Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Over ons

Over ons

Even voorstellen

Een glimlach op het gezicht wensen wij alle gebruikers van onze instrumenten toe : innovatie, duurzaamheid en comfort met de hoogste kwaliteit en service waar wij – met onze ruim 20 jaar dentale ervaring – voor staan ! Al jaren werken wij bij 4CleverDental (4CD) met passie, kennis en plezier om dit voor u te realiseren. Elke dag zijn we druk met het zoeken van die leuke, nieuwe en  hoogwaardige tandheelkundige instrumenten voor de dentale professional in Nederland / België.

We willen ons onderscheiden door u de aandacht te geven die u verdient en diverse leveranciers ondersteunen ons in deze gedachte waarbij wij (exclusief) hun instrumenten in ons assortiment mogen en kunnen aanbieden. Instrumenten waar u echt iets aan heeft voor uw (dagelijkse) praktijk.

Met trots zijn wij inmiddels gegroeid tot de grootste online dentale ‘specialty’-aanbieder van hoogwaardige tandheelkundige instrumenten voor de dentale professional in Nederland / België.

Wij zien u graag : in onze showroom in Rotterdam (Kiotoweg 141) is de koffie heerlijk maar wij komen ook graag bij u op de koffie om een selectie van onze instrumenten te tonen en te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.  

Marcel Schmid & René van Alphen

 

Showroom
4CleverDental v.o.f
Kiotoweg 141
3047 BG – Rotterdam
Nederland

Telefoon
(+31)010-2004050

Email
Verkoop : sales@4cleverdental.nl
Service : info@4cleverdental.nl
Administratie : administratie@4cleverdental.nl

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Verzenden
  • Sold
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare