Preparatie

RØNVIG ontwikkelt instrumenten die wezenlijk bijdragen aan het reinigen en micro-opruwen van dentale oppervlakken. 

Onderdelen

DENTO-PREP™ Microblaster
Microblaster voor het reinigen en micro-opruwen van keramische, composiet en metalen oppervlakken voorafgaand aan het cementeren. Ideaal voor zowel intra-orale als extra orale toepassingen. Mondstuk draait 360 ° voor gemakkelijke toegang tot alle delen van de mondholte. Poederhouder fungeert als een greep – perfect gebalanceerd en comfortabel in de hand.

Kenmerken en unieke eigenschappen:

 • Eenvoudige bediening van de vingers met de cilinder knop.
 • Eenvoudige installatie door turbinekoppelingen.
 • Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kan op elke manier worden geautoclaveerd.
 • Voor gebruik met aluminium- en siliciumoxidepoeder (deeltjesgrootte 20-80 μm).
 • Toepasbaar met stofkabinet voor het reinigen en zandstralen van b.v. indirecte restauraties

DENTO-PREP™ - Spare parts

Meer informatie
Connectors
RØNVIG heeft een reeks connectoren ontworpen die het eenvoudig maken om de Dento-Prep™ Microblaster te installeren. Voor eenvoudig gebruik aan de stoel kan het worden aangesloten op de turbinekoppeling of turbineslang – en voor permanent gebruik kan het rechtstreeks op de perslucht worden aangesloten.

Kenmerken en unieke eigenschappen:

 • Verbinding met turbinekoppeling. Snelle en gemakkelijke toegang tot perslucht via de turbinekoppeling met een snelkoppeling. Beschikbaar voor o.a. Sirona, W & H, KaVo, BienAir en NSK. Inhoud: 1 connector, 1 slang (1,5 m) en 1 snelkoppeling.
 • Verbinding met de turbineslang. De 4-pins MidWest-connector is universeel en kan in alle standaard 4-gaats luchtturbineslangen worden geschroefd.
 • Directe aansluiting op persluchttoevoer. Permanente verbinding met de luchttoevoerleiding met een installatieset. Inhoud: 1 slang, 1 T-stuk, 1 vrouwelijke snelkoppeling en 1 plug.

DENTO-PREP Spare parts

Meer informatie
DENTO-PREP™ Stand
De Dento-Prep™ standaard zorgt ervoor dat de Microblaster eenvoudig en veilig opgeborgen kan worden bij geen gebruik. Hierdoor minder risico dat de Dento-Prep™ omvalt (met risico op kapotte spuittip of lekkage poeder).

Kenmerken en unieke eigenschappen:

 • Materiaal: hittebestendig polymeer (POM)
 • Reiniging: desinfecteer of autoclaaf met max. 135 ° C / 275 ° F.

DENTO-PREP Spare parts

Meer informatie
DUST-CABINET™
De DUST CABINET™ is ontworpen voor zandstralen (b.v. van indirecte restauraties voorafgaand aan het cementeren). Het model 1905 is uitgerust met een krachtige LED lamp en een afgeschermd ventilator systeem. Het grote venster (acryl) zorgt voor een duidelijk zicht op het te behandelen object. Eenvoudig schoon te houden en past in de klinische omgeving.

Kenmerken en unieke eigenschappen:

 • De kast is gemaakt van gepoedercoat staal, gemonteerd met een groot venster (acryl).
 • LED-lichtbron – helder, krachtig en tegelijkertijd energiezuinig
 • 12V voeding in plaats van 230V
 • Afgeschermde ventilator – een stijlvol ontwerp van het achterste deel van de kast
 • Afmetingen: H 180 mm - B 225 mm - D 298 mm.

DENTO-PREP Spare parts

Meer informatie
Aluminium oxide
Gezuiverd aluminiumoxidepoeder voor intra- en extra-oraal stralen. Een micro-fijn poeder voor het reinigen en micro-opruwen van keramische, composiet en metalen oppervlakken voorafgaand aan het cementeren. Zorgt voor een versterking van de hechting met hechtmiddelen.Voor gebruik met Dento-Prep™ Microblaster.
Kenmerken en unieke eigenschappen:
 • Inhoud: 900 g aluminiumoxide.
 • Deeltjesgrootte 50 um.

