Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Afgebroken instrumenten

Afgebroken instrumenten set
afgebroken instrumenten set
WOODPECKER TRFK set

Afgebroken instrumenten

De juiste set voor afgebroken vijlen

Bent u een tandarts of endodontist die regelmatig te maken heeft met afgebroken vijlen tijdens endodontische behandelingen? Wij weten hoe frustrerend en tijdrovend dit kan zijn. Maak kennis met de Zumax of Woodpecker afgebroken instrumenten set. Het vinden van de juiste oplossing kan best een lastig vraagstuk zijn. En op voorhand niet altijd goed in te schatten welk systeem / techniek het beste toe te passen is in een specifieke situatie. In de loop der jaren zijn er diverse technieken / systemen beschikbaar gekomen, elk met een eigen visie en werkwijze om afgebroken instrumenten te verwijderen.

Vijlen snel en nauwkeurig verwijderen


In ons assortiment hebben wij de meest populaire instrumenten verzameld van o.a. ZUMAX en WOODPECKER : traditionele techniek afgewisseld met revolutionaire innovaties. Onze geavanceerde instrumenten zijn speciaal ontworpen om afgebroken vijlen snel en nauwkeurig te verwijderen.

Gaat u voor de traditionele ‘lasso’-techniek en wenst u daarbij ondersteuning met een uitgebreide set instrumenten / ultrasoon tips of gaat u voor de ‘Trephine’- techniek voor minimaal invasief behandelen of wellicht nog iets anders?

wookpacker gebroken instrumenten set

Gemakkelijk in gebruik


Met een ergonomisch ontwerp en een eenvoudige gebruiksaanwijzing, zijn onze afgebroken instrumenten sets geschikt voor zowel ervaren specialisten als tandartsen die nog aan het begin van hun carrière staan. Dit bespaart u kostbare tijd en minimaliseert het risico op complicaties voor uw patiënten.

Ontdek hoe onze instrumenten u kunnen helpen om elke endodontische uitdaging met vertrouwen en gemak aan te gaan. Optimaliseer uw praktijk en biedt uw patiënten de beste zorg. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen / voorkeuren door te nemen samen.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Verzenden
  • Sold
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare