Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Polydentia-Matrix Systemen

POLYDENTIA SA

Innovatieve sectionele matrix systemen uit Zwitserland

Sectionele Matrix systemen

Sinds de oprichting in 1976 is Polydentia SA succesvol in het produceren van innovatieve en top-range sectionele matrix systemen welke inmiddels een begrip zijn geworden in menig dentale praktijk zoals :

MyClip 2.0: de unieke “Alles-in-één “-matrixring : geïntegreerde (!) Forceps, flexibele MyTines tips en optimale separatie kracht.

MyQuickmat Classico :  de complete set gebaseerd op het gebruik van de myRing Classico – de klassieke sectionele matrixring gemaakt van nikkel-titanium

MyJunior :  het 1e sectionele matrixsysteem voor kindertandheelkunde. Kindvriendelijk en voor kleinere melktanden en jonge permanente tanden.

MyQuickmat Forte:  Het complete sectioneel matrixsysteem : Optimale separatie kracht dankzij de dubbele titanium ringen, flexibele MyTines contact-tips voor perfecte contactpunten. 

MyQuickmat Forte (starter kit)

MyQuickmat Forte Starter-kit is ontwikkeld als een introductie-optie voor de volledig complete myQuickmat Forte kit.

Deze Starter-kit bevat de beproefde myRing Forte sectionele matrixring, LumiContrast sectionele matrices, myWedge-wedges en de nieuwe QuickmatFLEX sectionele matrices.

Zowel LumiContrast als QuickmatFLEX sectionele matrices zijn er in drie verschillende formaten, namelijk Premolaar, Molaar en uiteraard de Molaar Deep. De Molaar Deep-versie heeft een geoptimaliseerde cervicale extensie die het mogelijk maakt om de cervicale marge goed af te dichten bij het herstellen van een diepe holte.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Verzenden
  • Sold
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare