EASE-IT™

EASE-IT™ is een veelzijdig systeem voor zachte verwarming van composieten en maakt het eenvoudig om composiet aan te brengen in dunne lagen en in kleine holtes (tevens vermindert het risico van luchtbellen in het materiaal).

Onderdelen

EASE-IT™ Verwarmings-element

Een EASE-IT™ Verwarmings-element is voorzien van een elektronische temperatuur regelaar van 40° – 50°C (afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de gebruikte materialen). De ingebouwde LED indicator geeft aan als de geselecteerde temperatuur bereikt is. Gebruik in combinatie met EASE-IT™ Thermo-Block en/of de EASE-IT™ Mixing Jar.

EASE-IT™ Thermo-Block

Een EASE-IT™ Thermo-Block is een omkeerbare houder voor gebruik op het EASE-IT™ Verwarmings-element. Geschikt voor of zeven composietspuiten of unit-dose tips. (tweezijdig te gebruiken) De EASE-IT™ Thermo block houdt zijn temperatuur ongeveer 10-15 minuten vast en geeft korrelige materialen een glad en consistente vorm. Reduceert het risico op luchtbellen onder de restauratie en luchtbellen in het vulmateriaal.

EASE-IT™ Mixing Jar

De EASE-IT™ Mixing Jar is voorzien van een non-stick coating inclusief een filter, ter voorkoming van het voortijdig uitharden van het composiet. De EASE-IT™ Mixing Jar wordt op het EASE-IT™ Verwarmings-element geplaatst. 

EASE-IT™ Inner plate

De EASE-IT™ Inner Plate is ontworpen met vier velden voor eenvoudige organisatie van de verschillende kleuren. De schaal is autoclaveerbaar en past in de EASE-IT™Mixing Jar, zodat het lichtbeschermende filter de composieten kan beschermen tegen uitharding.

Bestellijst

EASE-IT complete set

EASE-IT™ complete set bevat alles dat u nodig heeft voor de ultieme zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 50 ° C). Deze complete set bestaat uit :

1 x EASE-IT™ Heating unit
1 x EASE-IT™ Thermo-Block
1 x EASE-IT™ Jar
1 x EASE-IT™ Innerplate

 399,-

EASE-IT Heating unit

EASE-IT™ HEATING unit (ref: 20020) is een veelzijdig systeem voor zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 50 ° C). Voor gebruik met EASE-IT™ Thermo-Block en/of Jar

 249,-

EASE-IT Thermo-Block

EASE-IT™ Thermo-Block (ref: 20016) - Omkeerbare houder voor gebruik op het EASE-IT™ HEATING unit. Geschikt voor of zeven composietspuiten of standaardtips (tweezijdig te gebruiken)

 89,-

EASE-IT Jar

EASE-IT™ Jar (ref: 20012) is de mix schaal met een non-stick coating inclusief een filter ter voorkoming van het voortijdig uitharden van het composiet.

 75,-

EASE-IT Inner plate

EASE-IT™ Inner plate (ref: 20013) is een autoclaveerbare schaal met 4 vlakken voor het organiseren van de samengestelde composieten / kleuren (te plaatsen in de EASE-IT™ Jar)

 5,45