTA-GUARD™ – Folie

De folie dicht het achterste deel van de naald af en maakt alle verdere behandeling van de besmette naald absoluut veilig
(pak a 200 stuks)

 21,50

COMPO-PEN™

Composietpen voor moeiteloze, directe toepassing van composiet materialen in standaardtips - met name geschikt voor composieten met lage en gemiddelde viscositeit.

 199,-

COMPO-JECT™

Composiet pistool voor moeiteloze, directe toepassing van composiet materialen in standaardtips - zacht voor hand en pols

 189,-

EASE-IT™ complete set

EASE-IT™ complete set bevat alles dat u nodig heeft voor de ultieme zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 50 ° C). Deze complete set bestaat uit :

1 x EASE-IT™ Heating unit
1 x EASE-IT™ Thermo-Block
1 x EASE-IT™ Jar
1 x EASE-IT™ Innerplate

 399,-

EASE-IT™ Heating unit

EASE-IT™ HEATING unit is een veelzijdig systeem voor zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 50 ° C). Voor gebruik met EASE-IT™ Thermo-Block en/of Jar

 249,-

EASE-IT™ Thermo-Block

Omkeerbare houder voor gebruik op het EASE-IT™ HEATING unit. Geschikt voor of zeven composietspuiten of standaardtips
(tweezijdig te gebruiken)

 89,-

EASE-IT™ Jar

EASE-IT™ Mix schaal met een non-stick coating inclusief een filter ter voorkoming van het voortijdig uitharden van het composiet.

 75,-

EASE-IT™ Inner plate

Autoclaveerbare schaal met 4 vlakken voor het organiseren van de samengestelde composieten / kleuren
(te plaatsen in de EASE-IT™ Jar)

 5,45

A-DAPT™

Tactiel en flexibel siliconen instrument. Ideaal voor het aanbrengen van composiet en glas-ionomeer in dunne, meerdere lagen

artikel ref: 20210

 99,-

SEE-IT™ Injectiespuit (1.4 ml)

Niet-druppelend cariës-detector voor het lokaliseren van geïnfecteerd carieus dentine en "verborgen" wortelkanaal ingang
(injectiespuit)

 48,25

SEE-IT™ Fles (10 ml)

Niet-druppelend cariës-detector voor het lokaliseren van geïnfecteerd carieus dentine en "verborgen" wortelkanaal ingang
(fles)

 29,95

DENTO-PREP™ – Microblaster

DENTO-PREP™ -Microblaster voor het reinigen en micro-opruwen van keramische, composiet en metalen oppervlakken voorafgaand aan het cementeren. Ideaal voor zowel intra-orale als extra orale toepassingen

 199,-

DENTO-PREP™ – Dust Cabinet

De stofkast is uitgerust met een krachtige lamp en een filter beschermd elektronisch afzuigsysteem. Tevens voorzien van een groot venster van gehard glas dat zorgt voor een duidelijk zicht op het te behandelen object

 369,-

DENTO-PREP™ – Persluchtslang connector (5mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de (5mm) perslucht slang

Artikelnr: 1925

 72,50

DENTO-PREP™ – Persluchtslang connector (8mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (8mm)

Artikelnr: 1928

 72,50

DENTO-PREP™ – Persluchtslang connector (10mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (10mm)

Artikelnr: 1929

 

 72,50

DENTO-PREP™ – Persluchtslang connector (6mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (6mm)

Artikelnr: 1926

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector K (KaVo)

DENTO-PREP™ - Connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met KaVo behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector W (W&H)

DENTO-PREP™ - connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een W&H behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector S (Sirona)

DENTO-PREP™ - connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een Sirona behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector B (BienAir)

DENTO-PREP™ - connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een BienAir behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector N (NSK)

DENTO-PREP™ - connector voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een NSK (model FM-CL-M4)  behandelunit (perslucht)

 72,50

DENTO-PREP™ – Connector MidWest

DENTO-PREP™ - Connector MidWest : de 4-pins MidWest-connector is universeel en kan in alle standaard 4-gaats luchtturbineslangen worden gemonteerd

 72,50

DENTO-PREP™ – Onderhoud-Kit

Een complete set voor het onderhouden van uw DENTO-PREP™ waaronder : moersleutel voor Spray-tip, moersleutel voor Poederhouder-kanaal en flexibel reinigingsdraad

 79,-

DENTO-PREP™ – Houder

Het eenvoudig plaatsen van de Microblaster in een rechtopstaande positie. Minder risico dat de DENTO-PREP™ omvalt en een kapotte spraytip oplevert of poeder uitlekt.

