EASE-IT™

EASE-IT™ is een veelzijdig systeem voor zachte verwarming van composieten

Onderdelen

EASE-IT™ Verwarmings-element

Een EASE-IT™ Verwarmings-element is voorzien van een elektronische temperatuur regelaar van 40° – 50°C (afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de gebruikte materialen). De ingebouwde LED indicator geeft aan als de geselecteerde temperatuur bereikt is. Gebruik in combinatie met EASE-IT™ Thermo-Block en/of de EASE-IT™ Mixing Jar.

EASE-IT™ Thermo-Block

Een EASE-IT™ Thermo-Block is een omkeerbare houder voor gebruik op het EASE-IT™ Verwarmings-element. Geschikt voor of zeven composietspuiten of unit-dose tips. (tweezijdig te gebruiken) De EASE-IT™ Thermo block houdt zijn temperatuur ongeveer 10-15 minuten vast en geeft korrelige materialen een glad en consistente vorm. Reduceert het risico op luchtbellen onder de restauratie en luchtbellen in het vulmateriaal.

EASE-IT™ Mixing Jar

De EASE-IT™ Mixing Jar is voorzien van een non-stick coating inclusief een filter, ter voorkoming van het voortijdig uitharden van het composiet. De EASE-IT™ Mixing Jar wordt op het EASE-IT™ Verwarmings-element geplaatst. 

EASE-IT™ Inner plate

De EASE-IT™ Inner Plate is ontworpen met vier velden voor eenvoudige organisatie van de verschillende kleuren. De schaal is autoclaveerbaar en past in de EASE-IT™Mixing Jar, zodat het lichtbeschermende filter de composieten kan beschermen tegen uitharding.

Bestellijst

EASE-IT complete set

EASE-IT™ complete set bevat alles dat u nodig heeft voor de ultieme zachte verwarming van composieten met elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 60 ° C). Deze complete set bestaat uit :

1 x EASE-IT™ Heating unit (20020)
1 x EASE-IT™ Thermo-Block (20016)
1 x EASE-IT™ Jar (20015)
1 x EASE-IT™ Innerplate (20013)

 519,50

EASE-IT Heating unit

EASE-IT™ HEATING unit (ref: 20020) is een veelzijdig systeem voor zachte verwarming van composieten met 12V elektronische temperatuurregeling,(40 ° - 60 ° C).  Voor gebruik met Ease-It Thermo-Block en/of Jar

 349,-

EASE-IT Thermo-Block

EASE-IT™ Thermo-Block (ref: 20016) - Omkeerbare houder voor gebruik op het EASE-IT™ HEATING unit. Geschikt voor of zeven composietspuiten of standaardtips (tweezijdig te gebruiken)

 99,50

EASE-IT Jar

EASE-IT™ Jar (ref: 20015) is de mix schaal met een non-stick coating inclusief een filter ter voorkoming van het voortijdig uitharden van het composiet.

 97,50

EASE-IT Inner plate

EASE-IT™ Inner plate (ref: 20013) is een autoclaveerbare schaal met 4 vlakken voor het organiseren van de samengestelde composieten / kleuren (te plaatsen in de EASE-IT™ Jar)

 11,50