Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Ergonomische stoel of kruk

Ergonomische werk kruk

Ergonomische stoel of kruk

Een juiste keus is de beste investering!

Als professional in de dentale / medische sector, werkt u waarschijnlijk vrijwel de gehele dag zittend in een stoel. Een goede zitting en zithouding is daarom belangrijk voor de gezondheid voor u en uw praktijk. 4CleverDental heeft een uitgebreid assortiment van ergonomische stoelen en krukken. Mede dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij iedere professional adviseren over de ideale werkstoel voor u en uw praktijk.

 

Het vinden van de juiste stoel is in eerste instantie vaak een kwestie van voorkeur, budget en een keuze in design. 4CleverDental is distributeur / dealer van uitsluitend gerenommeerde A-merken zodat wij voor een ieder de juiste ergonomische stoel kunnen voorzien. Wenst u een zadelkruk/platte zitting – bent u dynamisch/statisch gepositioneerd – heeft u liever met/zonder rugleuning of armondersteuning? Veel is direct uit voorraad leverbaar en heeft u een specifieke wens qua kleur / bekleding dan kunnen wij dat direct voor u bespreken met onze leverancier(s).

Voor iedere professional die lang in dezelfde houding dient te zitten, is het vinden van de juiste ondersteuning cruciaal. Of u nu de voorkeur heeft voor een hoge of lage zit, graag met een zadelkruk of meer vlakke zitting werkt of maximaal comfort zoekt in een zachtere stoel, wij bieden u graag alle mogelijke opties. Wenst u een stoel voor uw zelf of bent u op zoek naar een stoel voor brede toepassing in uw praktijk ? Voor beiden hebben wij een passende oplossing door ons uitgebreid assortiment en door onze onafhankelijke positie t.o.v. de diverse A-merken, zijn wij uitsluitend voor U bezig om de juiste stoel te vinden.

Bij 4CleverDental zult u als tandarts gegarandeerd de juiste zadelkruk of werkstoel vinden.

Bekijk eens onze bestseller, de VELA 420!

Ergonomische kruk Salli

De juiste ergonomische (tandarts) stoel

Maakt een wereld van verschil

Waarom
Een goede zithouding is belangrijk voor uw gezondheid – het liefst werkt u de hele dag in de juiste zithouding met maximaal comfort. Het voorkomen of effectief aanpakken van nek-, rug- en schouderklachten begint door het lichaam op de juiste wijze te ondersteunen en dat is letterlijk van top tot teen – welke zithoogte is voor u het beste, wat zijn bepalende factoren zoals werkt u met optische vergroting (loep/microscoop)? Elk aspect van uw dagelijkse werkzaamheden is een belangrijk onderdeel om de juiste balans te vinden en uw lichaam in top-conditie te houden.

Voordelen
Ergonomische stoelen zijn ontworpen met het comfort van de tandarts in gedachten. Ze bieden optimale ondersteuning voor uw rug, nek en benen, waardoor u urenlang comfortabel kunt werken zonder vermoeid te raken.

Rugondersteuning
Een goede houding is essentieel tijdens het uitvoeren van tandheelkundige procedures. Onze stoelen zorgen voor de juiste rugondersteuning, waardoor (rug)klachten worden verminderd / voorkomen.

Verstelbaarheid
Onze stoelen zijn volledig verstelbaar, zodat u ze kunt aanpassen aan uw individuele behoeften en voorkeuren. Van hoogteverstelling tot armleuning en rugleuning, u kunt de stoel aanpassen aan elke situatie.

Bewegingsvrijheid
Vanuit een praktijkgerichte benadering, zoeken wij naar de juiste stoel voor in uw kamer zodat u vrij en onbeperkt kunt manoeuvreren rondom de patiënt.

Lange termijn gezondheid
Door te investeren in een ergonomische stoel investeert u ook in uw gezondheid op de lange termijn. Het verminderen van lichamelijke klachten en het bevorderen van een goede houding dragen bij aan een gezonde en gelukkige tandartspraktijk.

Kies voor een ergonomische stoel of kruk.

Preventie is beter, effectiever & goedkoper dan genezen

Bij 4CleverDental begrijpen wij het belang van ergonomie voor tandartsen en streven wij ernaar om maatwerk oplossingen te bieden die de gezondheid en het comfort van tandartsen optimaliseren. Hier zijn enkele manieren waarop wij kunnen helpen bij ergonomische stoelen voor tandartspraktijken:


Deskundig advies:
Ons team van specialisten staat klaar om u te voorzien van deskundig advies over ergonomische stoelen die passen bij uw specifieke behoeften en praktijkomgeving.

Breed assortiment:
Wij bieden een breed assortiment aan ergonomische stoelen van gerenommeerde merken, zodat u de perfecte stoel kunt vinden die voldoet aan uw wensen en eisen.

Showroom / Demonstraties:
In onze Experience-Room te Rotterdam, bieden wij de mogelijkheid om alle modellen te zien / ervaren en bent u eruit, dan is demonstratie/proefzitten op locatie ook mogelijk (optioneel).

Installatie en onderhoud:
Ons team zorgt voor een vakkundige installatie (gebruiksklaar) van de ergonomische stoelen in uw praktijk.

Klantenservice:
Bij 4CleverDental staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zodat u zeker weet dat u de beste service krijgt, zelfs na aankoop van de stoelen.

Kortom, met 4CleverDental heeft u een betrouwbare partner die u kunt helpen bij het kiezen, installeren en onderhouden van ergonomische stoelen voor een gezondere en comfortabelere werkomgeving in uw tandartspraktijk. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen!

Ergonomische tandartskruk

Wilt u onze ergonomische stoelen en krukken zelf ervaren?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.


Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Verzenden
  • Sold
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare