Met trots introduceren wij het  DiaShine® Lucida Composite Gloss System – het nieuwste ontwikkelingsproject voor nieuwe en ervaren tandartsen, gecreëerd en mogelijk gemaakt door Style Italiano en DiaShine®.

Plaats direct uw bestelling

LUCIDA (in het Italiaans betekent Lucida gepolijst en vol licht) is een complete “composite gloss”-oplossing. Een LUCIDA Intro kit omvat LUCIDA latch mandrellen (5), LUCIDA STAR-Viltschijven (70) en LUCIDA polijstmiddel (1) – alles direct te gebruiken voor aan de stoel.

LUCIDA 

Composite Gloss System

In meer dan 35 jaar ervaring in restauratieve tandheelkunde, is één ding constant aanwezig geweest in onze polijstprotocollen : het verkrijgen van een maximale & duurzame glans met gebruik van de juiste viltschijf gecombineerd met een hoogwaardige polijstmiddel. Het probleem dat we altijd hebben ervaren was de onmogelijkheid om de vilten te autoclaveren plus de kosten en de dikte van de viltschijf. Door de specifieke dikte van de Lucida “STAR”-viltschijven is het mogelijk om niet alleen faciaal te polijsten, maar ook interproximaal en occlusaal. LUCIDA  “STAR”-viltschijven zijn disposable en bieden de gewenste periodieke  “touch” door de typische “STAR”-vorm.

Style Italiano

LUCIDA INTRO KIT

– 70 LUCIDA Star viltschijven

– 5 LUCIDA Mandrellen

– 1 LUCIDA Polish

De Lucida Intro Kit is compleet en bestaat uit 70 Lucida “Star”-viltschijven (disposable), 5 Lucida Latch Mandrellen (autoclaveerbaar) om de vilten vast te houden en 1 Lucida Polijstmiddel (volledig wateroplosbaar).

Deze set geeft u die gewenste eindglans op composieten en andere restauratieve materialen.

LUCIDA Mandrellen zijn autoclaveerbaar en met 5 stuks in elke set is een gemonteerd STAR-viltschijf direct klaar voor actie.

Met LUCIDA “STAR”-viltschijven hebben we alle problemen van de conventionele viltschijven op verschillende fronten opgelost. Met zijn unieke dikte kunnen we gebieden bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Door hun stervorm kunnen ze een gewenste periodieke “touch” hebben en dankzij de afgeronde hoeken krijgen ze een variabele dikte afhankelijk van de toegepaste kracht en snelheid.

In combinatie met LUCIDA Polijstmiddel, een sub-micron hybride wateroplosbare gepatenteerde polijstpasta, is de glans te verkrijgen met dit unieke systeem. Composiet producenten zetten steeds meer middelen in om hun composieten polijstbaar te maken. Constante glans met LUCIDA is het ontbrekende stuk en is eindelijk beschikbaar.

BEFORE & AFTER

Great results with the LUCIDA Polishing kit”

door Drs. Erik-Jan Muts

(MP3 Tandartsen – Apeldoorn) 

BEFORE & AFTER

LUCIDA Paste is is the missing piece we needed to reach the perfect final gloss touch

door Dr. Marcin Krupinksi

(Style Italiano Silver Member)

LUCIDA POLISH KIT VOORDELEN: 

AUTOCLAVEERBAAR EN HERBRUIKBAAR
 
Latch mandrellen voor de LUCIDA “STAR”-viltschijven zijn autoclaveerbaar en klaar voor hergebruik

AFGERONDE HOEKVORMEN
 
Dankzij de afgeronde hoekvormen van LUCIDA “STAR”-viltschijven is het nu mogelijk om ook ​​moeilijk te bereiken gebieden te bereiken en de gewenste periodieke “touch” te krijgen.

VARIABELE DIKTE
 
LUCIDA “STAR”-viltschijven krijgen een variabele dikte afhankelijk van de toegepaste druk en snelheid.

EENVOUDIG EN TIJDBESPAREND
 
De gecombineerde oplossing met LUCIDA polijstmiddel en LUCIDA “STAR”-viltschijven maken het mogelijk om 1-staps composiet restauraties te polijsten.

In my 40 years of career, LUCIDA is the best polishing for composites without a doubt, clinically proven and scientifically demonstrated by our surface analysis in Ancona University.” Prof Angelo Putignano / Style Italiano Founder

The two things I have always ever searched in a polishing system are reliability and high performance, after a life experience using virtually all pastes in the market, LUCIDA has that and more“Dr Walter Devoto / Style Italiano Founder

As an expert in product development, with Diashine’s Lucida the era of complex polishing is over. Styleitaliano chose Diashine as the manufacturer for LUCIDA, a product for dentists, developed by dentists.“Dr Jordi Manauta / Style Italiano Honorary Member

Bestellijst

Sale!

LUCIDA Composite Gloss System DUO

DiaShine® LUCIDA Composite Gloss System DUO is combi-aanbieding van 2 x Intro Kit + Promo Kit en bevat : o.a. LUCIDA latch Mandrellen (10 stuk), LUCIDA STAR Viltschijven (200 stuk) en LUCIDA polijstmiddel (4 stuk).

Deze complete kit bevat LUCIDA Polijstpasta voor gebruik aan de stoel, disposable LUCIDA Star Viltschijven en autoclaveerbare latch mandrellen. Door de dikte van de LUCIDA STAR Viltschijven kunt u niet alleen faciaal polijsten, maar ook interproximaal en occlusaal.

 238,50
Sale!

LUCIDA Composite Gloss System Intro Kit + Promo Kit

DiaShine® LUCIDA Composite Gloss System Intro Kit + Promo Kit bevat o.a. LUCIDA latch Mandrellen (5), LUCIDA STAR Viltschijven (70+30) en LUCIDA polijstmiddel (1+1).

Deze complete kit bevat LUCIDA Polijstpasta voor gebruik aan de stoel, disposable LUCIDA Star Viltschijven en autoclaveerbare latch mandrellen. Door de dikte van de LUCIDA STAR Viltschijven kunt u niet alleen faciaal polijsten, maar ook interproximaal en occlusaal.

 159,-

LUCIDA STAR Viltschijven – refill

De LUCIDA “STAR”-Viltschijven hebben een unieke dikte zodat gebieden bereikt kunnen worden die voorheen niet mogelijk waren. Door hun specifieke stervorm kunnen ze een gewenste periodieke “touch” hebben en dankzij de afgeronde hoeken krijgen ze een variabele dikte afhankelijk van de toegepaste kracht en snelheid.

Deze navulverpakking bevat 100 stuks Star Viltschijven

 39,-

LUCIDA Mandrel – refill

De LUCIDA Mandrel- refill - is autoclaveerbaar.

Deze navulverpakking bevat 5 stuks.

 34,50

LUCIDA Polijstmiddel – refill

Het LUCIDA Polijstmiddel - refill - is een sub-micron hybride wateroplosbare gepatenteerde polijstpasta - perfect om de glans te verkrijgen met dit unieke LUCIDA systeem.

Deze navulverpakking bevat 1 stuk

 89,-