N.era staat voor “nera” (zwart in het Italiaans) of “nieuw tijdperk”. De N.era Brushes van Smile Line zijn uniek en exclusief : gemaakt van kunstmatig filament (polyamide) (nog nooit gezien in onze branche). Het wordt duidelijk een uitdaging om een ​​andere Brush te vinden met een dergelijke punt-scherpte; stabiel en veerkrachtig bij dagelijks gebruik ! De brushes van N.era zetten een nieuwe standaard :  maak uw werk comfortabel en creëer nieuwe mogelijkheden voor de precisie tijdens porselein opbouwen.

Klik HIER voor meer specificaties

Plaats hier uw bestelling

Een ander uniek en zeer interessant voordeel: het is voldoende om de N.era-tip grondig te reinigen met stoomsterilisatie. Het zal terugveren in de oorspronkelijke vorm en dit is wat de levensduur van een N.era-brush lang maakt, erg lang.

Werkwijze:

De unieke “vibe-zone” is gefreesd op zijn handvat. Wanneer u de nagel van uw  wijsvinger heen en weer laat strijken over het oppervlak, creëert u een micro-vibratie die transporteert tot aan het einde van uw penseel tip. Het kleine deel porselein op uw penseel-tip, transformeert zichzelf in een kleine druppel die heel gemakkelijk op uw opbouw kan worden aangebracht. Het voordeel van deze techniek is dat er veel minder lucht in wordt geïntegreerd het porselein tijdens de opbouw, synoniem met minder poreusheid in het porselein na het bakken – spectaculair, vooral in het incisale gebied.

N. Era bRRRush (Ref: SL4200-bRRR-asst) is een complete set uit de N.Era bRRR-serie met 4 soorten brushes:

#1 / #4 / #6 / #8

Bestellijst

Sale!

N. Era bRRRush complete set

N. Era bRRRush (Ref: SL4200-bRRR-asst) is een complete set uit de N.Era bRRR-serie met 4 soorten brushes: #1,#4,#6,#8

 219,-