DENTO-PREP Spare parts

Meer informatie

Bestellijst

DENTO-PREP – Microblaster

DENTO-PREP™ -Microblaster (ref: 1900) voor het reinigen en micro-opruwen van keramische, composiet en metalen oppervlakken voorafgaand aan het cementeren. Ideaal voor zowel intra-orale als extra orale toepassingen

 219,-

DENTO-PREP – Dust Cabinet

DENTO-PREP™ - Dust Cabinet (ref: 1905)  is ontworpen voor zandstralen (b.v. van indirecte restauraties voorafgaand aan het cementeren). Het model 1905 is uitgerust met een krachtige LED lamp en een afgeschermd ventilator systeem. Tevens voorzien van een groot (acryl) venster dat zorgt voor een duidelijk zicht op het te behandelen object.

 589,-

SEE-IT Injectiespuit (1.4 ml)

SEE-IT™ Injectiespuit (1.4 ml) Niet-druppelend cariës-detector voor het lokaliseren van geïnfecteerd carieus dentine en "verborgen" wortelkanaal ingang (injectiespuit)

 48,25

SEE-IT Fles (10 ml)

SEE-IT™ Fles (10 ml) - Niet-druppelend cariës-detector voor het lokaliseren van geïnfecteerd carieus dentine en "verborgen" wortelkanaal ingang (fles)

 29,95

DENTO-PREP – Persluchtslang connector (5mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector (ref: 1925) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de (5mm) perslucht slang

 75,-

DENTO-PREP – Persluchtslang connector (6mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector (ref: 1926) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (6mm)

 75,-

DENTO-PREP – Persluchtslang connector (8mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector (ref: 1928) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (8mm)

 75,-

DENTO-PREP – Persluchtslang connector (10mm)

DENTO-PREP™ - Persluchtslang connector (ref: 1929) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met de perslucht slang (10mm)

 75,-

DENTO-PREP – Connector K (KaVo)

DENTO-PREP™ - Connector (ref: 1937) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met KaVo behandelunit (perslucht)

 75,-

DENTO-PREP – Connector W (W&H)

DENTO-PREP™ - connector (ref: 1936) oor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een W&H behandelunit (perslucht)

 75,-

DENTO-PREP – Connector S (Sirona)

DENTO-PREP™ - connector (ref: 1935) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een Sirona behandelunit (perslucht)

 75,-

DENTO-PREP – Connector B (BienAir)

DENTO-PREP™ - connector (ref: 1938) voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een BienAir behandelunit (perslucht)

 75,-

DENTO-PREP – Connector N (NSK)

DENTO-PREP™ - Connector N (ref: 1939) NSK - voor een snelle en eenvoudige verbinding van DENTO-PREP™ met een NSK (model FM-CL-M4)  behandelunit (perslucht)

 75,-

DENTO-PREP – Connector MidWest

DENTO-PREP™ - Connector MidWest (ref: 1930) - de 4-pins MidWest-connector is universeel en kan in alle standaard 4-gaats luchtturbineslangen worden gemonteerd

 75,-

DENTO-PREP – Onderhoud-Kit

DENTO-PREP™ - Onderhoud-Kit (ref: 1980) - Een complete set voor het onderhouden van uw DENTO-PREP™ waaronder : moersleutel voor Spray-tip, moersleutel voor Poederhouder-kanaal en flexibel reinigingsdraad

 89,-

DENTO-PREP – Houder

DENTO-PREP™ - Houder (ref: 1950) Het eenvoudig plaatsen van de Microblaster in een rechtopstaande positie. Minder risico dat de DENTO-PREP™ omvalt en een kapotte spraytip oplevert of poeder uitlekt.

 34,50

DENTO-PREP – Aluminium Oxide

DENTO-PREP™ - Aluminium Oxide (ref: 1906) Gezuiverd aluminiumoxidepoeder voor intra- en extra-oraal stralen, 50 um / 900 gr.

 29,50