Happynecks®

Start treatment with a smile !

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® geeft maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom tot de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens behandeling.

Ook de Happynecks® Lumbar is gemaakt  van het hoogwaardige kunstleer van de Duitse firma Skai en de vulling van Panthera® schuim. Deze combinatie garandeert maximale comfort en ontspanning tijdens de mondzorg behandeling.

De Child Booster Seat is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ook kinderen in de tandartsstoel passen, waarbij ze met het hoofd op de juiste plek liggen. Zo heeft de behandelaar optimaal zicht op het gebit en kan hij/zij de ergonomie waarborgen.

Kenmerken Happynecks®

De Happynecks® biedt door zijn unieke vorm maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom tot de cervicothoracale overgang. Dit zorgt voor optimaal comfort en ontspanning tijdens behandeling. We gebruiken de hoogste kwaliteit skai met een fijne stuctuur.

De skai is uitermate geschikt voor gebruik in de gezondheidszorg; duurzaam en eenvoudig te reinigen.

De vulling van de Happynecks® bestaat uit het hoogwaardige Pantera schuim dat zich onderscheidt door zijn duurzaamheid, consistente kwaliteit, hygiëne en een hoge mate van comfort. De vormvastheid van dit top product is uitzonderlijk.

Made in Holland 

De Happynecks® zijn handgemaakt in Nederland.

Ergonomie

De Happynecks® is zo ontwikkeld dat door zijn unieke vorm alle bewegingsrichtingen van de cervicale wervelkolom richting de eindstand haalbaar zijn.De eindstanden flexie/extensie, lateroflexie en rotatie geven de behandelaar optimaal zicht op het werkgebied met behoud van een optimale ergonomische werkhouding. 

Kies uw favoriete Happynecks® Headrest KIDS

Sinds kort is er ook een speciale kinderversie van de Happynecks®. Iets korter, iets lager en iets smaller, speciaal aangepast aan de anatomie van kinderen tussen de 9-15 jaar met een gemiddelde lengte.

Kies uw favoriete Happynecks® Lumbar

Happynecks® Lumbar : Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: dit kussen voor de onderrug  geeft maximale ondersteuning van de lumbale wervelkolom tijdens ruglig op de tandartsstoel voor optimaal comfort en ontspanning tijdens behandeling. De ruimte tussen de onderrug en de rugleuning van de stoel wordt gevuld en gecorrigeerd, zonder dat er een overcorrectie plaatsvindt. De holling van de onderrug zal dus niet versterkt worden.Ook de Happynecks® Lumbar is gemaakt  van het hoogwaardige kunstleer van de Duitse firma Skai en de vulling van Panthera® schuim. Deze combinatie garandeert maximale comfort en ontspanning tijdens de mondzorg behandeling.

NIEUW: Kies uw favoriete Happynecks® Child Booster Seat

Kinderen passen over het algemeen niet in tandartsstoelen. Nagenoeg alle tandartsstoelen zijn gemaakt voor volwassen personen met een gemiddelde lengte en postuur. Dit gaat ten koste van de ergonomie van de mondzorg professional. De behandelaar moet over de hoofdsteun van de stoel heen hangen, aan de zijkant van het kind gaan zitten (op ‘negen uur’) of het kind omhoog trekken in de stoel met het risico dat het weer naar beneden glijdt… Met alle gevolgen vandien.

Wat zijn de voordelen van de Child Booster Seat?

-Maakt ergonomie optimaal bij behandelen van kinderen.
-Past op elke tandartsstoel.
-Zorgt voor een optimale positionering van kinderen bij de tandarts.
-Is in twee hoogtes te gebruiken.
-Glijdt niet weg door de anti-slip op het zitgedeelte.
-Is schoon te maken met alcohol.
-Handgemaakt in Nederland.
-Duurzame productie

De Happynecks® Child Booster Seat voor mondzorgverleners is het 4e product dat we op de markt gebracht hebben. Alle producten zijn ontwikkeld door een fysiotherapeut met bovenmatige interesse voor de mondzorg, ergonomie en innovatie.

De Child Booster Seat is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ook kinderen in de tandartsstoel passen, waarbij ze met het hoofd op de juiste plek liggen. Zo heeft de behandelaar optimaal zicht op het gebit en kan hij/zij de ergonomie waarborgen.

