“A SUPERIOR QUALITY, A UNIQUE STYLE, AN EXCLUSIVE FEEL” 

Deze paar woorden roepen een vanzelfsprekendheid op die vaak wordt vergeten in een wereld van normen en standaardisatie. Ook toont dit de missie van Smile Line SA : ontwikkeling, productie en marketing van een assortiment hoogwaardige en gepersonaliseerde producten, in harmonie met de vereiste creativiteit van uw dagelijkse werk.

Voor Smile Line SA is de samenwerking met Style Italiano meer dan alleen een inspiratiebron. Het is een mogelijkheid om constant innovatief te zijn en te blijven om met Zwitserse expertise, de tandheelkunde wereldwijd voortdurend te hernieuwen en verbeteren.

“YOU ARE UNIQUE”

is het uitgangspunt en met deze gedachten worden de producten met passie & liefde ontworpen en geproduceerd in Zwitserland. Deze producten maken uw (dentale) leven mooier, eenvoudiger en unieker zoals :  

– Smile Lite / MDP 

– Compo-Brush

– VeneerME 

Hieronder treft u een selectie van deze en vele andere fraaie producten van deze twee bepalende spelers in “Superior Quality, Unique Style & Exclusive Feel”

powered by Style Italiano

Smile Lite MDP Mobile Dental Photography (MDP) – professionele tandheelkundige fotografie

powered by Style Italiano

Flexipaletten : zwarte contrastoren voor intra-orale fotografie / PhotoCAD: dentale retractoren  

powered by Style Italiano

Dankzij VeneerME kunt u uw hyper-sensitive veneers, bewerken en zorgvuldig veilig transporteren 

powered by Style Italiano

“Shade matching” is met de Smile Lite eenvoudiger, efficiënter en betrouwbaarder dan ooit!

powered by Style Italiano

De Compo-Brushes zijn bedoeld voor composietkleuring – precisie met het beste contrast!

Smile Line

DE K-Lite maakt het “onzichtbare” zichtbaar en draagt bij aan minimaal invasieve tandheelkunde. 

Tegenwoordig is elke nieuwe smartphone die op de markt komt, uitgerust met een nog beter presterende en geweldige camera ! Om te profiteren van deze continue  revolutie introduceert Smile Line u het allereerste product dat speciaal is ontworpen om de mooiste tandfoto’s met uw smartphone mogelijk te maken: Smile Lite MDP – professionele tandheelkundige fotografie, toegankelijk voor iedereen!

Smile Lite MDP kan worden beschouwd als een “mini-fotostudio”. Het heeft 3 jaar aan ontwikkeling en tests gekost. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s (light emitting diodes). Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen).

De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

Plaats hier uw bestelling

Smile Lite MDP is een “plug-and-play”-product dat zeer eenvoudig te gebruiken is en waarvoor geen speciale APP, kalibratieprocedure of specifieke opleiding nodig is. Hiermee kunt u uw resultaten flink verbeteren met de camera van uw eigen smartphone…eenvoudig en snel !

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES:

Smile Lite MDP Basis kit (ref: 6600)
(inclusief : oplader + mini-usb kabel)

Opties:

Diffusers (ref: 6610)

Polarisatie filter (ref: 6620)

Luxe opbergkoffer (ref: 6699)

Klik HIER voor Tips & Tricks

Klik HIER voor alle accessoires

FLEXIPALETTE 

Contrastoren (zwart) voor intra orale fotografie

Flexipalette is gemaakt van een buigzame koperen plaat die 100% overgoten is met Plastimed, een siliconen rubber van medische kwaliteit, latexvrij, veilig en hypoallergeen.

– Steriliseerbaar in autoclaaf bij 135 ° C

– Patiëntvriendelijk 

– Reflectievrij door matte uitvoering 

– Buigzaam tot een hoek van 30 ° tot 45 °

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES

Flexipalette (ref: FP-3100) – set van 4 designs (model A,B,C & CM)

Plaats hier uw bestelling

PHOTO-CAD

Dentale Retractoren

Het innovatieve ontwerp van de Photo-CAD retractoren zorgt voor de beste resultaten met dentale fotografie van de 4 kwadranten en tijdens digitale afdrukken met CADCAM-systemen.

Photo-CAD is buigzaam en heeft een zacht (mat) oppervlak voor het beste comfort van de patiënt en reflectievrij weergave en is gemaakt van PlastiMed : een kunststof rubber van medische kwaliteit, latexvrij, hypoallergeen en volkomen veilig voor de gebruikelijke plastic allergieën en geschikt voor intra-oraal gebruik. 

