BUR-BUTLER™

Het Dentale ‘BOOR’-managementsysteem

Beschermen, Opbergen, Organiseren en Reinigen van uw dentale boren / instrumenten
De Bur-Butler™ – HET Dentale BOOR-managementsysteem – is HET nieuwe concept voor het grijpen van dentale boren van elke diameter, in een gebruiksvriendelijk, autoclaveerbaar, siliconenblok met hersluitbaar doorzichtig deksel.
Plaats direct uw bestelling

BUR-BUTLER™

HET Dental BOOR-managementsysteem

De Bur-Butler™ is HET nieuwe systeem voor het beschermen, opbergen, organiseren EN reinigen van uw dentale boren : elke diameter, in een gebruiksvriendelijk, autoclaveerbaar, siliconenblok met hersluitbaar doorzichtig deksel – verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en 4 verschillende (siliconen) maatblokken.

Wat maakt de Bur-Butler™ zo uniek?

  • Perfecte grip : taps toelopende gaten, volledig draadvormig & gegroefde ontwerp en daarmee geschikt voor elke dentale boor van elke grootte.
  • Vijf kleuren: Robijnroze - Saffierblauw - Diamantwit - Amethist Paars – Amber Oranje
  • 4 maatblok-opties: 5-gaten bases, 10-gaten basis, 25-gatenbases met lage deksels en hoog deksel zodat elke tandarts in de praktijk een unieke kleur per operatie / procedure kan kiezen (en zijn/haar eigen boren in de gewenste volgorde opstellen).
  • Het siliconen blok is duurzaam, eenvoudig reinigbaar en voorzien van anti-slip zodat goede grip gegarandeerd blijft. Het is stevig maar flexibel genoeg voor eenvoudig plaatsen en verwijderen van de instrumenten. Een ruime tussenruimte maakt veilige en eenvoudig invoegen / uitnemen mogelijk. Het antimicrobiële effect van siliconen geeft een duurzame oplossing (bestand tegen hoge temperatuur).
  • Het polycarbonaat ’Soft Touch’ deksel maakt visualisatie van de inhoud mogelijk zonder verwijdering van het deksel. Het voorziet in volledige omsluiting (optimale stofbeheersing!) en is eenvoudig reinigbaar. Het geribbeld ontwerp maakt penetratie van stoom mogelijk voor autoclaven en helderheid.
  • Onafhankelijke microbiële studies door Prof David Coleman - Dublin Dental Hospital (test resultaten op aanvraag beschikbaar)

VISION-BUTLER™

De duurzame wang/lip retractor & photo-contrastor in 1 !

De VisionButler is een lip/wang retractor & photo contrastor in 1 dat herbruikbaar, autoclaveerbaar en milieuvriendelijk/kostenbesparend is.  Daarnaast moet het ook comfortabel zijn voor de patiënt en behandelaar : eenvoudig te plaatsen en te verwijderen.

Kortom, een compleet nieuwe invulling van medische kwaliteit (silicone) dat een duurzame invulling in elke dentale praktijk zal zijn. 

Meer informatie