 

We zijn een pilot gestart met de Happynecks® en hebben 8 professionals uit de mondzorg gevraagd om deze te testen. De testgroep bestond uit 151 patiënten (74 m / 77 v) ad random gekozen. Na de behandeling werden drie vragen gesteld en de uitkomsten waren geweldig! 

“Hoe comfortabel heeft u de Happynecks® ervaren tijdens de behandeling?” 

De eerste vraag ging over ‘ervaren comfort’ van de Happynecks® tijdens de behandeling. 101 patiënten scoorde ‘erg comfortabel, 40 ‘comfortabel’, 7 ‘neutraal’ en 2 ‘oncomfortabel’.

Heeft de Happynecks® bijgedragen aan ontspanning tijdens de behandeling?“ 

We wilde weten of de patiënten zich meer ontspannen en op hun gemak voelden tijdens de behandeling.141 patiënten scoorden ‘Ja’ en 10 scoorde ‘Nee’.

Wilt u de Happynecks® de volgende behandeling weer gebruiken?’ 

Als laatste werd de patiënt gevraagd of ze de volgende keer de Happynecks® weer wilde gebruiken. 144 patiënten antwoorden ‘Ja’ en slechts 7 ‘Nee’. Dat betekent een score van 96%!

Positie van de behandelaar 

Het gebruik van de Happynecks® laat een ergonomisch verantwoorde houding van de behandelaar toe:

Bovenbenen 40˚ gespreid, symmetrische houding met armen recht voor lichaam.

De Happynecks® laat volledige bewegingsvrijheid toe van de behandelaar om het hoofd van de patiënt. Tevens omdat er een ruime extensie van de nek van de patiënt gemaakt kan worden op het kussen, kan de behandelaar met ruim zicht op het werkgebied zijn/haar 25˚flexie van het eigen hoofd waarborgen, en daarmee de spanning op de nekspieren minimaliseren.

Positie van het hoofd 

De Happynecks® is zo ontworpen, dat de vorm van het kussen de curvatuur van de cervicale wervelkolom volgt helemaal tot aan de cervicothoracale overgang (overgang nek/bovenrug).

Door deze gelijkmatige ondersteuning van de cervicale wervelkolom wordt de extensie van de nek gestimuleerd. Het hoofd kan hierdoor makkelijker achterover waardoor het werkgebied van de behandelaar geoptimaliseerd wordt.

Bestellijst

HAPPYNECKS®ANTRACITE

HappyNecks® Antracite

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN004

 127,-

HAPPYNECKS®SKY

HappyNecks® Sky

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de dentale behandeling. Ref: HN003

 127,-

HAPPYNECKS®BLACK

HappyNecks® Black

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN002

 127,-

HAPPYNECKS®ORANGE

HappyNecks® Orange

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN005

 127,-

HAPPYNECKS®PISTACCIO

HappyNecks® Pistaccio

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN010

 127,-

HAPPYNECKS®DOLPHIN

HappyNecks® Dolphin

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN008

 127,-

HAPPYNECKS®CHROME

HappyNecks® Chrome

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN013

 127,-

HAPPYNECKS®AQUA

HappyNecks® Aqua

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN006

 127,-

HAPPYNECKS®PINK

HappyNecks® Pink

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN012

 127,-

HAPPYNECKS®GREEN

HappyNecks® Green

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN001

 127,-

HAPPYNECKS® FIRE RED

HappyNecks® Fire Red

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige kunstleer van Silverguard en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. Ref: HN016

 

 127,-

HAPPYNECKS®OLIVE-BROWN

HappyNecks® Olive-Brown

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. 

 

 127,-

HAPPYNECKS®SILVER

HappyNecks® Silver

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de tandverzorgingsbehandeling. 

 

 127,-

HAPPYNECKS®ANTRACITE – KIDS

HappyNecks® Antracite - Kids

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de dentale behandeling.

Deze kinderversie van de Happynecks® is iets korter, lager en smaller dan de reguliere HappyNecks variant en is speciaal aangepast aan de anatomie van kinderen tussen de 9-15 jaar met een gemiddelde lengte. Ref: HN024

 117,-

HAPPYNECKS®ORANGE – KIDS

HappyNecks® Orange - Kids

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de dentale behandeling.