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES

PhotoCAD complete set – 3 stuk  (ref: PC-3100)

Klik HIER voor meer specificaties

Maximale veiligheid voor uw Veneers

Dankzij VeneerME kunt u uw hyper sensitieve veneren vervoeren en bewerken in de beste veiligheids-condities !

Het kleverige polyurethaan gel-plateau

De basis van VeneerME box is bedekt met een kleverige plateau van polyurethaan (PU) gel. Veneers worden op dit plateau op hun buccale zijde geplaatst en hechten zich natuurlijk. Op deze wijze kan het hele preparatie proces van het interne gedeelte van het veneer (zuuretsen, silanisatie) in deze positie worden uitgevoerd zonder risico dat een veneer verplaats wordt. Het plateau is super resistent en kan meerdere malen worden hergebruikt (en eenvoudig te vervangen in geval van slijtage).

Het veiligheids membraan frame

Zodra het veneer op het plateau is geplaatst, wordt het membraan frame op de basis van de VeneerME-box geklemd voor extra fixatie. Het extra-dunne membraan, gemaakt van nylon, past zich subtiel aan de vorm van het fineer aan. Als dit klaar is, hoeft u alleen het deksel te sluiten en is uw meesterwerk is klaar om te worden vervoerd. Het membraan frame kan – indien nodig – worden vervangen na meerdere keren te zijn gebruikt.

Plaats hier uw bestelling

Groot voordeel: het membraan is permeabel! Met andere woorden, de behandelaar kan doorgaan met spoelen en drogen nadat hij het membraan frame op de basis heeft vervangen. Op deze manier kan de behandelaar onder de beste omstandigheden en in volledige veiligheid doorwerken.

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES

VeneerME (ref: 2600) complete set (3 stuk)

(3 complete boxen, 3 reserve PU gel-pads and 3 reserve membraam-frames)

Klik HIER voor meer specificaties

“Shade Matching” is eenvoudiger en betrouwbaarder dan ooit ! 

De Smile Lite (powered by Style Italiano) verzorgt natuurlijk daglicht (5500°K) voor de optimale omstandigheden bij kleurbepaling. Verschillende factoren kunnen een onjuiste perceptie van echte kleuren beïnvloeden, te denken valt aan sfeerlicht (intensiteit, kwaliteit) en de werkomgeving. Zelfs menselijke factoren zoals stress of vermoeidheid van het oog kunnen fouten bij “shade matching” veroorzaken.

Smile Lite is een revolutionair hulpmiddel dat u betrouwbaarheid, eenvoud en efficiëntie biedt – het stelt u in staat het risico op fouten tijdens het kleurbepalen drastisch te verminderen.

Plaats hier uw bestelling

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES

Smile Lite complete set (ref: 6500)

Lengte: 180 mm

Doorkijkscherm : 48×28 mm

Gewicht : 105 gr.

LED’s : (6) LED’s (type SMD)

LEDs Levensduur : 30-50.000 uur

Licht temperatuur : 5500°K (natuurlijk daglicht)

Accu : oplaadbaar 3.6V Lithium-Ion

Oplader : Adapter USB-A – mini USB (inclusief)

Garantie : 1 jaar

Klik HIER voor meer specificaties

 

De Compo-Brushes, ontwikkeld met Style Italiano, zijn bedoeld voor composietkleuring.

Compo-Brush complete set (4650-SET) bevat twee (2) complete borstels (houder & tip) en twee vervangende penseel tips van elk model (ANT & POST): 

– Type FLAT BRUSH TIP (ANT): De zwarte synthetische vezels zorgen voor extreme precisie met het beste contrast. Een werkkwaliteit die superieur is aan standaardborstels die u normaal gesproken in de composietkits aantreft.

– Type # 000 TIP (POST): Deze posterior penseel tips kunnen eenvoudig door de behandelaar worden gebogen voor een betere toegang tot de posterior-gebieden.

Plaats hier uw bestelling

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES

Compo-Brush complete set (ref: 4650-SET)

(2 brushes & 2 spare tips elk- 2 x ANT & 2 x POST)

Opties:

Compo-Brush (ref: 4651-POST), spare tips #000 voor posteriors (50 stuk)

Compo-Brush (ref: 4651-ANT), spare flat tips voor anteriors (50 stuk)

Klik HIER voor meer specificaties

Waarom K-lite? 

