Tegenwoordig is elke nieuwe smartphone die op de markt komt, uitgerust met een nog beter presterende en geweldige camera ! Om te profiteren van deze continue  revolutie introduceert Smile Line u het allereerste product dat speciaal is ontworpen om de mooiste tandfoto’s met uw smartphone mogelijk te maken: Smile Lite MDP – professionele tandheelkundige fotografie, toegankelijk voor iedereen!

Smile Lite MDP kan worden beschouwd als een “mini-fotostudio”. Het heeft 3 jaar aan ontwikkeling en tests gekost. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s (light emitting diodes). Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen).

De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

Smile Lite MDP Mobile Dental Photography (MDP) – professionele tandheelkundige fotografie

Klik HIER voor Tips & Tricks

Klik HIER voor alle accessoires

Plaats hier uw bestelling

Smile Lite MDP is een “plug-and-play”-product dat zeer eenvoudig te gebruiken is en waarvoor geen speciale APP, kalibratieprocedure of specifieke opleiding nodig is. Hiermee kunt u uw resultaten flink verbeteren met de camera van uw eigen smartphone…eenvoudig en snel !

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES:

Smile Lite MDP Basis kit (ref: 6600)
(inclusief : oplader + mini-usb kabel)

Opties:

Diffusers (ref: 6610)

Polarisatie filter (ref: 6620)

Luxe opbergkoffer (ref: 6699)

Klik HIER voor meer specificaties

Bestellijst

Smile Lite MDP lateral diffusors / 2 stuk

Smile Lite MDP lateral diffusors / 2 stuk
(ref: 6610)

Het diffuse licht zorgt voor een schaduweffect waardoor de oppervlaktestructuur op de tanden en het tandvlees goed is te zien.

 49,-

Smile Lite MDP – Polarisatie filter

Smile Lite MDP - Polarisatie filter / 1 stuk
(ref: 6620)

Het polarisatie filter zorgt ervoor dat u het contrast en de kleurintensiteit verhoogt en bovendien schitteringen en reflecties opheft.

 54,-

Smile Lite MDP – Luxe bewaar-etui

Smile Lite MDP - luxe bewaar-etui
(ref: 6699)

Deze luxe bewaar-etui (hard-case) zorgt dat u uw Smilte Lite MDP veilig overal mee naar toe kunt nemen, volledig beschermd (incl ruimte voor accessoires).

 59,-