OXO 4K – Accessoires

Upgrade uw opname met de volgende accessoires

OXO Light

Haal alles uit uw OXO 4K-camera met onze draagbare LED-koplamp. OXO Light biedt neutraal wit (≤5.000 tot ≤6.500 Kelvin) schaduwvrij licht, dat direct op de batterij van uw OXO 4K-camera kan worden aangesloten, dus geen extra kabels meer nodig!

Plaats direct uw bestelling

OXO 4K Batterij (lithium)

Ter vervanging van uw huidige batterij of wellicht als aanvulling op uw dagelijkse praktijk – een extra batterij zorgt dat u geen enkel moment meer mist.

Batterij capaciteit                5V / 5.700mAh
Batterijduur                        9-16uur
Laadtijd / volledige lading  6 uur

Plaats direct uw bestelling

16 mm lens

Onze 16 mm-lens biedt een grotere beeldhoek (AOV) en een grotere scherptediepte, waardoor u uw AOV kunt vergroten. De 16-mm OXO-lens kan op uw normale werkafstand de volle mond van de patiënt of een heel kwadrant weergeven

Plaats direct uw bestelling

OXO 4K Voetpedaal 

Met het oplaadbare – draadloze – voetpedaal (bluetooth) hoeft u de camera tijdens het gebruik niet aan te raken. Met zijn snelle en stille reactie kunt u eenvoudig video’s opnemen en foto’s maken door simpelweg op het pedaal te stappen!

Plaats direct uw bestelling

OXO Flexi Arm kit

De flexibele en stevige arm van +/- 80 cm heeft een kogelbevestiging zodat u veel flexibiliteit heeft om de camera op elke gewenste positie stabiel te houden. Voorzien van een grote montageklem om b.v. aan uw tafel te monteren.

Plaats direct uw bestelling

OXO Lamp-Kit

De OXO Lamp-Kit maakt het mogelijk om de OXO 4K Camera eenvoudig te monteren op uw dentale lamp-unit voor zowel tijdelijke als permanente montage

Plaats direct uw bestelling

OXO Luxe Etui – Black Edition

De OXO Luxe Etui – Black Edition maakt het mogelijk om uw OXO 4K Camera op te bergen en te beschermen. Voorzien van handige insteekprofielen voor uw camera / batterij en kabels en handig opbergvak voor uw losse onderdelen.

Plaats direct uw bestelling

IOGEAR Wireless HDMI Transmitter & Receiver Kit

Iogear AV extender: Wireless 5×2 HD Matrix, Transmitter & Receiver, Full HD 1080p, HDMI, USB – Zwart

Plaats direct uw bestelling

OXO HDMI-set

De OXO HDMI -set bevat kabels voor het maken van een (direct) verbinding van uw camera met een beeldscherm. Het bevat o.a : mini HDMI <-> HDMI kabel + Y USB kabel + mini USB kabel <-> USB kabel + HDMI adapter (Female).

Deze HDMI-set is  o.a. te gebruiken in combinatie met de IOGEAR (OXO TV).

Plaats direct uw bestelling