Moderne tandheelkundige composieten en lijmen bevatten fluoroforen die helpen bij het produceren van betere esthetische resultaten. Dit geeft ze een fluorescerende eigenschap. Onder bepaalde verlichtings golflengten (UV-A 395 tot 400nm) kunnen deze materialen worden onderscheiden van tandweefsel. Daarmee wordt het risico op iatrogene tandbeschadiging aanzienlijk verminderd wanneer ze moeten worden verwijderd.

De K-Lite is een baanbrekend tandheelkundig instrument en faciliteert :

1. het verwijderen van overtollige of ongewenste tandheelkundige materialen zoals composieten of lijmen (zoals orthodontische beugels, bevestigingen en houders, rest-cement enz).

2. het gebruik ervan bij tandheelkundig trauma (splint) en/of in de zogenaamde Fluorescence-assisted Identification Technique (FIT).

Deze twee doelstellingen waren de motivatie voor de ontwikkelaar om de nieuwe lamp K-Lite te ontwikkelen en te produceren in samenwerking met het bedrijf Smile Line SA.

3.  het identificeren van bepaalde bacteriële bijproducten die worden aangetroffen in tandplak, tandsteen en geïnfecteerde dentine.

Plaats hier uw bestelling

De K-Lite bestaat uit :

• een witte LED (6000 ° K) voor transilluminatie (d.w.z. visualisatie van opalescentie, scheurlijnen en breuken).

• een UV-A LED (violet licht) die, wanneer gericht op composieten of lijmen met fluorescerende componenten, tandsteen of tandplak, deze eenvoudig detecteert. Op deze manier helpt het de behandelaar om ze nauwkeurig te verwijderen, waardoor iatrogene schade aan de gezonde onderliggende weefsels wordt voorkomen.

De K-Lite, ontwikkeld en ontworpen door Dr. K. Losada, is een hoogwaardige, efficiënte, effectieve en betaalbare oplossing voor het vakkundig verwijderen van overtollige of ongewenste tandheelkundige materialen uit tandweefsel. 

• Gemakkelijk en snel gebruik

• Dual UV- en daglicht-LED’s

• Draadloos (geen kabel)

• Lichtgewicht

TECHNISCHE DETAILS / OPTIES

K-Lite – complete set (ref: 3000-KL)

Bestellijst

Sale!

Smile Lite MDP

Smile Lite MDP - Mobile Dental Photography
(ref: 6600)

De Smile Lite MDP maakt het mogelijk om professionele tandheelkundige fotografie toe te passen met uw telefoon. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s. Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen).De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

De Smile Lite MDP wordt geleverd incl. oplader en mini-USB Kabel.

 399,-  379,-
Sale!

Smile Lite MDP Intro Kit

Smile Lite MDP - Intro Kit
(ref: 6602)

De Smile Lite MDP maakt het mogelijk om professionele tandheelkundige fotografie toe te passen met uw telefoon. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s. Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen). De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

De Smile Lite MDP Intro Kit is Smile Lite MDP + Smile Lite MDP Polarisatie filter (ref 6610)  + Smile Lite MDP Lateral Diffusors (2 stuk) en wordt geleverd incl. oplader en mini-USB Kabel

 502,-  469,-
Sale!

Smile Lite MDP Travel Kit

Smile Lite MDP - Travel Kit
(ref: 6603)

De Smile Lite MDP maakt het mogelijk om professionele tandheelkundige fotografie toe te passen met uw telefoon. Het apparaat is uitgerust met drie secties met LED’s. Elke sectie kan individueel worden verlicht, terwijl u ook de mogelijkheid heeft om het verlichtingsvermogen in te stellen dankzij een dimmer (vier verschillende stappen van vermogen). De achterzijde van Smile Lite MDP is uitgerust met een universele adapter – instelbaar voor elk model smartphone met een breedte tussen 55-85 mm.

De Smile Lite MDP Travel Kit is Smile Lite MDP Intro Kit + Luxe (hardcase) bewaar-etui (ref 6699) en wordt geleverd incl. oplader en mini-USB Kabel

 561,-  519,-

VeneerME – complete set (3 stuks)

VeneerME - complete set van 3 stuks
(ref: 2600)

Dankzij VeneerME kunt u uw hyper sensitieve veneren vervoeren en bewerken in de beste veiligheids-condities !

Verpakking: 3 x complete box, 3 x reserve PU gel-pad en 3 x reserve membraam-fraam

 189,-

VeneerME – complete set (1 stuk)

VeneerME (ref: 2600-1)

Dankzij VeneerME kunt u uw hyper sensitieve veneren vervoeren en bewerken in de beste veiligheids-condities !

Verpakking: 1 x complete box, 1 x reserve PU gel-pad en 1 x reserve membraam-fraam

 72,50

Smile Lite MDP lateral diffusors / 2 stuk

Smile Lite MDP lateral diffusors / 2 stuk
(ref: 6610)

Het diffuse licht zorgt voor een schaduweffect waardoor de oppervlaktestructuur op de tanden en het tandvlees goed is te zien.

 49,-

Smile Lite MDP – Polarisatie filter

Smile Lite MDP - Polarisatie filter / 1 stuk
(ref: 6620)

Het polarisatie filter zorgt ervoor dat u het contrast en de kleurintensiteit verhoogt en bovendien schitteringen en reflecties opheft.

 54,-

Smile Lite MDP – Luxe bewaar-etui

Smile Lite MDP - luxe bewaar-etui
(ref: 6699)

Deze luxe bewaar-etui (hard-case) zorgt dat u uw Smilte Lite MDP veilig overal mee naar toe kunt nemen, volledig beschermd (incl ruimte voor accessoires).

 59,-

Flexipalette – complete set (4 stuk)

Flexipalette - complete set van 4 stuk
(ref: FP-3100)

Zwarte contrastoren voor intra-orale fotografie.
Deze set bevat 4 modellen : A,B,C & CM.

 99,-

Photo-CAD – complete set (3 stuk)

Photo-CAD - complete set
(ref: PC-3100)

Een complete set van 3 stuks : 1 x LOW & 2 x UP.

 109,-

Smile Lite complete set

Smile Lite complete set
(ref: 6500)

Smile Lite is een revolutionair hulpmiddel dat u BETROUWBAARHEID, EENVOUD en EFFICIËNTIE biedt – het stelt u in staat de juiste kleurbepaling te doen en het risico op fouten tijdens het “shade matching” drastisch te verminderen.
De Smile Lite (1 stuk) wordt geleverd incl. oplader / mini-USB Kabel en polarisatie filter.

 299,-

Compo Brush – complete set

Compo Brush - complete set, (2 brushes & 2 spare tips elk- 2 x ANT & 2 x POST)
(ref: 4650-SET)

De Compo-Brushes, ontwikkeld met Style Italiano, zijn bedoeld voor composietkleuring. Deze complete set bevat twee (2) complete borstels (houder & tip) en twee vervangende penseeluiteinden van elk model (ANT & POST).

 99,-

Compo Brush – Flat brush tips (ANT)

Compo Brush - Type Flat brush tips (ANT)
(ref: 4651-ANT)

De zwarte synthetische vezels zorgen voor extreme precisie met het beste contrast. Een werkkwaliteit die superieur is aan standaardborstels die u normaal gesproken in de composietkits aantreft.

Verpakking : 50 stuk

 65,-

Compo Brush – #000 brush tips (POST)

Compo Brush - Type #000 brush tips (POST)
(ref: 4651-POST)

Deze POSTERIOR penseelpunt kan eenvoudig door de behandelaar worden gebogen voor een betere toegang tot de posterior-gebieden.

Verpakking : 50 stuk

 65,-

K-lite – dual portable flashlight – complete set

K-lite - dual portable flashlight - complete set
(ref: 3000-KL)

De K-Lite, ontwikkeld en ontworpen door Dr. K. Losada, is een hoogwaardige, efficiënte, effectieve en betaalbare oplossing voor het vakkundig verwijderen van overtollige of ongewenste tandheelkundige materialen uit tandweefsel.

Dual portable flashlight : een wit LED (6000 ° K) voor transilluminatie & een UV-A LED (violet licht) die (wanneer gericht op composieten of lijmen met fluorescerende componenten) tandsteen of tandplak, eenvoudig detecteert.

 399,-

Golden Section Divider

Golden Section Divider
(ref: 6010)

De gouden verhouding is een verhouding waarvan het resultaat wiskundig Phi (1.618) of phi (0.618) wordt genoemd. Het is bewezen dat het universum deze verhouding gebruikt voor zijn eigen constructies - zo ook in de tandheelkunde. Met de Golden Section Divider ontdekt u in een paar seconden het theoretische ideale doel in vergelijking met de werkelijke situatie in de mond.

 155,-