 29,95

DENTO-PREP™ – Spraytip

Spraytip voor DENTO-PREP™

 41,-

DENTO-PREP™ – Aluminium Oxide

Gezuiverd aluminiumoxidepoeder voor intra- en extra-oraal stralen, 50 um

 29,50

Endoblack 8306

Set voor endodontische chirurgie toepassing bestaande uit:
• Mondspiegel houder
• Micro mondspiegel Rhodium (Ø 3 mm), zwart frame, verpakt per 1
• Scalpel meshouder TRINOVO®
• Periosteal elevator PRICHARD
• Excavator 33L
• Curette LUCAS 85
• Explorer KX1, recht
• Explorer KX2, gehoekt
• Micro plugger D1
• Micro plugger D2
• Vulspatel HEIDEMANN 1
• Pliers DE BAKEY
• METZENBAUM MAGICUT® schaar, gebogen
• Naaldhouder Micro-Vascular met TC inserts
• Sterilisatie lade

 1.036,25

Endoblack 8305

Set voor de conventionele endodontische toepassing bestaande uit:
• Explorer DG16
• Explorer 17/17L (modified) NIEUW
• Periodontal probe CP 12/CP15
• Mondspiegel houder
• Mondspiegel Rhodium, maat 5 (Ø 24 mm), zwart frame, verpakt per 12
• Pliers PERRY
• Rubberdam frame
• IRIS MAGICUT® schaar, recht
• Excavator 32L
• Plugger 1/2 (060/080)
• Plugger 3/4 (100/120)
• Vulspatel HEIDEMANN 1
• Spatel met endo liniaal NIEUW
• Endo sponshouder
• Sterilisatie lade

 852,75

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I
Bovenkaak - verkrijgbaar in maat S, M of L (inclusief 1 sleutel & 4 schroeven)
(Ref: 6640 (s), 6641 (m) of 6694 (l))

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie I

Onderkaak - verkrijgbaar in maat S, M of L (inclusief 1 sleutel & 4 schroeven)
(Ref: 6642 (s), 6643 (m) or 6695 (l) )

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie II

Nieuw model - bovenkaak, verkrijgbaar in maten S, M of L
(Ref: 8220 (s) , 8221 (m), 8222 (l))

 142,65

WINTRAY – Impressie bak -Generatie II

Nieuw model
Onderkaak, verkrijgbaar in maten S, M or L
(Ref: 8223 (s), 8224 (m) or 8225 (l))

 142,65

Gutta-percha verwijderingsinstrument L/R (8422)

Gutta-percha verwijderingsinstrument "Dr. Terauchi "- EGPR-L / R 26 mm, TRINOVO PEEK zwart en haak naar LINKS en RECHTS(Ref: 8422)

 185,60

Gutta-percha verwijderingsinstrument U/D (8423)

Gutta-percha verwijderingsinstrument
“Dr. Terauchi "EGPR-U / D 26 mm, TRINOVO PEEK zwart
(Ref: 8423)

 185,60

MTA Block volgens Dr. Lee – Instrument om MTA-materialen te vormen (Ref: 8420)

MTA pelletvormblok volgens Dr. Lee** nieuwe, verbeterde versie 2017 ** Voor intrakanaaltoepassingen zoals perforatieherstel en apicale pluggen (Ortho-grade toepassing) en voor Root-end vullingen (retro-grade toepassing). Nieuw: groeven met 0,6 mm, 0,8 mm, 1,0 mm, 1,2 mm en diametersgroeven zijn voorzien van een lasermarkering en gemaakt van autoclaveerbaar plastic materiaal

 123,90

MTA carver CLEE volgens Dr. Lee TRINOVO PEEK zwart ENDOBLACK (Ref: 8421)

MTA The clee delivery / carver instrument volgens Dr. Lee ** nieuwe verbeterde versie 2017 ** MTA kan worden geleverd op moeilijke delen van de tand. Nieuw: lichtgewicht PEEK-handvat voor een betere balans. Carver gemarkeerd met "D" voor “delivery” en "C" voor “carven”. Extra kenmerk: werktips ENDOBLACK® gecoat voor betere zichtbaarheid onder de microscoop

 71,40

Tunneling Instrument set + Midi lade 7604 (Ref: 7896)

Set bestaat uit: Tunneling instrument recht, Tunneling instrument gehoekt, Tunneling instrument gehoekt (4,5mm), Micro scalpel meshouder (zonder messen), TC naaldhouder CASTROVIEJO recht 14 cm, Periodontal probe CP 15, hechtingstang CORN, MIDI lade met dwarsbalk

 545,60

Set van implantaat reinigers en curetten (Ref: 8504)

Set implantaat reinigingsinstrumenten (Periimplantitis-behandeling) bestaat uit:
titanium curetten met PEEK handgreep (langer 1/2, langer 3/4, langer 5/6, titanium perio probe met ZrN coating & mondspiegel houder met spiegels no. 4.
De high-performance hars PEEK wordt al tientallen jaren in de medische technologie gebruikt. Het materiaal is bestand tegen reinigings- en desinfectieoplossingen en kan bestand zijn tegen hoge temperaturen. Het is hydrolytisch stabiel

 280,65

Periodontal probe CP12 met TITANIUM tip en Zircon nitrid coating, TRINOVO (16 cm) (Ref: 3196)

Parodontale sondes met titanium tips zijn speciaal ontworpen voor diagnose in de implantaat tandheelkunde. De geelzwarte markeringen bieden een superieur contrast en verbeteren de zichtbaarheid.

 28,75

Periodontal probe CP 15 met Titanium tips TRINOVO (16 cm) met PEEK houder blauw (ref: 9577)

Parodontale sondes met titanium tips zijn speciaal ontworpen voor diagnose in de implantaattandheelkunde. De geelzwarte markeringen bieden een superieur contrast en verbeteren de zichtbaarheid.

 29,85

Scalpel-meshouder TRINOVO, instelbaar mes in 7 instelbare standen (ref: 7231)

Deze scalpel-handgreep is zeer veelzijdig te gebruiken in de tandheelkundige chirurgie dankzij de draaibare kop die in 7 verschillende posities / hoeken kan worden ingesteld.

 49,50

Extractietang Amerikaans. Nr. 600 – TC-coating – gekarteld – bovenste wortels – LINDO-LEVIEN-type (ref: 2234)

LINDO-LEVIEN met Tungsten Carbide coating. Zeer universele extractieklem, diep grijpend voor tand- en wortelfragmenten, vanwege zijn S-vorm is hij zowel voor de boven- als de onderkaak. De snavels grijpen perfect vanwege hun "fishhook-snavels" plus de Tungsten Carbide coating verhoogt de grip nog meer

 114,75

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 2mm (Ref: 7420)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor hogere snijtanden / cuspids

 53,60

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 2 mm – gebogen (Ref: 7423)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor lagere snijtanden / cuspids

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 3 mm – gebogen (Ref: 7424)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor lagere premolaren

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 4 mm – gebogen (Ref: 7425)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - veelzijdig, voor premolaren / molaren

 54,90

Root Elevator KOHLER model “BEIN” 3mm (Ref: 7421)

Buitengewone grip in de hand van de gebruiker dankzij de "3D" -hendel - voor de bovenste premolaren

 53,60

CERAMIC-schaar IRIS gebogen 11,5 cm – MC-SUPER-CUT- (zwart), gekarteld (Ref: 6981)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 153,60

CERAMIC-schaar LA-CRANGE 11,5 cm – MC-SUPER-CUT – (zwart), gekarteld (Ref: 6982)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 156,40

CERAMIC-schaar METZENBAUM 14,5 cm MC-SUPER-CUT – (zwart) -gekarteld gekarteld (Ref: 6984)

MAGICUT®-scharen met keramische coating bieden een oppervlaktehardheid zoals nooit eerder gezien; de hardheid is aanzienlijk hoger dan die van Tungsten Carbide-scharen. Keramisch gecoate schaar, uitstekende levensduur, langdurige scherpte en niet-reflecterend

 159,15

Micro schaar IRIS 11.5 cm gebogen (Ref: 7943)

Gumschaar met extra fijne micro messen. Deze schaar combineert de voordelen van extra dunne messen, bijna als een microschaar met een prijs die 1/3 is van de prijs van een micro schaar

 60,20

Mini dental caliper (0-90 mm) met dieptemeetinrichting * NIEUW MODEL * (Ref: 7243)

Multifunctionele schuifmaat (voor breedte- en diepte-mapping, meet naar buiten en binnen) · besturingsmaatregelen zowel binnen als buiten afmetingen · dieptemeetprobe · eenvoudige bediening met één hand. Deze nieuwe versie wordt automatisch verplaatst en vergrendeld vanwege de functie slide'n stock.

 157,25

Boormaat 4 mm / 8 mm / 10 mm met handgreep, zijdelings en verticaal (Ref: 8228)

Dit instrument is DE boorgeleider voor alle afstanden in de implantaat tandheelkunde: 4 mm - 8 mm - 10 mm, met passende handgreep

 58,40

Boormaat 4 mm / 8 mm / 10 mm met TRINOVO-handgreep, zijdelings en verticaal (Ref: 8229)

Dit instrument is DE boorgeleider voor alle afstanden in de implantaat tandheelkunde: 4 mm - 8 mm - 10 mm, met TRINOVO®-handvat

 58,40

Schaar IRIS gebogen 11,5 cm met grote ringen (Ref: 6859)

Gumschaar met extra grote ring grepen. Conventionele scharen hebben vaak te kleine ringgrepen en zijn erg oncomfortabel voor beoefenaars met grotere handen / vingers

 30,65

Verstandskies elevator / bot schraper vlgs. Dr. Guillaume voor 28 en 48 (Ref: 3187)

De nieuwe techniek om verstandskiezen te extraheren. De botschraper- met verkorte gebogen schacht - heeft een uitgestrekt werkgebied voor botcurettage zodat een groot volume botstof kan worden verkregen. De verbrede handgreep van het instrument past perfect in de hand om te zorgen dat het instrument tijdens botcurettage veilig wordt ondersteund en gecontroleerd.

 73,-

Verstandskies elevator / bot schraper vlgs. Dr. Guillaume voor 18 en 38 (Ref: 3188)

De nieuwe techniek om verstandskiezen te extraheren. De botschraper- met verkorte gebogen schacht - heeft een uitgestrekt werkgebied voor botcurettage zodat een groot volume botstof kan worden verkregen. De verbrede handgreep van het instrument past perfect in de hand om te zorgen dat het instrument tijdens botcurettage veilig wordt ondersteund en gecontroleerd

 73,-