Deze kinderversie van de Happynecks® is iets korter, lager en smaller dan de reguliere HappyNecks variant en is speciaal aangepast aan de anatomie van kinderen tussen de 9-15 jaar met een gemiddelde lengte. Ref: HN025

 117,-

HAPPYNECKS®DOLPHIN – KIDS

HappyNecks® Dolphin - Kids

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de dentale behandeling.

Deze kinderversie van de Happynecks® is iets korter, lager en smaller dan de reguliere HappyNecks variant en is speciaal aangepast aan de anatomie van kinderen tussen de 9-15 jaar met een gemiddelde lengte. Ref: HN028

 117,-

HAPPYNECKS®SKY – KIDS

HappyNecks® Sky - Kids

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: een Happynecks® biedt maximale ondersteuning van de cervicale wervelkolom naar de cervicothoracale overgang voor optimaal comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De combinatie van de unieke vorm, de hoogwaardige skai en de vulling met Pantera schuim zorgt voor maximaal comfort en ontspanning tijdens de dentale behandeling.

Deze kinderversie van de Happynecks® is iets korter, lager en smaller dan de reguliere HappyNecks variant en is speciaal aangepast aan de anatomie van kinderen tussen de 9-15 jaar met een gemiddelde lengte. Ref: HN023

 117,-

HAPPYNECKS® Lumbar ‘Oranje’

HappyNecks® Lumbar 'Oranje'

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: het Happynecks® kussen voor de onderrug geeft maximale ondersteuning van de lumbale wervelkolom tijdens ruglig op de tandartsstoel voor optimaal comfort en ontspanning tijdens behandeling. De ruimte tussen de onderrug en de rugleuning van de stoel wordt gevuld en gecorrigeerd, zonder dat er een overcorrectie plaatsvindt. De holling van de onderrug zal dus niet versterkt worden.

Ook de Happynecks® Lumbar is gemaakt van het hoogwaardige kunstleer van de Duitse firma Skai en de vulling van Panthera® schuim. Deze combinatie garandeert maximale comfort en ontspanning tijdens de mondzorg behandeling.

 137,-

HAPPYNECKS® Lumbar ‘Sky’

HappyNecks® Lumbar 'Sky'

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: het Happynecks® kussen voor de onderrug geeft maximale ondersteuning van de lumbale wervelkolom tijdens ruglig op de tandartsstoel voor optimaal comfort en ontspanning tijdens behandeling. De ruimte tussen de onderrug en de rugleuning van de stoel wordt gevuld en gecorrigeerd, zonder dat er een overcorrectie plaatsvindt. De holling van de onderrug zal dus niet versterkt worden.

Ook de Happynecks® Lumbar is gemaakt van het hoogwaardige kunstleer van de Duitse firma Skai en de vulling van Panthera® schuim. Deze combinatie garandeert maximale comfort en ontspanning tijdens de mondzorg behandeling.

 137,-

HAPPYNECKS® Lumbar ‘Antracite’

HappyNecks® Lumbar 'Antracite'

Handgemaakt, uitgebreid getest en ontwikkeld tot de perfecte vorm: het Happynecks® kussen voor de onderrug geeft maximale ondersteuning van de lumbale wervelkolom tijdens ruglig op de tandartsstoel voor optimaal comfort en ontspanning tijdens behandeling. De ruimte tussen de onderrug en de rugleuning van de stoel wordt gevuld en gecorrigeerd, zonder dat er een overcorrectie plaatsvindt. De holling van de onderrug zal dus niet versterkt worden.

Ook de Happynecks® Lumbar is gemaakt van het hoogwaardige kunstleer van de Duitse firma Skai en de vulling van Panthera® schuim. Deze combinatie garandeert maximale comfort en ontspanning tijdens de mondzorg behandeling.

 137,-

HAPPYNECKS® Child Booster Seat

HappyNecks® Child Booster Seat 'Antracite'

De Child Booster Seat is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ook kinderen in de tandartsstoel passen, waarbij ze met het hoofd op de juiste plek liggen. Zo heeft de behandelaar optimaal zicht op het gebit en kan hij/zij de ergonomie waarborgen.

 393,-