Sinds de oprichting in 1976 is Polydentia SA succesvol in het produceren van innovatieve en top-range dentale instrumenten welke inmiddels een begrip zijn geworden in menig dentale praktijk :

– MyClip

– MyJunior

– MyQuickmat Forte 

Sinds enkele jaren is Polydentia SA ook een samenwerkingsproject gestart met Style Italiano, een studiegroep van internationale clinici en onderzoekers, gespecialiseerd in esthetische en restauratieve tandheelkunde. 

Uit deze samenwerking zijn een aantal unieke instrumenten voortgekomen. 4CleverDental is trots om het gehele assortiment van Polydentia SA te mogen aanbieden maar OOK het exclusieve assortiment van deze samenwerking “powered by Style Italiano” : 

– myCustom Rings kit

– Unica Intro kit

– Diamond24

Hieronder treft u een selectie van deze en vele andere fraaie producten van deze twee bepalende spelers in innovatieve sectionele matrix systemen – The best of two worlds! 

powered by Style Italiano

De myCustom Rings-techniek maakt het mogelijk om eenvoudig de reeds bestaande interproximale anatomie na te bootsen.

powered by Style Italiano

Ideale matrix voor anterior restauraties zoals klasse III, IV, V, composiet fineren met directe stratificatie en vorm modificaties

powered by Style Italiano

Diamond24 zijn anatomisch gevormde siliconen tubes – ontworpen om te worden gebruikt met Polydentia’s ‘myRing Classico’

 

MyClip2.0 is de unieke “Alles-in-één “-matrixring : geïntegreerde (!) Forceps, flexibele MyTines tips en optimale separatie kracht (dubbele titanium ringen!)  bij herstel van holtes van klasse II. 

 

MyJunior kit is het eerste sectionele matrixsysteem voor kindertandheelkunde. Kindvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor kleinere melktanden en jonge permanente tanden.

 

Compleet sectioneel matrixsysteem : Optimale separatie kracht dankzij de dubbele titanium ringen, flexibele MyTines contact-tips voor perfecte contactpunten bij herstel van holtes van klasse II.