Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

CJ Optik

CJ Optik Microscopen

Performance meets Design

CJ Optik Flexion Microscopen
Performance meets Design

De CJ Optik Flexion van Carsten Jung  kenmerkt zich door een fraai ontworpen uiterlijk met typisch zwarte kleurstelling en met de filosofie “less is more”.

Dankzij de bol-koppeling verkrijgt u stabiel zicht en zelfs wanneer de arts van positie qua rotatie verandert. De ergonomische afstand tussen de oculairen en de lens is groot wat een natuurlijke, ontspannen houding tot gevolg heeft, zelfs voor langere artsen. Voorzien van de beste APO & Pan-apochromatische optiek en afgewerkt met de nieuwste coatings.

CJ Optik brengt 20 jaar ervaring in de tandheelkundige microscoop-arena waarbij de microscopen en accessoires volledig ontwikkeld en vervaardigd worden in Duitsland.

Design meets performance

De CJ Optik Flexion Twin & Twin Lite van Carsten Jung zijn de nieuwste aanwinsten in het assortiment van CJ Optik en dankt zijn naam aan de twee (twin) LED-lichtbronnen : Blue & White.

De Twin Blue creëert fluorescerend licht dat kan worden gebruikt om de normaal onzichtbare grenzen en overgangen tussen tandmateriaal en vullingen weer te geven.

De Twin White heeft het vermogen om de lichtintensiteit te verdubbelen voor een uitstekende microscopie-ervaring, tot ver in de diepste kanalen.

De Twin onderscheidt zich t.o.v. de Twin Lite versie door een toevoeging van extra set filters : Oranje / Groen / Anti-Glare – verder zijn de Twin & Twin Lite qua ontwerp / design nagenoeg hetzelfde en dus ook beschikbaar met imaging port (bv de telefoon adapter of bv een Sony fotocamera HD of 4K).

Flexion Twin (Lite) : The power of Two & made to Win!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Verzenden
  • Sold
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare