Tegenwoordig is elke nieuwe smartphone die op de markt komt, uitgerust met een nog beter presterende en geweldige camera ! Om te profiteren van deze continue revolutie introduceert Smile Line u het allereerste product dat speciaal is ontworpen om de mooiste tandfoto’s met uw smartphone mogelijk te maken: Smile Lite MDP 2– professionele tandheelkundige fotografie, toegankelijk voor iedereen!

De Smile Lite MDP-2 kan worden beschouwd als een “mini-fotostudio”. Het unieke ontwerp zorgt voor de perfecte belichting, voor de mooiste intra- en extra-orale tandheelkundige foto’s. De nieuwe en verbeterde Smile Lite MDP-2 werkt met elke smartphone en heeft een handig handvat, waardoor intra-orale fotografie een fluitje van een cent is voor elke individuele gebruiker.

Smile Lite MDP-2 is een “plug-and-play”-product dat zeer eenvoudig te gebruiken is en waarvoor geen speciale APP, kalibratieprocedure of specifieke opleiding nodig is. Hiermee kunt u uw resultaten flink verbeteren met de camera van uw eigen smartphone…eenvoudig en snel !

Smile Lite Mobile Dental Photography (MDP-2) – professionele tandheelkundige fotografie

Plaats hier uw bestelling

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES:

Smile Lite MDP-2 Master kit (ref: SL6700)
(inclusief : Smile Lite MDP-2, diffuser,
polarisatie filter, telefoon adapter, handstuk, USB-C kabel/oplader & luxe (hardcase) bewaaretui)

Opties:

Diffuser (ref: 6710)

Telefoon adapter (ref: 6711) 

Handstuk (ref: 6712) 

Polarisatie filter (ref: 6720)

Luxe opbergkoffer (ref: 6799)

Klik HIER voor meer specificaties

Bestellijst

Smile Lite MDP-2 / Master Set

Smile Lite MDP-2 / Master Set
(ref: SL6700)

De Smile Lite MDP-2 maakt het mogelijk om professionele tandheelkundige fotografie toe te passen met uw telefoon. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s. Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen). De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

De Smile Lite MDP-2 / Master Set is compleet en bevat de Smile Lite MDP-2 unit, diffuser, polarisatie filter, telefoon adapter, USB-C kabel/oplader & luxe (hardcase) bewaaretui)

 529,-