Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

LM Arte

LM-ARTE™

Restauratieve instrumenten

LM-ARTE™
Restauratieve instrumenten

LM-Arte™ is een reeks innovatieve instrumenten voor esthetische restauraties die speciaal zijn ontworpen voor het aanbrengen van composietlagen, een samenwerkingsverband tussen Style Italiano™ en LM-Dental™. Elk instrument heeft een kleurcode en is vernoemd naar de belangrijkste functie, zodat u gemakkelijk, efficiënt en snel restauratie behandelingen kunt uitvoeren.

Het lichtgewicht en ergonomische LM™-handgreepontwerp, samen met hoogwaardige tipmaterialen, zorgt voor een uitstekende tactiele gevoeligheid en eenvoudige bediening voor de beste klinische resultaten.

Nieuw: Nu ook verkrijgbaar in unieke ‘non-sticky’ Dark Diamond coated tips : LM Dark Diamond™

LM-ARTE™ COMPLETE SET (ref: LM-6848 XSI)

Volledig compleet instrumenten-set voor iedere restauratie, voorzien van een Ergosense® grip en verpakt in een LM-Servo™ 8 cassette :

– LM-Arte™ Eccesso
– LM-Arte™ Misura
– LM-Arte™ Applica
– LM-Arte™ Posterior Misura
– LM-Arte™ Cusp Misura
– LM-Arte™ Fissura
– LM-Arte™ Modella
– LM-Arte™ Condensa

LM-Ergomax® grip : een klassiek ergonomisch ontwerp met een diameter van Ø 11,5 mm, geschikt voor alle klinische procedures en garandeert een uitstekende tactiele gevoeligheid. 

Deze set is ook beschikbaar met LM-Ergosense® grip : het unieke ontwerp en diameter van Ø 13,7 mm,  zorgen voor een uitzonderlijke grip; gekwalificeerd als ergonomisch en effectief in wetenschappelijke klinische tests. 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Verzenden
  • Sold
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare